Şimdi Ara

Dükkanı soydular..Zararımız büyük. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İdari yargıda dava açın egm ne karşı. Memuru ya atarlar ya da memura rücu edilmek üzere idare size tazminat öder. Büyük ihtimalle işinden olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaletin olmadığı yerde, halk kendi adaletini uygulamaya çalışır. Bizimde kaç milyarlık zararımız oldu, polisler geldi gitti ama hiç bir şey yok. Pronet güvenlik sistemine geçiş yaptık, ayda 200 lira ödüyoruz ama kesinlikle fiyatını hak ediyor. En ufak kapı çarpmasında bile (gece saatlerinde mesela) alarm ötmeye başladığı gibi polisler geliyor.

• Maalesef adalet sistemimiz caydırıcı değil. Polisler de bu yüzden uğraşmak istemiyorlar nasıl olsa üç gün sonra salıNir diye düşünüp uğraşmıyorlar yoksa isteseler çok rahat bulabilirler genelde tüm hırsızları tanıyorlar zaten.

• 1- İhbar işleyiş şekli 155'i arama, merkezin en yakın ekibi göndermesi, karakola ekip tarafından bilgi verilmesi, uzman ekibin inceleme yapması ve tuttuğu rapora istinaden müşteki'nin karakola şikayette bulunması. Öncelikle yasal olarak olay bu şekilde seyretmelidir. Aksi durumda şikayet hakkınız vardır tabi ki ancak burada uzman ekibin geç kalması tamamiyle "olay çokluğu" 'ndan kaynaklanır yani normal ekibin gelip tutanak tutması 5 dk, ama uzman ekibin daha uzundur.

2- Emin olun polisler sizden çok daha fazla bilmiş durumda bu hırsızlık olaylarından ama maalesef kanunlar yetersiz ceza durumu çok hafif polis caresiz.

3- Uzman ekip geç kalmış ise mutlaka ellerinde ölüm, yaralama,kaza vb olay vardır onların incelemesi uzun sürer hele ki savcı beklenecekse.

4- Televizyon 'daki polisiye dizilerden dolayı artık herkes herşeyi bilir olmuş hırsız salak mi eldiven giyer maske takar mutlaka önlem alır ha bu inceleme yapılmasın demek değildir ancak çok umut bağlama .

5- Olay yerinden parmak izi çıksa bile incelemesi uzun sürer bu da yine iş yoğunluğundan o inceleme bitene kadar ati alan uskudari geçer

6- 3 yıl ıstanbul da oyi de çalıştım 2 yilda karakol da ve adi suçlar yüzünden gerçek işimizi yapamaz hale gelmiştik. Örnek vereyim ben ıstanbul X ilçesinde yıllık 5000 ceraim olan bir ilçede çalışıyordum bunun 3000 i hırsızlık ıstanbul da 40 ilçe var şimdi ufak bir hesap yapin gunde kaç hırsızlık oluyordur o yüzden birilerini suçlamadan önce elinizi vicdanınıza koyun

7- eğer polis size gerçekten öyle bir cümle kullandı ise mutlaka şikayet edip hakkınızı arayin ama artık karakollar sesli ve görüntülü olarak kayıt altın da en ufak bir olayda görüntüler incelenir. Türkiye dE polis olmak çok zordur hepinize iyi günler

• 5000 tl zararimiz buyuk nedir ??

Fetocu polisler diyordunuz eskilere simdi ne derseniz deyin gayri

• öncelikle geçmiş olsun ama turbodur diyerek geldim gidiyorum
  • Genelde devlet memurları ilgilenmedikleri işledi " iş yoğunluğu" ile çok rahat geçiştirebiliyorlar. Yani işi olmasa bile herhangi bir soruşturmada iş yoğunluğu onların altın şeklinde savunma hakları.

Polisi şikayet edin. Ben ettim 3 ay boyunca zırt pırt evime konuşmak için geldiler. En sonunda kişi ceza almış puanı filan var galiba bunların. Benim olayımda aracıma park halinde çarpan kaçan araç plakası görünmüyordu. Fakat etrafta binlerce kamera vardı. Polise geçmiş kameralar takip edilemez mi dedim. Bana " burası dizi film i değil bir kamera izler bırakırım polis i meşgul etme " demişti. Araçın olduğu güzergahdaki bütün kameraları kendim taradım hem adamdan hem polisten şikayetçi oldum.
  • Tipik polis işte...
  • Geçmiş olsun inşallah zararınızı kapatırsınız.

Bu arada noktadan sonra iki boşluk bırakırsan çok güzel bir görüntü olur yazdığın yazıda hocam.

• Teoride guzel oneri ama pratikte hos sonuclar doguracak bir oneri degil

• IOserI I kullanıcısına yanıt
    kameraları kendin nasıl taradın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

Nerden biliyorsun işten atılacağını. O kadar kolay birşey mi işten atılmak? İspat? Ses kaydı? İftira atmadığı? Eğer ki polis akıllı ve uğraşmak isterse devlet memuruna iftiradan dava bile açabilir. Ne güzel iş ya. Oh memura istediğimi yaptıramadım bana ters baktı kaşını sevmedim gözünü beğenmedim bimere şikayet et işten atılsın

yapma yaw. atılacak tabi başlarım öyle memura. sidik zoruyla liseyi bitirip bi baltaya sap olamamış tüm vasıfsızları polis yaparsan olacağı bu işte. bi de kendini fbı ajanı sanmazlar mı
  • parmak izinden kimlikleri illaki çıkar, eğer kaçak yollarn ülkeye girmiş kişiler değiller ise. ama gerisi boş. çünkü kamera veya şahit yoksa çaldıklarını ispatlayamassın adam ordan geçiryorduk içeri girdik baktık zaten boştu der gider. poliste görevini yapmış. polisin görev tanımı = "salla başı al maaşı"
  • kardesim hirsizlari aramiyorlar bile bosuna ugrasma. Bizimde is yerindeki bilgisayarları caldilar. Sana yemin ederim gupegunduz hirsiz herkes icerdeyken kapiyi kirdi bilgisayari aldi ve kacti bulunamadi. Her yer kamera dolu ama polisin bi tarafinda degil aldiklari maas haram olsun. Sadece birisi ölünce arıyorlar suclulari.

• quote:

Orijinalden alıntı: IOserI

Genelde devlet memurları ilgilenmedikleri işledi " iş yoğunluğu" ile çok rahat geçiştirebiliyorlar. Yani işi olmasa bile herhangi bir soruşturmada iş yoğunluğu onların altın şeklinde savunma hakları.

Polisi şikayet edin. Ben ettim 3 ay boyunca zırt pırt evime konuşmak için geldiler. En sonunda kişi ceza almış puanı filan var galiba bunların. Benim olayımda aracıma park halinde çarpan kaçan araç plakası görünmüyordu. Fakat etrafta binlerce kamera vardı. Polise geçmiş kameralar takip edilemez mi dedim. Bana " burası dizi film i değil bir kamera izler bırakırım polis i meşgul etme " demişti. Araçın olduğu güzergahdaki bütün kameraları kendim taradım hem adamdan hem polisten şikayetçi oldum.

Bütün kameraları kendin nasıl taradin dostum sen nasıl bir adamsin böyle

• Fasist Diktator kullanıcısına yanıt
    Herkesin lafına bakılsaydı ülkede çalışan insan kalmazdı. Git erkek isen eğer yüzlerine söyle de göreyim seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CİMER e yazın abi direk bimerle uğraşmayın.
    Geçmiş olsun.
  • Hocam kamera ve alarm sistemi taktırın durumunuz el veriyorsa. Bizim tekel vardı. Sigara doluydu içerisi boşaltmışlardı. Ondan sonra sigorta yaptırdık. Bir kaç ay sigaraları büyük poşetlere doldurup eve götürüp getirdik :D Dün gece de kafam dalgındı biraz gece 12 30 ışıkları kapatıp kapıyı çekip eve gitmişim kilitlemeden. Allahtan kimse fark etmemiş kitli olmadığını. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

quote:

Genelde devlet memurları ilgilenmedikleri işledi " iş yoğunluğu" ile çok rahat geçiştirebiliyorlar. Yani işi olmasa bile herhangi bir soruşturmada iş yoğunluğu onların altın şeklinde savunma hakları.

Kazanın olduğu yer ağaoğlu varyap meridyan. Güvenlikte çalışan babamın güvenlik şefi. Zaten kaza sırasındaki görüntüyüde onlar verdi. Karşısındaki tahincioğlu inşaat halinde ide o zamanlar direk konuşunca gösterdiler. İlerisinde finans merkezi inşaası var onun inşaatında denetçi idim zaten arka kameraları direk o gün gördüm. Bugun yerinde jimmy cafe olan eskiden başka bir kafe idi oranın sahibine yanındaki dd cafenin arkadaşı çıktı direk gösterdi oda. Şansım vardi yani ama polis kıçını kaldırıp gitmedi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

quote:

Kazanın olduğu yer ağaoğlu varyap meridyan. Güvenlikte çalışan babamın güvenlik şefi. Zaten kaza sırasındaki görüntüyüde onlar verdi. Karşısındaki tahincioğlu inşaat halinde ide o zamanlar direk konuşunca gösterdiler. İlerisinde finans merkezi inşaası var onun inşaatında denetçi idim zaten arka kameraları direk o gün gördüm. Bugun yerinde jimmy cafe olan eskiden başka bir kafe idi oranın sahibine yanındaki dd cafenin arkadaşı çıktı direk gösterdi oda. Şansım vardi yani ama polis kıçını kaldırıp gitmedi.

Valla hocam sen bütün kameraları taradım diyince aklıma direk Polat Alemdar'ın laptoptan bankayı hack ettim demesi geldi koptum baya ugraşmissiniz ve şansıniz yaver gitmiş ama tebrik ederim gerçekten. Maalesrf ülkemizde adaletin ayağı topal. İşlemiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.