Şimdi Ara

Dükkanı soydular..Zararımız büyük.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gençler herkese merhabalar öncelikle.Saat sabah 5'ten beri ayaktayız.Beyaz eşya dükkanımız var.Tamir ediyoruz.Komşumuz sabah namazından dönerken kapının açık olduğunu farketmiş babamla dükkana gittik.Kilidi kırmış,kompresörü,hiltiyi,matkapları hep almış.5 bin lira zarar var.Asıl mesele şu..Şimdi polisi aradık geldiler rapor tuttular.Parmak izi ekibi gelecekmiş.Sabahtan beri bekliyoruz saat oldu 2.Daha geleceklet.Karakola gittik dediği şey neydi biliyormusunuz?"Sahip çıksaydınız,bizene."Evet aynen böyle dedi.Şimdi bu polisin görevi suçluları yakalamak değilmi siz söyleyin.Neden böyle?Şimdi öylece soyup gitti iş bitti mi yani?O zaman bizde elimizi kolumuzu sallaya sallaya ev soyalım.İşe bak ya.
    Neyse parmak izi ile bir şeyler bulabilirmiyiz?Kamera yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abicim o polise ne bakıyorsun civarda bi yerde kamera vardır sizde yoksa illaki bulur çıkarırlar.Zararınız karşılanır mı o kısmı bilmiyorum ama adamların ceza alacağı kesin.
  • Bimere yazarsan büyük ihtimal işinden atılacaktır

• Ekonomi ve asayis bozuldukca bu tarz olaylar artar korkarim.

• geçmiş olsun, geçmiş olsunda nasıl kamera yok beyaz eşya dükkanımız var diyorsun daha kameranız yok polis sahip çıksaysınız derken biraz güvenlik önlemi alsaydınız demiştir herhalde, hem ayranım dökülmesin hem şeyim şey olmasın
  • Polisi şikayet edin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam da zarar büyük diyince kuyumcu felan sandım parası fazla koymaz bence ama o polisi de ilgili yerlere bildirmek lazım tabi uğraşırsan..

• Polisin böyle bir şey deme ihtimali yok. Yalan söylüyorsun.
    Csb.
  • Hırsız alarm,yangın alarm gibi güvenlik sistemleri yok anlaşılan.

Derhal yaptırmalısınız.

Güvenlik kameraları ucuz ve mobilden takip şansınızda var.

Geçmiş olsun

• Her ay atmye gittiklerinde beş kuruşlarını eksik görseler silahı çekip şarjörü boşaltırlar kafalarına ama çuval dolusu para karşılıgında yapmak zorunda oldukları işi yapmamak ve bir de mağdura kızan bu sözde polislere ne desek boş. Gel de polise güven. Adamlar daha konuşmasını bilmiyor.

• her polis aynı değil genelleme yapmaktan vazgeçin!

• kardeş hemen bimere yaz

• Devletin değil hükümetin polisi diye boşuna söylemiyoruz. Kamerasız sadece parmak iziyle birşey çıkacağını sanmam geçmiş olsun.

• Kardeşim banane sağlam kilitleyecektiniz

• Kardeşim moralini bozmak istemem ama polis kamera falan yoksa hiç uğraşmıyor formaliteden parmak izi alıyor zabıt tutuyor o kadar. Olurda şansa yakalarlarsa arıyorlar. Bizim kaç kere soyuldu hiç bulamadılar. Bu hırsızların Allah belasını versin tez vakitte cehennemin dibine gitsinler inşallah

• Polise çorbacı, satılmış diyince de ben suçlu oluyorum.

• Kardeş kusura bakma ya senin dükkan olduğunu bilsem soymazdım.

Alarm ne zaman taktırmayı düşünüyorsun ? Taktırmadan önce bi kaç kez daha uğrayayım.

Şaka bir yana kamera falan taktırın o 5 bin liralık zarar yarın 10-20 bin olur.

Yağmurdan kaçayım derken doluya tutulmayın , 2 Bin verip kamera sistemi kurdursaydınız 3 bin cebe kalırdı.

• Polise artist artist konuşmuşsunuzdur ondan

• Kanka bulurlar rahat ol. Bizim ev soyuldu parmak izi felan patküt yakalandı herif

• zararımız büyük haa.. bende bişey sandım. altı üstü 5bin tl. 1500 dolar etmez bile.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.