Şimdi Ara

Duman Konseri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
4.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

Dumanı sevmiyorum diyenlere bakma sen. Adamlar Amerikada bile 20.000 kişiye konser veriyorlar. Şu an Üniversitelerde bahar şenlikleri için DUMAN gelsin diye yalvarıyor insanlar. Rock müziği bilmeyen dumanı tabiki bilmez ve sevmez. Rock müzik sevmediğin için konserde doğal olarak eğlenemezsin ama bence müziğe, sanata saygı için ordaki ve yanındaki sevdiklerinin keyfini bozma yeter. Ortam klasik konserlerdeki gibi işte. Her çeşit insan var. Dinleyicisi değilsen gitme bence.

+1
  • Ortam cok canli oluyor ama icen de cok oldugu icin bazen sikinti ciktigi oldu gecen yil.bizim universiteye gelmisti.git derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rock'ci tayfa gidiyor duman konserine. londra o2 academy'deki konserlerine gitmistim

guzel ama

• quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

rock'ci tayfa gidiyor duman konserine. londra o2 academy'deki konserlerine gitmistim

guzel ama

• Duman benim yaşımdakilerin büyüdüğünde bizim zamanımza Duman vardı detirtebilecek bi grup
  • bende gitcektim vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

Dumanı sevmiyorum diyenlere bakma sen. Adamlar Amerikada bile 20.000 kişiye konser veriyorlar. Şu an Üniversitelerde bahar şenlikleri için DUMAN gelsin diye yalvarıyor insanlar. Rock müziği bilmeyen dumanı tabiki bilmez ve sevmez. Rock müzik sevmediğin için konserde doğal olarak eğlenemezsin ama bence müziğe, sanata saygı için ordaki ve yanındaki sevdiklerinin keyfini bozma yeter. Ortam klasik konserlerdeki gibi işte. Her çeşit insan var. Dinleyicisi değilsen gitme bence.

Tamam sevenlere bir şey demem ben de arada dinlerim ama öyle sevilecek, çok abartılacak bir grup değil. Rocktan anlamayan sevmez demişsin kendince ama bence Rocktan anlayan sevmez.
  • Bu konsere tek gidersek bir sorun filan olur mu ? Yukarıda arkadaş içip gelenler filan oluyo demiş de

Çünkü bayaa dinlerim ve severim Duman'ı. Yaza kadar İstanbul'da olacak 3 konserinden de en az birine gitmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Bu konsere tek gidersek bir sorun filan olur mu ? Yukarıda arkadaş içip gelenler filan oluyo demiş de

Çünkü bayaa dinlerim ve severim Duman'ı. Yaza kadar İstanbul'da olacak 3 konserinden de en az birine gitmek istiyorum.

onların asıldığı kıza asılma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydra'lı

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Bu konsere tek gidersek bir sorun filan olur mu ? Yukarıda arkadaş içip gelenler filan oluyo demiş de

onların asıldığı kıza asılma

Gidemiyorum ki

• ben gidiyorum. inşallah ortam beklediğim gibidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteveRogers -- 22 Nisan 2013; 21:26:57 >
  • konserin 11 de biteceğini söylüyolar. o saatten sonra avrupa yakasına nasıl geçebilirim.?
  • çok özenti tipler olur Duman konserinde
  • duman iyidir.
  • Kardeşim, ben bir keresinde(21 ekim 2012) Bostancı gösterim merkezinde duman konseri vardı,ona gitmiştim. Ortam tıklım tıklım. Nefes aldırmıyolar. Yürümeye çalışsan herkesle akraba oluyorsun. Bir de çoğu kişi konserde içki içiyor.(burda dinci anlamında söylemedim)
  • Ben de gidecektim bir kız arkadaşımla ama kovalamadım biletleri fazla. Yattı iş.

• daha once iki kere konsere gittim dumanin. ilkinde en ondeydim. kaan 2 m yakinimdaydi. digerkisinde ortalardaydim. ogrendigim bisey varsa duman konserinde en one gecmek icin poponu yirtma.

birde rahat ol kasma. ortamdan tirsma. yiyisenler ilacak kafaya takma. konser alaninda herkes cok gevsek olur tanimadigin kisilerle iletisimden korkma cok fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: Hydra'lı

konserin 11 de biteceğini söylüyolar. o saatten sonra avrupa yakasına nasıl geçebilirim.?

Metrobüse bir ara 12 civarında binmiştim geceleride seferleri oluyor diye biliyorum.

• Bursadayım,iki kez gittim bi sene içinde sanırım.Kız arkadaşlarınla gitmeni kesinlikle öneriririm,ya da orada takılabileceğin kız arkadaşların olsun,yoksa oraya erkek erkeğe gidip sap sap takılmanı hiçbir anlamı yok.Şarkılara kızla mı eşlik etmek istersin erkekle mi
  • son 1 senede 10 konserine falan gittim,kulisine girdim tanıştım hepsiyle , yakından tanıyınca daha da çok seviyorsun. Zaten uzun zamandır Dumandan başka birşey pek dinlemem. ama yarınkine gitmiyorum ben açık havadaki üniversite konserlerini hiçbirşeye değişmem Dumanın. BGM biraz boğuk ve ergen dolu oluyor. Bir de çıkmamış yeni albümden "Kolay Değildir" şarkısını söyledi 2 gün önce Ankara'daki konserde. BGM'de de söyler kanımca. 2 gündür sadece o şarkıyı dinliyorum mesela. Duman bir bağımlılıktır. Hiç tanımadığın kimselerle çok rahat kanka bile olabilirsin. Sıcak, eğlenceli bir ortam. Kekelerin olduğu bölgeden uzak dur. Birşey olacağı yok da , yine de rahat eğlenirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.