Ben gittim daha önce tekrar gidiyorum. Yanında kız arkadaşların falan varsa çok iyi olur. Eğlence anlamında.
quote:
Orijinalden alıntı: myth.
Ben gittim daha önce tekrar gidiyorum. Yanında kız arkadaşların falan varsa çok iyi olur. Eğlence anlamında.
Haber vermedik
bi kişi de swöylemez mi konser nerede???!!!
quote:
Orijinalden alıntı: jessica albay
bi kişi de swöylemez mi konser nerede???!!!
Bostancı
quote:
Orijinalden alıntı: AkcaNon
Rumuz olmamış be abi
Sabun'lu kombinasyonlar devam edecekti hani
25 Mayıs'ta da Bursa da var aldık bakalım bilet
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan G.
quote:
Rumuz olmamış be abi
Sabun'lu kombinasyonlar devam edecekti hani
sabun lu kombinasyonlar devam zaten
petsise yagmuru
quote:
Hangi dil
bizde gitmeyi düşünüyoruz bakalım ortam nasıl
En çok sevdiğim türk grubu olan dumanın konserinde sıkılmayı başarmıştım. Çünkü çok kalabalıktı sıkış sıkıştı çok bunaldım erken çıktım. Bu arada unutma duman konser bitmiş gibi yapar sahneden gider millet yavaş yavaş çıkmaya başlar fakat geri dönüp yarım saat daha söyler. Yani konser bittiğinde hemen çıkmayın 10-15dk daha ekleyin :D
quote:
Orijinalden alıntı: +18
En çok sevdiğim türk grubu olan dumanın konserinde sıkılmayı başarmıştım. Çünkü çok kalabalıktı sıkış sıkıştı çok bunaldım erken çıktım. Bu arada unutma duman konser bitmiş gibi yapar sahneden gider millet yavaş yavaş çıkmaya başlar fakat geri dönüp yarım saat daha söyler. Yani konser bittiğinde hemen çıkmayın 10-15dk daha ekleyin :D
eyvallah
kıyıda köşede içip gelenler oluyor
Dumeaaaaaaannnnn.Severiz ne sevmemesi
Dumanı sevmiyorum diyenlere bakma sen. Adamlar Amerikada bile 20.000 kişiye konser veriyorlar. Şu an Üniversitelerde bahar şenlikleri için DUMAN gelsin diye yalvarıyor insanlar. Rock müziği bilmeyen dumanı tabiki bilmez ve sevmez. Rock müzik sevmediğin için konserde doğal olarak eğlenemezsin ama bence müziğe, sanata saygı için ordaki ve yanındaki sevdiklerinin keyfini bozma yeter. Ortam klasik konserlerdeki gibi işte. Her çeşit insan var. Dinleyicisi değilsen gitme bence.
gözünü açık tut pusuda bekle hiç tanımadığım kızı yidim ( ciddiyim )
ben 2 kere gittim bi tanesi efes saolsun beleş konserdi ortaköyde ama sonraki gün lys vardı 4 şarkı dinleyip gittik malesef ama ortam çok iyi herkes kendinden geçiyo şarkıyla beraber 2.si istanbul üniversitesinin konseriydi onda fll kaldım ama kafam ciddi güzeldi başım döndü oturdum cimlere millet noldu diye bakarken bizim arkadaşlar beni sallamadı o arada kız düşürmüşler neyse o mevzulara girmiyim şimdi ortam güzel oluyo genelde açık hava kesin güzel oluyoda bgm yi bilemem
Duman sevilmezmi ya bakma sen onlara. Duman can'dır
Konserine ilk defa gidenler zaten bir dahakini kaçırmak istemezler genelde.
Biz de arkadaşla 15 mayıs izmit konserine gidiyoruz duman sevilmez mi abi yaa:)