Şimdi Ara

Duman Konseri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
4.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 23 Nisan Duman konserine gideceğim. Oradaki ortamı merak ediyorum. Daha önce gitmiş birisi varsa birkaç şey söyleyebilir mi?

Biliyorum forumda Duman grubu pek sevilmiyor fakat lütfen sadece soruma cevap verin.

• kim sevmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

kim sevmiyor

ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

kim sevmiyor
    Konuyu açmadan önce biraz araştırdım forumda belki daha önce konu açılmıştır diye. Pek iyi yorumlar göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteveRogers

Konuyu açmadan önce biraz araştırdım forumda belki daha önce konu açılmıştır diye. Pek iyi yorumlar göremedim.

Alıntıları Göster
    Ona bakarsan daha 3-4 sene öncesinde bu forumda Knight Online oynayanlara ergen diyorlardı şimdi yok efendim nostalji yok bilmem kim. Justin dinleyenlere sövenler şimdi "herkesin kendi tercihi" diyor. Bu forumda çok dönek var boşver. Bol kız vardır konserde onuda söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

kim sevmiyor

ben

tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Ona bakarsan daha 3-4 sene öncesinde bu forumda Knight Online oynayanlara ergen diyorlardı şimdi yok efendim nostalji yok bilmem kim. Justin dinleyenlere sövenler şimdi "herkesin kendi tercihi" diyor. Bu forumda çok dönek var boşver. Bol kız vardır konserde onuda söyleyeyim.

Cevabın için teşekkürler. Ayrıca çok haklısın. Bence önyargıdan böyle oluyor.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Çok fazla kız vardı ben gittiğimde kendimi haremde felan sandım eğlencelide geçiyor git mutlaka

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Dumanı sevmeyen kimmiş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Çok fazla kız vardı ben gittiğimde kendimi haremde felan sandım eğlencelide geçiyor git mutlaka

Ben ve bir erkek arkadaşım gideceğiz. Kızlara haber vermedik hata mı yaptık acaba?
  • Ben de gidiyorum belki bulusabiliriz birkac DH'liyle

Evde, okulda, yolda, arabada hep Duman dinlerim telefondan. Daha çok, kimsenin bilmediği şarkıları dinlemeyi seviyorum. Onları herkes söyleyince şarkıdan soğuyorum resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozenti grup. Hahahahahah. Bu ulkede Mogollar, 3 Hurel vs. gibi gruplar varken millet gider Duman dinler. Bu halki anlamak guc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortam bildiğin konser ortamı Liseli tayfa olur bir köşede, öpüşen sevgililer de çok olur. Hırbolar da olabilir dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeFréux

Ozenti grup. Hahahahahah. Bu ulkede Mogollar, 3 Hurel vs. gibi gruplar varken millet gider Duman dinler. Bu halki anlamak guc.

iyide bizim mogollara birşey dediğimiz yok ki. Hem dinlemediğimizi nereden biliyorsun? Ben 16 yaşındayım. Yaşıtlarımın sevmediği bir sürü grubu, şarkıcıyı v.s dinliyorum. Özellikle MFÖ ve Barış Manço. Benim bir grubu çok sevmem diğerlerini sevmediğin, saygı göstermediğim anlamına gelmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeFréux

Ozenti grup. Hahahahahah. Bu ulkede Mogollar, 3 Hurel vs. gibi gruplar varken millet gider Duman dinler. Bu halki anlamak guc.

iyide bizim mogollara birşey dediğimiz yok ki. Hem dinlemediğimizi nereden biliyorsun? Ben 16 yaşındayım. Yaşıtlarımın sevmediği bir sürü grubu, şarkıcıyı v.s dinliyorum. Özellikle MFÖ ve Barış Manço. Benim bir grubu çok sevmem diğerlerini sevmediğin, saygı göstermediğim anlamına gelmez.

Alıntıları Göster
    Up. Yok mu başka giden?

• quote:

Up. Yok mu başka giden?

Alıntıları Göster
    Geçen sene ben Duman konserine gittim.Bişi sorucaksan alıntılayarak yada özelden sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Geçen sene ben Duman konserine gittim.Bişi sorucaksan alıntılayarak yada özelden sorabilirsin

Alıntıları Göster
    Geçen sene bgm konseri on numaraydı ortam falan, sigara da içilebiliyordu Bu sene ki bgm konseri ise tam bir cehennem. Bgm'nin açıkça şerefsizlik yaptığı bir ortamdı, saat 6 olmadan gittim kapılar kapanmış salon çoktan dolmuş. Atıyorum 5bin kişilik alansa 15bin kişilik bilet satmış, içeri girmemle boncuk boncuk terlemem bir oldu, hayatım boyunca o kadar terlediğim bir gün hatırlamıyorum bayılanlar mı dersin fenalaşan mı dersin tey tey.. Girerken dedim zaten ulan bu rezilliğe 30 lira para mı verdik şimdi?

Bir daha bostancıda konser var gel sana para verecez deseler gitmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Geçen sene bgm konseri on numaraydı ortam falan, sigara da içilebiliyordu Bu sene ki bgm konseri ise tam bir cehennem. Bgm'nin açıkça şerefsizlik yaptığı bir ortamdı, saat 6 olmadan gittim kapılar kapanmış salon çoktan dolmuş. Atıyorum 5bin kişilik alansa 15bin kişilik bilet satmış, içeri girmemle boncuk boncuk terlemem bir oldu, hayatım boyunca o kadar terlediğim bir gün hatırlamıyorum bayılanlar mı dersin fenalaşan mı dersin tey tey.. Girerken dedim zaten ulan bu rezilliğe 30 lira para mı verdik şimdi?

Bir daha bostancıda konser var gel sana para verecez deseler gitmem.

Alıntıları Göster
    çok övüyorlardı BGM yi ama

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.