Şimdi Ara

DUMANSIZ ARAÇ UYGULAMASI - CEZALAR KESİLMEYE BAŞLADI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boşunamı sigara izmarit atma yeri var arabalarda?
    hiç sattırmayın sigara olsun bitsin alt tarafı bir pazarı daha yoketmiş olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 25 Eylül 2019; 21:54:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arabada sigara içilmesine karşıyım ama bu eğitimle olmalı, burdaki cezanın amacı caydırıcılık mı yoksa para kaynağı sağlamak mı ?
    Milletin xx koycağız diyen Mehmet Cengiz'in 425.000.000 TL vergi borcunu silen, kadınları ve çocukları tecavüzden, cinayetten koruyamayan hatta ses çıkarmayan, topraklarını yabancı maden şirketlerine peşkeş çekip binlerce ağacın kesilmesine göz yuman ama aracında sigara içen kendi vatandaşına 153 TL ceza yazan bir zihniyetin yönettiği memlekette... Sigaranın zararlarını eğitimle kazandırmayı beklemek çok uçuk bir fikir sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 25 Eylül 2019; 21:58:21 >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    akciger mide gırtlak agiz ici kanserleri sigaradan kaynaklanır koah ında sebebi sigaradır.Bu yüzden hastanelerde palyatiflerde yatan kanser hastalarının cogu sigara kullanimina bagli rahatsizlanir ciddi masraf cıkartan kısım sigara kullanan insanlardır bunu hangi uzman doktora sorarsan söyler sana.Vasıfsız tipler cevap atmasın.Doktor varsa destek olsun
    Cezayıda asla desteklemiyorum ama sigara masum degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8643D86AA -- 25 Eylül 2019; 22:25:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi arabalarında içenleri değil de sokakta içenlere ceza vermeliler. Sigara içenler için sokaklara camdan yapılma herhangi bir hava deliği olmayan odalar yapılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Sigara yüzünden kanser olanların masrafı çok olduğu için elinden geldiğince devlet kullanımı azaltmak istiyor. Devlet hastaya bakmasa bu seferde dövlet bize bahmiyirrr dersiniz. İyi yapıyorlar. Ne faydası var sigaranın? Aç karnınızı mı doyuruyor?
    Ulan !!! Devlet sen den sağlık sigorta pirimi kesiyormu kesiyor. Devlet hasta olmayan, aylarca,yıllarca doktora gitmeyen ,sigara içen prim ödeyen adam dan da prim alıyor.Sen şu kadar zaman doktora gitmedin diye para iadesi yapıyormu da, böyle salakça argumanlarla her seferin de salakça savunuyorsun , sigara zamlanır, bireyin sağlığını düşündüğü için der senin gibi zihniyetde ki adamlar, sigara ve alkolü yasakları genişletilir, her şeye bir kılıf uydurup savunmak da üstünüze olmadığı gibi! Bunu da sağlığa bağlamak her zaman olduğu gibi yine sizin gibi AKPtabanvaylarına kalmış yorumlamak.
    Ulan RTE nin ömrü hayatının 25 senelik şahit olduğumuz , halka malolmuş hayatında tek doğru yaptığı sigara içmemektir.Onun dışında ne olduğu ,ne halt olduğu malum.
    Vakti zamanında herşeyi de yapmış vs vs vs .
    Senin gibi biri İyi yapıyorlar diye yazarak ahkam kesmek ile halt etmişsin.
    Zira sen ve senin gibilere göre bu adamların kötü yaptığı hiçbirşey yok zaten.
    Neymiş sigara yüzünden Kanser olanların masrafı çok olduğu için elinden geldiğince kullanımı azaltmak istiyormuş.Bak bak bak adamın özel aracında seyahat ederken sigara içmesini engelleyince kanser olma riskini azaltacağını sanan, başkasının da buna inanacağını sanan akıllı.Madem kanser riskleri ve maliyetleri nedeni ile bu yasakları savunuyor , bununla bağdaştırıyorsun,
    O zaman Ayçiçek yağını kullanmayı , mangal vb her türlü kızatma yemeğini yapmayı da belli yerlerde yasaklasınlar.

Sağlık değil de, kişinin aylık sigara masrafını azaltma çabası desen daha mantık çerçevesin de olur, az saçmalamış olursun.
    Vergi gelirin de, satış fiyatından %86 ile ençok vergi elde ettiği ürünü özel araçlarlarda yasaklayarak kanser olma riskini azaltmaya çalışıyorlarmış.Bak bak bak
    Ulan Ülke nin sosyo ekonomik yapısından, stres den, hayatdan ondan bundan, sizin gibi cinsler yüzünden kişi sigara içer veya içmez.Sana ne!
    Hastane ye yolun düşerse bir gözlemle bakalım en çok hastaneyi ve sağlık giderlerini harcayan tipler kimler.Çoğu kıçını ,orasını burasını ev de oturmaktan büyütmüş, başı ağrısa, aptal televizyon programlarını izleyen hastalık hastası koca karılar.
    Ulan sanki Devlet hem sağlık sigortası primi kestiği yetmiyormuş gibi, kıytırık hastalıklar için doktorun yazdığı ilaçlardan da yüzde almıyormuş gibi, neymiş ,
    Bu Ülke yi batıran sigara içenler yüzünden, kanser olanlarmış gibi, "Her bir b.ku Belediye yönetirken paraları sağa, sola yandaşlara peş keş çekmemişler gibi, Milletin aracında içtiği sigaraya gelen yasağı, kanser hastalığı masrafını öne sürüp,
    ekonomide ki oluşan diğer gedikleri görmezden gelip çok duyarlıymış gibi duyar kasmıyormu, sigara bile Akp ve senin gibi beyinler den daha az zarar veriyordur.

Kanser olacağı varsa bir kişinin, sigara içmeye gerek yok! AKP ve senin gibi tabanvaylarının saçmalıklarına tahammül etmek yeterde artar bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 25 Eylül 2019; 22:5:7 >

• Bunlar daha iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Boş lafa gerek yok Reis ne derse o olur. Sigara içmeyiverin.

Alıntıları Göster
    Ok bıraktım

• Ortak kullanım alanlarında, yolda, parkta, bahçede yasaklanmalı, kimsenin bir başkasını zehirlemeye hakkı yok. İçen sadece kendine zarar vermiyor, içkiden daha tehlikeli bir meret sigara. Kendi şahsi evinde komşularını rahatsız etmeden içecekse içsin. Ancak bu yasak gerçekleşse bile uygulayacak kimse yok. Yolcu otobüslerinde 40 kişinin önünde püfür püfür sigara içen şoförler var, kimse de bir şey diyemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gundem degistirmece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MaSSive kullanıcısına yanıt
    Sen hiç hayatında Akciğer kanseri hastası gördün mü? Zamanında iyiyken günde 2-3 paket götüren ama sonradan kalp akciğer sıkıntısı çekip yataklara düşen ve ölen birini gördün mü? Böyle kişilerin çektiği ağrılara şahit oldun mu?

Ne faydası var sigaranın bana bir dermisin? Sigara sayesinde aç karnın mı doyuyor? Bana bir faydalı yönünü söyle ben üyeliğimi silicem. Bir tane kanıtlanmış iyi yönünü söyle.

İstediğin kadar çemkir istediğin kadar yafta vur ben doğru bildiğimden şaşmam. Ben bilimin ne dediğine bakarım senin keyfine değil.

Sen göz göre göre boşu boşuna hasta olup ülkeye yük olucan hastahanelerde sürünücen yer tutucan başka hastalığı olanların tedavisinde engel olucan bende tutup seni destekliycem öyle mi?

Kötü alışkanlıkları olmayıpta hasta olanların hakkına gireceksin. Lösemili çocuklar tedavi olacağı zaman bütçe bulamayacak belki senin o içtiğin meretin verdiği hastalık yüzünden.

Bak akciğer kanserinin devletin sırtına bindirdiği maliyeti gör.

www.sagliktagundem.com
    Akciğer kanseri tedavi bedeli 175 bin TL,Sağlıkta Gündem
    http://www.sagliktagundem.com/haber/akciger_kanseri_tedavi_bedeli_175_bin_tl.htm

Hastahanelerde git biraz zaman geçir insanları gör tedavi olmak için gösterdikleri çabayı gör. Keyif için içilen hiçbir faydası olmayan sigaranın verdiği rahatsızlıkların bütçesini devletin elinde kalsa belki diğer hastalar için daha iyi şartlar oluşturulabilir. Az para değil neredeyse yılda 9 milyar TL harcanıyormuş. Bu parayla kaç amansız hastalıkla mücadele eden kişi kurtulur hesaplayabilir misin?

• quote:

Sigara yüzünden kanser olanların masrafı çok olduğu için elinden geldiğince devlet kullanımı azaltmak istiyor. Devlet hastaya bakmasa bu seferde dövlet bize bahmiyirrr dersiniz. İyi yapıyorlar. Ne faydası var sigaranın? Aç karnınızı mı doyuruyor?
    Oha... Cahilliği bukadarı. Amerikan ilaç Endüstrisinin baronları istedi diye Hükümet yani Akp GDO yu mutfagimiza sokarak hepimizi zehirledi. Sağlığa zararlı olan sigara değil akp dir. Devlet kanser olmamizi azaltmak istiyormuş. Sen kanser vakalarindaki artış GDO yasası ile birlikte nasıl arttı biliyormusun? GDO lu yemlenmiş Tavuk ve cekirdeksiz karpuzu mutfagimiza sokanlar Bu ülkedeki kanser hastalarının yarısından fazlasının katilleri ilaç baronları ve ABD nin ise uşaklarıdır.

Türkiye Churiyeti bugüne kadar bu hukumetten daha büyük bir Emperyalist hükümet görmemiştir.

Devlet iyiliğimiz istiyomusta bilmemne....... Yok arkadaş cahilligin de bir limiti var. Soluğum kesildi okurken.
    İnşallah senin Annen de benimki gibi bu lanet hastalığa bulaşmadan anlarsın oluo biteni. Zaten bulaşmasa da ilaç stoklamaya başla. Tam bir yıl ilaçsız kaldık sağlık Bakanlığı yüzünden. Hani memlehet coheüğeee gedüğiii ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 26 Eylül 2019; 1:8:46 >

• GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    Gdo’yu desteklediğimi kim diyor sana? Zararlı olan ne varsa ben ona karşıyım. Gdo’lu tohumları çiftçimize veren, verilmesine sebep olan, ve bile bile kullanan kim varsa iki yakası bir araya gelmesin.

Kötü olan ne varsa ben ona karşıyım. İyi bişey yapanı kim olursa olsun desteklerim, kötülük yapanada yaptığı yanlışı sesim çıktığı kadar gösterir başaramazsamda yaptığı yanlışa göre muamele yaparım desteklemem.

Bunlara gelinceye kadar daha birçok şey var ( doğa katliamı, çevre kirliliği vs.) bunların düzeltilmesi için bu işleri düzelteceğini söyleyen siyasilere destek verin yada bizzat kendiniz siyasetçi olup çalışmalar yapın.

Elimden gelse disiplinli bir şekilde yapabildiğim kadar düzeltebildiğim kadar yanlışı düzeltmek için mücadele etmek isterimde.

• quote:

Sen hiç hayatında Akciğer kanseri hastası gördün mü? Zamanında iyiyken günde 2-3 paket götüren ama sonradan kalp akciğer sıkıntısı çekip yataklara düşen ve ölen birini gördün mü? Böyle kişilerin çektiği ağrılara şahit oldun mu?

Ne faydası var sigaranın bana bir dermisin? Sigara sayesinde aç karnın mı doyuyor? Bana bir faydalı yönünü söyle ben üyeliğimi silicem. Bir tane kanıtlanmış iyi yönünü söyle.

İstediğin kadar çemkir istediğin kadar yafta vur ben doğru bildiğimden şaşmam. Ben bilimin ne dediğine bakarım senin keyfine değil.

Sen göz göre göre boşu boşuna hasta olup ülkeye yük olucan hastahanelerde sürünücen yer tutucan başka hastalığı olanların tedavisinde engel olucan bende tutup seni destekliycem öyle mi?

Kötü alışkanlıkları olmayıpta hasta olanların hakkına gireceksin. Lösemili çocuklar tedavi olacağı zaman bütçe bulamayacak belki senin o içtiğin meretin verdiği hastalık yüzünden.

Bak akciğer kanserinin devletin sırtına bindirdiği maliyeti gör.

http://www.sagliktagundem.com/haber/akciger_kanseri_tedavi_bedeli_175_bin_tl.htm

Hastahanelerde git biraz zaman geçir insanları gör tedavi olmak için gösterdikleri çabayı gör. Keyif için içilen hiçbir faydası olmayan sigaranın verdiği rahatsızlıkların bütçesini devletin elinde kalsa belki diğer hastalar için daha iyi şartlar oluşturulabilir. Az para değil neredeyse yılda 9 milyar TL harcanıyormuş. Bu parayla kaç amansız hastalıkla mücadele eden kişi kurtulur hesaplayabilir misin?
    Ben sana sigarayımı savunmuşumda, kalkıp da bana yok kanser olan gördünmü bilmem ne diye demogoji yapıyorsun.Gördüm yakın çevrem den akciğer kanseri de gördüm.Ne olmuş?
    Ortada şahsi bir alanda , kişiyi bağlayan içtiği sigarayı kendi özel alanında yasaklamakdan , savunduğun yasağa verdiğin kanser örneğinden yola çıkarak , ben neyi anlatmışım sen neyi savunuyorsun.
    İşine geldiği gibi cımbızla çekip aklınca ,kendi çapında güya yazdıklarıma cevap vermişsin.
    Şahsi otomobilinde slgara yasağını, kişiyi kanserden korumak , kanser maliyetlerini azaltmak adına yapılan bir yasak diye bağdaştırmak , diğer konularda senin gibilerden beklenen hassasiyeti göstermeyenlerin her zaman yaptığı gibi, deve kuşu gibi başını kuma gömmektir.
    İstediğini söylemeye, savunmaya devam edecekmiş.
    Savunduğun doğruyu bile , yanlışı savunmak örtbas etmek için bana yok kanser maliyeti filan diye hikaye anlatma.
    Bu Ülkeye kanser maliyetlerin den , daha fazla maliyet, bedel ödeten şeylere gelince , aynı hassasiyeti göstermeyip , sırf savunduğu idelojinin yaptığı icraatı savunmak adına kıvırmayı çok iyi bilir senin gibiler.
    Ben sana AKP zihniyetinin aktardığı, hiç ettiği malum paraları kafanda canlandırsam, kanser tedavi bedelinin bu Ülke için deve de kulak kaldığını anlarsın.
    Bunlara gelince çıkıp bik bik diye duyar kasmak işine gelmiyor tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

Hani herkesin hayat görüşüne saygı duyuluyordu?

Cumhurbaşkanı istedi diye kanun çıkarılıyor.

Merak ettim, şu uygulama kaç ülkede var?
    bizim gibi boş işlerle uğraşan başka memleket olsaydı mercedes arabasına çakmak la kül tablası koymazdı

• GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    ScienceAlert
    Here's One Thing You Need to Know About People Who Strongly Oppose GMOs
    https://www.sciencealert.com/the-one-thing-you-should-know-about-people-strongly-opposed-to-gm-food

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• DUMANSIZ ARAÇ UYGULAMASI - CEZALAR KESİLMEYE BAŞLADI
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Mevzu paraysa sigorta zaten risktir. Devlet parayı sigortalılardan topluyor vergilerden topladığı parayla bakmıyor. Devlet senin mantığınla sigara içenleri sigortalamasın tedavisi pahalı oluyor diye.
    Ancak o zaman zorunlu sigorta dayatmayacaksın.
    İsteyen içer istemeyen içmez boşa konuşuyorsun. Adamdan her ay o sigorta parasını alıyorsan bakmak zorundasın. Yoksa trafik kazası geçireni, yeşil kartla prim ödemeyen de bakılmasın bunlar hep zarar. O lösemili çocuklar diye acitasyon yaptıklarının tedavisini kimin parasından yapacaksın? Sigara içenlerin ödediği primlerden mi? Onlarda bunu istemez bana ne der senin lösemili çocuğunda.
    Ayrıca pakedi 14 lira olan sigaradan 11 lira vergi alıp parayı yerken iyiydi. Paket başı 11 lirayla her gün alsa müthiş para tutar. Sigara içenler bu parayı senin gibilere neden yedirsin?
  • Sigara içip de AKP ye oy verenler düşünsün bize na..
  • Bu yapilan acikca bireysel ozgurluklerin ihlalidir. Insanin kendi mulku olan arabasinda baskalarina zarar vermeyen bir aktivite yapmasina karisamazsiniz. Araba kullananlarin basortusu takmasini yasaklamak kadar sacma bir uygulama. Resmen bir adamin kisisel fantezisi olan dayatmalari yasa diye yutturmaya calismasini izliyoruz. Hukuk olan bir ulkede anayasa mahkemsinden donerdi boyle bir yasak da burasi Turkiye.
  • quote:

Gdo’yu desteklediğimi kim diyor sana? Zararlı olan ne varsa ben ona karşıyım. Gdo’lu tohumları çiftçimize veren, verilmesine sebep olan, ve bile bile kullanan kim varsa iki yakası bir araya gelmesin.

Kötü olan ne varsa ben ona karşıyım. İyi bişey yapanı kim olursa olsun desteklerim, kötülük yapanada yaptığı yanlışı sesim çıktığı kadar gösterir başaramazsamda yaptığı yanlışa göre muamele yaparım desteklemem.

Bunlara gelinceye kadar daha birçok şey var ( doğa katliamı, çevre kirliliği vs.) bunların düzeltilmesi için bu işleri düzelteceğini söyleyen siyasilere destek verin yada bizzat kendiniz siyasetçi olup çalışmalar yapın.

Elimden gelse disiplinli bir şekilde yapabildiğim kadar düzeltebildiğim kadar yanlışı düzeltmek için mücadele etmek isterimde.
    GDO yu destekliyorsun demedim. Acaba devletin tüm halkı kanser ettiği ve tavuk yemenin bir intihar olduğu bir ülkede biri çıkıp devlet sigara yasasiyla bizim saigimizi düşünüyor dese sen nasıl bir tepki verirdin? 7 sulalemizi akp kanser etti.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.