Şimdi Ara

Dün 2.kez votkalı kola tattım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlki yanlışlıkla olmuştu ve tadı kötü gelmişti, dün mutfakta görünce bu sefer bilinçli deneyeyim dedim, nasıl içiyor insanlar bunu ya? Şurup gibi tadı var. Hatta o turuncu şurup daha iyidir.
    Hayatımda tek tattığım alkol de votka şu ana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Votka Kola: İkinci Denemen

Votka kola, son yıllarda popülerlik kazanan bir kokteyl. İlk kez denediğinde tadını beğenmesen bile, ikinci denemen fikirlerini değiştirebilir.

Votka kola tarifi basittir: Bir bardak buz, bir shot votka ve kola ile hazırlanır. Malzemelerin oranlarını kendi damak tadına göre ayarlayabilirsin. Votka, kolada bulunan şekerin tadını dengeleyerek ferahlatıcı ve içimi kolay bir içecek oluşturur.

İlk denemenizde votka kolanın tadını beğenmemiş olabilirsin, ancak bu sefer deneyiminin daha olumlu olması muhtemeldir. Bunun nedeni, damak tadının zamanla değişebilmesidir. Ayrıca, ikinci denemenizde içeceği daha yavaş yudumlayarak ve tadına odaklanarak votka kolanın tadını daha iyi alabilirsin.

Votka kola, sosyal etkinlikler veya evde rahatlamak için ideal bir seçenektir. Kolay hazırlanabilirliği ve ferahlatıcı tadı ile birçok kişi tarafından beğenilir.

İkinci denemenizde votka kolanın tadını çıkarmanız dileğiyle!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • votka-kolayi ben de cok sevmiyorum acikcasi.

benim favori votka karisimim soyle:
    bardagin 3te 1ine votka
    3te birine limonata
    3te 1ine cappy %100 elma-visne

• Ben genelde %20 etil alkol %80 uludağ limonata karışımı yapıyorum. Buda bir nevi 1'e 1 oranda votka limonata karışımı gibi bir şey ediyor. Daha 1 ay öncesine kadar bira dahil hiç alkol tüketmemiştim, ama bu 1 ayda toplam 6 litre votka (etil alkol alıyoruz aslında ucuz diye ama %40 alkollü votka olarak hesaplıyorum) içtim xd. İlk içişimde sarhoş olmuştum arkadaşlarımın da gazıyla kafama yarım litrelik saf votkayı diktim tekledim .d daha sonra o gün arkadaşımda kalmak zorunda kaldım, ilk içişimde toplam 1 litre içmiştim xd. Vay aw şaka maka alkolik olduk lan.

Bu arada ben de kesinlikle tadını sevmiyorum, ilk 2-3 bardağı biraz zorlaya zorlaya içiyorum sonrasında hissetmemeye başlıyorum zaten.

Tavsiye istersen de kesinlikle icetea ile deneme, hatta riske atma tadı az tatlı olan veya tatsız tuzsuz hiçbir içecek ile birlikte içme mide bulandırır. Limonata tadını çok iyi bastırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus gl702 -- 28 Eylül 2019; 4:21:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Ben genelde %20 etil alkol %80 uludağ limonata karışımı yapıyorum. Buda bir nevi 1'e 1 oranda votka limonata karışımı gibi bir şey ediyor. Daha 1 ay öncesine kadar bira dahil hiç alkol tüketmemiştim, ama bu 1 ayda toplam 6 litre votka (etil alkol alıyoruz aslında ucuz diye ama %40 alkollü votka olarak hesaplıyorum) içtim xd. İlk içişimde sarhoş olmuştum arkadaşlarımın da gazıyla kafama yarım litrelik saf votkayı diktim tekledim .d daha sonra o gün arkadaşımda kalmak zorunda kaldım, ilk içişimde toplam 1 litre içmiştim xd. Vay aw şaka maka alkolik olduk lan.

Bu arada ben de kesinlikle tadını sevmiyorum, ilk 2-3 bardağı biraz zorlaya zorlaya içiyorum sonrasında hissetmemeye başlıyorum zaten.

Tavsiye istersen de kesinlikle icetea ile deneme, hatta riske atma tadı az tatlı olan veya tatsız tuzsuz hiçbir içecek ile birlikte içme mide bulandırır. Limonata tadını çok iyi bastırıyor.
    etil alkölü nereden alıyorsun? migrosa baktım bulamadım

• Bende limonlu soda ile atıyorum,yoksa vişne yanına meze olarak da beyaz leblebi ve ya kavun iyi gidiyo
    Dün 2.kez votkalı kola tattım

bir de absolut falan alabilsek ahh ah,boktan istanbul içiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zibidi Gonzales -- 28 Eylül 2019; 5:0:49 >
  • Vodka+Redbull

Vodka+Elma suyu

Vodka+Sprite

En iyi bunlarla oluyor vodka bence.
  • Vodka + Mandalinalı Schweppes deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

etil alkölü nereden alıyorsun? migrosa baktım bulamadım

Alıntıları Göster
    İstanbuldaysan kadıköyde bir tekelde satılıyor adı yeşil büfe mi ne tam hatırlamıyorum. Kilisenin oralarda.

yeşil büfe tekelmiş tam adı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus gl702 -- 28 Eylül 2019; 5:28:35 >
  • quote:

Bende limonlu soda ile atıyorum,yoksa vişne yanına meze olarak da beyaz leblebi ve ya kavun iyi gidiyo

bir de absolut falan alabilsek ahh ah,boktan istanbul içiyoruz
    Limonlu soda

• enerji içeçeği ile karma yapmıştım
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Aynı masayı kullanıyoruz hocam ama alkol tercihi farklı. Tekilacıyım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalise

Aynı masayı kullanıyoruz hocam ama alkol tercihi farklı. Tekilacıyım ben.
    hocam bende tekilacıydım da bir kere sağlam kusunca bir daha tatmadım
  • quote:

İstanbuldaysan kadıköyde bir tekelde satılıyor adı yeşil büfe mi ne tam hatırlamıyorum. Kilisenin oralarda.

yeşil büfe tekelmiş tam adı.

Alıntıları Göster
    Sağol hocam,maalesef tekirdağdayım ben :D
  • quote:

Sağol hocam,maalesef tekirdağdayım ben :D

Alıntıları Göster
    Bizim bir arkadaşın eniştesi 5 litrelik alıyordu internetten bidonda 120 liraya belki 130-140 olmuştur bilemem ama, bana güvenli gelmediği halde adam tadının da daha güzel olduğunu söylüyor ve uzun zamandır içiyor istersen link isteyeyim senin için. Veya 1 litrelik cam şişede satılan güvenli bir yer önereyim, ilk arkadaşıma sormam lazım ama.
  • quote:

Bizim bir arkadaşın eniştesi 5 litrelik alıyordu internetten bidonda 120 liraya belki 130-140 olmuştur bilemem ama, bana güvenli gelmediği halde adam tadının da daha güzel olduğunu söylüyor ve uzun zamandır içiyor istersen link isteyeyim senin için. Veya 1 litrelik cam şişede satılan güvenli bir yer önereyim, ilk arkadaşıma sormam lazım ama.

Alıntıları Göster
    hocam hiç denemedim,ilk önce az bir miktar almak istiyorum 1 litre falan :D link varsa iyi olur
  • Ya şunu bir türlü anlamadiniz ne içki ne sigara tat yüzünden tüketilmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer müslümansan günahına şahit tutma kimseyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun Efendi

Eğer müslümansan günahına şahit tutma kimseyi.
    Değilim knk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.