Şimdi Ara

İki günde koca kavanoz çikolatayı bitiriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış okumadınız Nutella bağımlılığım var sanırım aylardır 750 gramlık çikolatayı kaşık kaşık yiyerek 2 3 günde bitiriyorum. Kilo sorunum yok aslına bakarsanız tatlı şeylerle de aram çok iyi değil sıcak içecekleri şekersiz içerim baklava kadayıf gibi ağdalı tatlıları pek sevmem almam da ama çikolata krizim tutuyor resmen ve Nutella nın içeriğinin pek iyi olmadığını gördüm böyle giderse kanser olurum diye korkuyorum ama yine de dayanamayıp alıyorum ne yapmam lazım daha çok korkup bırakmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 28 Eylül 2019; 2:14:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bana genelde 2 gün bile dayanmıyor yarım saatte bir dolabın başına gidip 1 yemek kaşığı gömüyorum. Kilo problemim de olduğu için yılda 2 3 defa alabiliyorum o yüzden sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavonaz çikolatalar da çok lezzetli oluyor 2 günde bitmesi normal.

• Ben sağlık yüzünden korkuyorum içeriğinde kanserojen varmış kanser en büyük fobim hayatta bu kavanoz bitince bir daha almayacağım inşallah normal bar çikolatalarla bırakırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Kavonaz çikolatalar da çok lezzetli oluyor 2 günde bitmesi normal.
    Evt hocam kaşıklamaya başladınmı bırakamıyorsun zararlı olmasa aman be derim gömerim ama işte kanser yapıyormuş Avrupa'da bir ara toplatılmıştı Türkiye'de devletin denetim mekanizması sıfır olduğu için hiçbirşey olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: grandeamore

Evt hocam kaşıklamaya başladınmı bırakamıyorsun zararlı olmasa aman be derim gömerim ama işte kanser yapıyormuş Avrupa'da bir ara toplatılmıştı Türkiye'de devletin denetim mekanizması sıfır olduğu için hiçbirşey olmadı

Alıntıları Göster
    İnanmayın öyle şeylere kanser falan yapsa Nutella hadi bizim ülkeyi bırak başka ülkelerde nasıl satabilir sizce. Dediğiniz çok büyük bir iddia ayrıca fiyatida muadillerine göre yüksek rahat olun bu ülkede kanserden önce depremden ölmemiz daha olası.

• quote:

Orijinalden alıntı: BUZ TROLÜ

Bu mesaj silindi.
    Gayet yeniyor valla iki sene önce torku yemiştim resmen bayılmıştım böyle bir lezzet olamazdı Nutella dan bile daha lezzetlidir sonra 1 sene hiç almadım geçen sene aldım bir büyük kavanoz abi güzel olan birşey bu kadar mı bozulur bu kadar mı içine edilir bir önceki sene yediğim torku ile alakası yoktu yemin ederim çeyreğini dahi yiyemedim çöpe attım bizim milletin yapacağı iş böyle olur dedim isyan ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben biraz fazla yesem dişlerim ağrımaya başlıyor. Siz nasıl öyle gömüyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

İnanmayın öyle şeylere kanser falan yapsa Nutella hadi bizim ülkeyi bırak başka ülkelerde nasıl satabilir sizce. Dediğiniz çok büyük bir iddia ayrıca fiyatida muadillerine göre yüksek rahat olun bu ülkede kanserden önce depremden ölmemiz daha olası.

Alıntıları Göster
    Araştırın isterseniz geçen sene mi ne Avrupa'da toplatıldı içinde palm yağı var en sağlıksız yağ türüdür ve yarıdan fazlası şeker. Tamam kahvaltıdan kahvaltıya ekmek üstünde abartmadan yense kanser yapmaz ama ben abartıyorum dediğim gibi kaşık kaşık yiyorum 2 günde bitiyor koca kavanoz bitince yine alıyorum işte bu cidden risk demektir korkum bu yüzden

• Bendede şeker bağımlılığı var nasıl iğrenecez bunlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Ben biraz fazla yesem dişlerim ağrımaya başlıyor. Siz nasıl öyle gömüyorsunuz..
    Dişlerinizi fırçalamayı ihmal etmeyin hocam bende zamanında değerini bilemedim iki çiğneme dişi gitti şuan artık hergün fırçalıyorum ağrı falan olmuyor

• Miden bulanmıyor mu ? Ben nutellayı beğeniyorum ama 1 çorba kaşığı kadar yiyince midem bulanmaya ağır gelmeye başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-332B02CDB

Bendede şeker bağımlılığı var nasıl iğrenecez bunlardan
    Şeker bağımlılığı uyuşturucu bağımlılığı gibi birşey hocam bu bilimsel bir gerçek hatta amerikada fareler üzerinde de deneylemişler farenin birine aylarca kokain çektirmişler bir de şeker yedirmişler sonra fare ikisi arasından gitmiş önce şekere saldırmış yani şeker ciddi bir bağımlılık direkt beynin ödül merkezini uyarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Miden bulanmıyor mu ? Ben nutellayı beğeniyorum ama 1 çorba kaşığı kadar yiyince midem bulanmaya ağır gelmeye başlıyor
    Keşke midem bulansa da tiksinsem yedikçe yiyesim geliyor

• Reklam yapmak gibi olacak fakat Fiskobirlik Nuga' yı tavsiye ederim. İçerik açısından piyasadaki en iyi kakaolu fındık kreması. Bulamazsanız Saralle de tercih edilebilir ama Çokomel ya da Nutella gibi markaları tercih etmeyin hocam zira içerilerinde palm yağı barındırıyorlar

• Kanserden önce diyabetten kork bence 2 günde 750 gr yemek nedir bahsettiğin kavanoz 4000 kalori
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    İki günde koca kavanoz çikolatayı bitiriyorum

?

Bu kadar cahilce bir yorum nasıl yapabildiniz? Klasik Türk mantığı; pahalısı iyidir...

Nutella Türkiye, Türkiye' de üretime başladıktan sonra kalitesini git gide düşürdü. Şu an piyasadaki Çokomel' den sonraki en kalitesiz kakaolu fındık ezmesi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 28 Eylül 2019; 1:52:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

Reklam yapmak gibi olacak fakat Fiskobirlik Nuga' yı tavsiye ederim. İçerik açısından piyasadaki en iyi kakaolu fındık kreması. Bulamazsanız Saralle de tercih edilebilir ama Çokomel ya da Nutella gibi markaları tercih etmeyin hocam zira içerilerinde palm yağı barındırıyorlar
    Deneyeceğim tavsiye için teşekkür ederim palm yağı ve trans yağlar gerçekten çok tehlikeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

?

Bu kadar cahilce bir yorum nasıl yapabildiniz? Klasik Türk mantığı; pahalısı iyidir...

Nutella Türkiye, Türkiye' de üretime başladıktan sonra kalitesini git gide düşürdü. Şu an piyasadaki Çokomel' den sonraki en kalitesiz kakaolu fındık ezmesi olabilir.
    Nutella küresel bir marka o riske girmezler ayrıca palm yağı artık her üründe var gibi birşey .

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.