Şimdi Ara

İki günde koca kavanoz çikolatayı bitiriyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

?

Bu kadar cahilce bir yorum nasıl yapabildiniz? Klasik Türk mantığı; pahalısı iyidir...

Nutella Türkiye, Türkiye' de üretime başladıktan sonra kalitesini git gide düşürdü. Şu an piyasadaki Çokomel' den sonraki en kalitesiz kakaolu fındık ezmesi olabilir.
    Eski kalitesinde olmadığı kesin ve fark edilir seviyede ama yine de güzel ve yeniyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Anlayamadım şimdi, çoğu kalitesiz üründe palm yağının bulunuyor olması bu durumu normal mi kılıyor?

• Aklınızda şu markalar bulunsun hocam:

İki günde koca kavanoz çikolatayı bitiriyorum

İki günde koca kavanoz çikolatayı bitiriyorum

%16 fındık oranıyla Fiskobirlik Nuga kral gibi bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 28 Eylül 2019; 1:55:10 >

• quote:

Anlayamadım şimdi, çoğu kalitesiz üründe palm yağının bulunuyor olması bu durumu normal mi kılıyor?
    Palm yağı yerine ne kullanacaklar ki alternatifi yok bence bu tür ürünlerin içine lezzet olarak. Çiçek yağı olmaz zeytinyağı da hiç gitmez tereyağı da koyacak halleri yok geriye tek palm yağı kalıyor sanırım

• quote:

Normal değil tabiki ama bu devirde ne normal ki. Şurada palm yağına takmışsınız halbuki günlük yasantimiz da zararlı o kadar maddeye maruz kalıyoruz ki egzoz dumanların dan , kullandığımız telefonun yaydığı radyasyon gibi insan sağlığına daha zararlı şeyler varken sadece palm yağına takmanız komik!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 28 Eylül 2019; 1:55:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajınızın yukarısındaki mesajımdaki fotoğraflara bir göz atın hocam. Bahsettiğim ürünlerde emülgatör haricinde kayda değer düzeyde zararı olan bir bileşen yok diye gördüm yanlışım yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 28 Eylül 2019; 1:57:44 >
  • quote:

Mesajınızın yukarısındaki mesajımdaki fotoğraflara bir göz atın hocam. Bahsettiğim ürünlerde emülgatör haricinde kayda değer düzeyde zararı olan bir bileşen yok diye gördüm yanlışım yoksa.
    Baktım hocam önemli olan içeriğinin nispeten sağlıklı olması ve palm yağı içermemesi benim için bu bitince fiskobirliği bir deneyeceğim daha güvenli duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 28 Eylül 2019; 1:59:59 >
  • Boğazı da Nutella' ya oranla daha az yakıyor fakat yine de yakıyor ne yazık ki aklınızda bulunsun.

• quote:

Boğazı da Nutella' ya oranla daha az yakıyor fakat yine de yakıyor ne yazık ki aklınızda bulunsun.
    Eyvallah teşekkürler hocam iyiki yazmışım foruma ben dediğim gibi palm ve kanserojen yönünden korkup bırakmak istiyordum ama sağlıklı alternatifi varsa ve lezzeti benzerse gömmeye devam bunlar bende fazla kilo yapmıyor

• hiç nutella yemedim ama fiskobirlik kraldır
  • Yani sağlıklı olduğunu söylemek yanlış olur ama kötünün iyisi denebilir hocam Tat olarak ise şahsen Nutella' dan çok daha iyi. Sarelle' yi de denemek lazım o nasıldır bilmiyorum ama sonuç olarak en sağlıklı çözüm bu tarz gıdaları tüketmemek olur hocam

• İki günde koca kavanoz çikolatayı bitiriyorum

Bundan al daha çok gün gider.
  • Karaciğerin gider söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Kanserden önce diyabetten kork bence 2 günde 750 gr yemek nedir bahsettiğin kavanoz 4000 kalori
    Diyabet daha çok genetik bir hastalık hocam yani diyabet olabilmek için DNA'dan kaynaklı bir sorunun olması gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Karaciğerin gider söyleyeyim.
    Meyve yeşillik salatalık gibi şeyleri de sık tüketiyorum karaciğer önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Bundan al daha çok gün gider.
    Oha bu ne kafayı daldırıp ölene kadar yiyesi gelir insanın

• Biz de Torku marka var. Yedikçe vücudumda sivilce çıkıyor. Uzak durmam lazım. Öyle çokta yemiyorum aslında. Yukarda bir arkadaşın tavsiye ettiği Fiskobirlik Nuga candır. Aklında bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Biz de Torku marka var. Yedikçe vücudumda sivilce çıkıyor. Uzak durmam lazım. Öyle çokta yemiyorum aslında. Yukarda bir arkadaşın tavsiye ettiği Fiskobirlik Nuga candır. Aklında bulunsun.
    Torku fena batırmış kavanoz çikolata işini yukarıda mesajlarımın birinde bahsetmiştim geçen sene o günden sonra bir daha almadım bundan sonra fiskobirliğe geçiş yapıp haftada bire indirmeyi hedefliyorum hadi bakalım

• 5 kg. Yeter mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

5 kg. Yeter mi?
    İlk defa görüyorum subhanallah

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.