Şimdi Ara

İki günde koca kavanoz çikolatayı bitiriyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

?

Bu kadar cahilce bir yorum nasıl yapabildiniz? Klasik Türk mantığı; pahalısı iyidir...

Nutella Türkiye, Türkiye' de üretime başladıktan sonra kalitesini git gide düşürdü. Şu an piyasadaki Çokomel' den sonraki en kalitesiz kakaolu fındık ezmesi olabilir.
    Hocam ben arada bir sarelle bitter alıp yiyorum 1 hafta falan dayanıyor. Bana kalırsa en iyilerinden birisi sarelle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok yememek gerekiyor kankalar ben baya azalttım en fazla 3 gün dayanan büyük kavanoz Nutella şimdi son aldığım 4 günü geçti yarıya gelmedim daha. hedefim 10 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 29 Eylül 2019; 17:37:55 >
  • 10-20 sene sonra; 2 günde bir hastaneye gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Bu kadar çikolata sevmek tüketmek erkekler için iyi birşey değil testosterona zararı var östrtojen hormonunuz yükselir göğüslerinizde yağlanma olur geri de çeviremezsiniz ameliyat çözümü. Biryerde okumuştum testosteronu yüksek erkeklerin canı sulu kanlı güzel pişmiş kırmızı et çeker, testosu düşük erkekler ise çikolata ve tatlı şeyler tüketmeyi severmiş.
    doğrudur spor yaptığım zamanlarda testo seviyem tavan olurdu canım çikolata tatlı şeyler pek istemezdi şimdi 3 aydır yapmıyorum testo seviyem düştü sanırım çikolata ve şekerli şeyler canım istiyor yarın spora tekrar başlayacağım umarım düzelir

• erco35coast kullanıcısına yanıt
    Aklıma günlük öğün diye kurabiye harcı yiyen ninenin son hâli geldi. Tam evlere şenlik;
  • bi kavanozda kaç küp şeker var
  • yarım kilo fındık içi al, robotta yağı çıkıp krem kıvamına gelinceye kadar çek, arada biraz da zeytin yağ kat. en son kakao veya tahin ve tatlandırmak için tercihe göre bal, pekmez, keçiboynuzu özü vs birşey ekle ve iyice karıştır. bu iş yarım saatini almaz.
    canın her tatlı çektiğinde çay kaşığı ile kaşıkla.
    aynı şeyi fındık yerine fıstıkla da yapabilirsin.

emin ol çikolatayı aramazsın hem de çok daha faydalı birşey yemiş olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Navi

yarım kilo fındık içi al, robotta yağı çıkıp krem kıvamına gelinceye kadar çek, arada biraz da zeytin yağ kat. en son kakao veya tahin ve tatlandırmak için tercihe göre bal, pekmez, keçiboynuzu özü vs birşey ekle ve iyice karıştır. bu iş yarım saatini almaz.
    canın her tatlı çektiğinde çay kaşığı ile kaşıkla.
    aynı şeyi fındık yerine fıstıkla da yapabilirsin.

emin ol çikolatayı aramazsın hem de çok daha faydalı birşey yemiş olursun.
    mutlaka deneyeceğim sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: adv11

bi kavanozda kaç küp şeker var
    yarıdan fazlası şeker maalesef

• her gün yiyorsan senin karaciğer yakında gider dikkat et hocam 1 çay kaşığı şeker bile zarar bizlere

beyni bile kötü etkliyor namıssız bence sigaradan bile daha tehlikeli

ha bu arada sigara içmiyorum
  • adv11 kullanıcısına yanıt
    Sofra şekerini nişastalarla dengeleyebiliyorsun. O kadar zararlı değil, sadece tokken zararlı. Evde yapan arkadaşlar komalık olmayı istiyor herhalde. Bunu balla yapsan, ki yapabildiğini varsayıyorum olacak olan şu olur;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 29 Eylül 2019; 21:46:50 >
  • Yiyende ölüyor yemeyen de hocam.Vücudun bunu tolere ediyorsa sıkıntı yok ye gitsin.Aha geçen gün bir yakınımızı gömdük.Adam her şeyi yemekten imtina ederdi.Çok düşünürdü içinde ne var ne yok diye.Aha bak yiyemeden öldü gitti.Onun için keyfine bak sen
  • kanserden önce şeker hastası olursun
  • 3 kişi 1 aya yakın zamanda yiyoruz ama son 1 aydır aramızdan biri tümüyle çikolatayı bıraktığı için bizde almıyoruz. Eksikliğini masadaki kaymağı yiyince bazen anlıyoruz. Çok mühim değil.

Bu şekilde yemeye devam ederseniz sigaradan daha çabuk ve etkili bir şekilde sağlığınızı kaybetmeye başlarsınız.
  • Sende ne bicim gt vardır haa

• bu kadar çok şeker seni bitirmeye yeter zaten ,birde katkılı ürün olunca duble bitersin :)
    kanser olursan nutella dan demezler ,sigara içtiğin için derler ,o yoksa sigara içenin yanında durmuşsun derler ,o olmazsa yolda sigara içen birinin dumanından derler
  • Bu tip çikolata ürünlerini tüketirken endişe edeceğiniz şey yağ değil şeker olsun, çünkü yüksek seviyede şeker tüketmiş oluyorsunuz ve diyabete davetiye çıkartıyorsunuz.
  • ruzgarnufel kullanıcısına yanıt
    Oda sağlıksız şeker oranı yüksek ama çok lezzetli dedemle kaşıklardık onu hey gidi hey

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.