Şimdi Ara

İki günde koca kavanoz çikolatayı bitiriyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendinize gelin arkadaşlar o kadar çikolata yenir mi ? hastalığa davet çıkarıyorsunuz resmen.

Bakın kanser her geçen gün yaygınlaşıyor daha sağlıklı beslenmek lazım.
    Kanserin en sevdiği şeylerden biriside şeker
    Minimum şeker tüketip daha çok mevsim sebze meyve probiyotik(kefir ev yoğurdu) tüketmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Normal değil tabiki ama bu devirde ne normal ki. Şurada palm yağına takmışsınız halbuki günlük yasantimiz da zararlı o kadar maddeye maruz kalıyoruz ki egzoz dumanların dan , kullandığımız telefonun yaydığı radyasyon gibi insan sağlığına daha zararlı şeyler varken sadece palm yağına takmanız komik!

Alıntıları Göster
    En kısa zamanda bu mantığı bırakmanızı tavsiye ederim.

Vucudun bağışıklık sistemi bağırsaklardan başlar diyor doktorlar o işlenmiş gıdaları yiyerek bağırsak bakteri dengenizi alt üst ediyorsunuz.(O gıdalar bozulmadan nasıl uzun süre dayanıyorsa bağırsak bakterilerine de o şekilde zarar veriyor)

• Traş, mikrobesinlerden eksik alırsan metabolik sendromun dibini görürsün. O boğazı yakma dediğin şey de fruktoz. Boğaz mukozanı çözebiliyor. Sükrozun öyle nitelikleri yok mesela. Bağırsağından hop karaciğere. Fruktozla zorlasan(10-20 yıl) yutak kanseri bile olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

En kısa zamanda bu mantığı bırakmanızı tavsiye ederim.

Vucudun bağışıklık sistemi bağırsaklardan başlar diyor doktorlar o işlenmiş gıdaları yiyerek bağırsak bakteri dengenizi alt üst ediyorsunuz.(O gıdalar bozulmadan nasıl uzun süre dayanıyorsa bağırsak bakterilerine de o şekilde zarar veriyor)

Alıntıları Göster
    Kanser korkusu bana herşeyi yaptırabilir sanırım bırakabilirim hocam ben kemoterapi görmek istemiyorum beklediğim mesaj buydu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir kaşık yesem yeterli diyorum ama kavanozu bitirmek nedir aq
  • pahali olmasina en cok sevindigim seylerden biri bu kavanoz cikolatalar yoksa ben de yerim iki gunde bir kavanoz tatli seyleri oyle durduk yere canim cekmiyor kolay kolay ama yemeye basladigim zaman da durduramiyorum kendimi. o yuzden cozumu 2-3 gunde bir 2-3 gofret yiyerek buldum gibi bir sey. en azindan evde ya da baska bir yerde tatli yedigim zaman devamini getiremiyorum canim istemiyor. mesela 2 hafta falan dedigim duzene uyamadim, sonra mevlut vardi ona gittim mutfagi bos buldukca baklava yuruttum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandeamore

Kanser korkusu bana herşeyi yaptırabilir sanırım bırakabilirim hocam ben kemoterapi görmek istemiyorum beklediğim mesaj buydu

Alıntıları Göster
    Bırakın hocam bir an önce onun içinde kim bilir kaç Gr şeker vardır.
    Bol bol mevsim sebze meyve tüketmek lazım.
    Kolayı ice teayı bırakıp kefir içmek daha mantıklı

• Aynen bende fiskobirliginkini aliyorum tadi dierlerinden daha guzel geliyor bana niyese

• bugün sadece bir kaşık yedim

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Egzos dumanını benzin ve dizel olarak ikiye ayırmakta fayda var. Benzin coğu araçta kokusu duyulmuyor , adeta su buharı gibi birşey o kadar temiz yani fakat dizel, BMW&Mercedes hariç alayı leş gibi pis kokuyor ve sokaklardaki araçların coğu da onlardan. Şehir hastanelerinin müşteri ihtiyacı dolayısıyla kimse birşey yapmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olm çikolatayı nasıl kaşıklıyorsunuz lan nasıl bir mide var ?
  • Şuan kilo aldırmasa dahi çok fazla tüketme içerisindeki vücuda zarar o şeker yok mu o şeker ahhhhh ahhhh külliiiii zarar zaten özetle şimdi çıkmasa dahi ileride fena patlar vücudun haberin olsun

• ozaman kalp krizi geçirmeye hazır ol. sen muhtemelen 40-50 yaş arası kalp krizi geçireceksin bu dediğimi bir yere yaz
  • Bende haftada bir bitiriyorum bir kavanoz

• Helvanı nutellali yapalım hocam.

• ghostweb kullanıcısına yanıt
    Geçirince giderse boşuna yazmış oldun

• kalp krizinde şak diye ölmüyorsun zaten yarım saatten fazla sürüyor
  • ghostweb kullanıcısına yanıt
    Hee bu esnada beni hatırlar illaki diyorsun

• Bu kadar çikolata sevmek tüketmek erkekler için iyi birşey değil testosterona zararı var östrtojen hormonunuz yükselir göğüslerinizde yağlanma olur geri de çeviremezsiniz ameliyat çözümü. Biryerde okumuştum testosteronu yüksek erkeklerin canı sulu kanlı güzel pişmiş kırmızı et çeker, testosu düşük erkekler ise çikolata ve tatlı şeyler tüketmeyi severmiş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.