Şimdi Ara

dün akşam gözüme lazer tutan gerizekalı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
11.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReAl sTORM

Alıcaksın böylelerinin kafasını sürtüceksin taşa sürtüceksin taşa sonra, yavaş yavaş ellerinden başlayarak her yerini bıçaklamaya başlıyacaksın, ardından bir tane muşta alıp malum yere onlarca kez vuracaksın, goldpunchın lazerden alıp gözünün içine sokacaksın. Sonra bir inşaatta üzerine işeyip ve o sidiğin suyuyla adamın her yerini çamur yapıp, gazoz şişesi ve kavanozların üstüne oturttuktan sonra ellerini ayaklarını her yerini birbirine bağlıyacaksınki o gazozun üstünde makatı parçalanarak ölsün ölsün dirilsin. Bunda sonra onu bir çölde kilometrelerce yürütüp su vermeyeceksin ve sonra birden suyu vererek komaya girip ölmesini sağlayacaksın. Ardından deveye moonwalk yaptırıp kaçacaksın.

Tutmayın küçük enişteyi....

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyotr Alekseyeviç

quote:

Orijinalden alıntı: ReAl sTORM

Alıcaksın böylelerinin kafasını sürtüceksin taşa sürtüceksin taşa sonra, yavaş yavaş ellerinden başlayarak her yerini bıçaklamaya başlıyacaksın, ardından bir tane muşta alıp malum yere onlarca kez vuracaksın, goldpunchın lazerden alıp gözünün içine sokacaksın. Sonra bir inşaatta üzerine işeyip ve o sidiğin suyuyla adamın her yerini çamur yapıp, gazoz şişesi ve kavanozların üstüne oturttuktan sonra ellerini ayaklarını her yerini birbirine bağlıyacaksınki o gazozun üstünde makatı parçalanarak ölsün ölsün dirilsin. Bunda sonra onu bir çölde kilometrelerce yürütüp su vermeyeceksin ve sonra birden suyu vererek komaya girip ölmesini sağlayacaksın. Ardından deveye moonwalk yaptırıp kaçacaksın.

Tutmayın küçük enişteyi....

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun kardeş, öyle salakları biliyorum bende. Yahu anlamıyorum yapma amacın ne be adam? Eline bir şey falan mı geçti, çözemiyorum böyle salakları. O lazeri bir taraflarına sokmak lazım öyle şerefsizlerin. Neyse tekrardan geçmiş olsun kardeş. İhmal etme, git doktora hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

dün akşam otobüs bekliyorum durakta, bi otobüs yanaştı cam kenarında oturan 30'lu yaşlarda bi beyinsiz sağa sola yeşil lazer tutuyordu benim baktığımı görünce çevirdi yüzüme tuttu. sol gözüm sulandı hemen. toplasan bir saniye denk gelmemiştir klasik lazer tutulma refleksi dedim geçtim neyse dün gece laptopta bi yazıya odaklanmaya çalışıyorum sol gözümün odak noktasının bir cm kadar yanında ufak bi siliklik oluşmuş -photoshopta bulanıklaştırmış gibi, hemen hemen lazer kalınlığı kadar diyim - geçer herhalde dedim bugün kalktım gene aynı, aynada inceliyorum doğal olarak bi şey fark edemiyorum sizce ne yapmam lazım ileride sorun büyür mü dersiniz

Ee hocam gittin mi doktora?

• quote:

Orijinalden alıntı: Artyom

sınav haftasındayım, boş günüm yok. mecburen haftaya kaldı.
  • quote:

quote:

Geçmiş olsun hocam. Söyleyecek söz bulamıyorum
    Gözün nasıl peki?
  • quote:

quote:

Ne yap ne et boş zaman bul. Göz bu ihmale gelmez sonra olan sana olur. Kornea falan zarar gördüyse damla ve pomad kullanman gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

quote:

Ne yap ne et boş zaman bul. Göz bu ihmale gelmez sonra olan sana olur. Kornea falan zarar gördüyse damla ve pomad kullanman gerekebilir.

Alıntıları Göster
    Goldpunch tır o dh yöneticisi.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    has or.spu çoçuğu bunlar polise şikayette bulun otobüslede kamera var yakalarlar onu

• quote:

Gözün nasıl peki?

sagolun. ilk mesajda belirttigim sıkıntı aynen devam ediyor. henüz bi büyüme fark etmedim ama. umarım sıkıntı olmaz bi kaç gün daha.

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

haklısınız kim ister bi rahatsızlığı olsun fakat sabah bi sınavım var akşam bi sınavım var, cidden vaktim yok, bir nevi mecburum

aniden böyle bi şey olunca ne yapacağını bilemiyor insan. olay anında hiç bi şey anlamadım zaten, eve geldikten sonra fark edebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 31 Ocak 2013; 0:25:12 >

• quote:

quote:

Gözün nasıl peki?

sagolun. ilk mesajda belirttigim sıkıntı aynen devam ediyor. henüz bi büyüme fark etmedim ama. umarım sıkıntı olmaz bi kaç gün daha.

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

haklısınız kim ister bi rahatsızlığı olsun fakat sabah bi sınavım var akşam bi sınavım var, cidden vaktim yok, bir nevi mecburum

aniden böyle bi şey olunca ne yapacağını bilemiyor insan. olay anında hiç bi şey anlamadım zaten, eve geldikten sonra fark edebildim.

Alıntıları Göster
    Bu lazerin amacı ne? İnsanların gözünü çıkartmak mı? Şunların gerçekten doğru düzgün bir amacı var mı?

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bu tip ürünlerin ülkemizde satışı yapılmaması gerek ama malesef internet üzerinden yurt dışından getirtiyorlar . mutlaka doktora gidin . büyük geçmiş olsun diyeyim. ayrıca otobüsün numarasını falan hatırlıyorsanız otobüste belki kamera vardır o kişiyi tespit edip dava açabilirsiniz .

lazer kullanmanın amacını söyleyim size. 5 yaşında çocugun kuma kakasını yapıp bunu çubukla karıştırıp oynamasıyla , sağa sola lazer sıkan adam arasında hiçbir fark yoktur . lazer denen şey şirketlerde sunumlarda kullanılır bu da güçlü bir şey değildir işaretcidir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 31 Ocak 2013; 0:47:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2.5kw lazerle anüsünden girip ağzından çıkacaksın işte öylelerinin
  • Bu lazerler yüzünde sağ gözümde hafif retina hasarı var 1 şubatta kontrol var kuledibinde kontrole gideceğişm umarım birşey yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Bu lazerler yüzünde sağ gözümde hafif retina hasarı var 1 şubatta kontrol var kuledibinde kontrole gideceğişm umarım birşey yoktur.
    Hocam aman diyim hemen bir doktora görünün çok geçmiş olsun. Yeşil lazer çok tehlikeli bir şey bir kere göz ameliyatlarında dahi yeşil lazer kullanılıyor yani yakıcı bir etkiye sahip inşallah sizde kalıcı bir etki göstermez. Arkadaşlarında dediği gibi şerefsizi mobeseden vs. bulabilirseniz suç duyurusunda bulunun başkalarınında canını yakmasın it herif, aslında bu tür lazerlerin yasaklanması yada sıkı takibinin yapılması gerekiyor.
  • Merak ettim sonucu.
  • bi sıkıntı kalmadı, veya gözüm alıştı fark etmiyorum.
  • quote:

bi sıkıntı kalmadı, veya gözüm alıştı fark etmiyorum.

Teşekürler, benzer bir durum yaşadım.Saliselik oldu.Ama bariz sulanma, yanma, parlama olmadı.Belki de ben abarttım.Gözümde bir hasar yok 3-4 saat oldu.
  • imkanınız varsa doktora gidin, ben o dönem sınav dönemindeydim önemsemedim, siz şansa bırakmayın derim gene de.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.Tutanı bulmaya uğraştınız mı acaba?
  • quote:

bi sıkıntı kalmadı, veya gözüm alıştı fark etmiyorum.
    büyük geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THECERN -- 4 Nisan 2015; 0:14:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.