Şimdi Ara

Dün gece eve fare girdi beyler yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün komşu saat 8 civarı havalandırmalarda fare olduğunu söylemişti bende geçiştirmiştim ev dublex dünde kurtlar vadisini izliyodum aşşa katta işim bitince yukarıya çıktım saat 11 civarıydı dolabı açtım fantayı kafama dikiyorum sonra mutfaktan sesler geldi bakayım dedim içeride biri varmı diye yoktu aklıma fare geldi indim aşşaya babamları çağırdım babam sopayla girdi sonra fare saklandı çamaşır makinesinin arkasına babam çamaşır makinesini çıkardı fare savunmasız kalmıştı babam kafasına kafasına geçirdi etraf kan oldu poşete koyup fırlattı :D fakat annem gece temizlemedi etrafı sabah olsun hallederim dedi o kan kokusuyla 1 gün kendi odamda kaldım ben üst katta kalıyorum annemler alk katı kullanıyor annem şimdi temizledi falan ben çok halsizim yatağa geçtim uykum vardı 2.30 saat debelendim uykum gelmiyor aşırı yorgunum kafamı soğuk suya soktum soğuk duş aldım birde bizim muhabbet kuşu var bir kaç gündür aşırı bağırıyodu deli gibi öldürmeye çalışırsınız ya hani o şekilde sonra aklıma farenin eve daha önce girebiliceği aklıma geldi sizce daha önce girmişmidir birde mutfakta abur cubur vardı çerez falan hep gidip gidip yerdim fare de yemiş olmasın bunlardan hastalık kapmış olabilir miyim ? fare lağım faresiydi büyüktü bu durum hakkında ne düşünüyosunuz birde o fare 6 katlı evin tepesine nası çıkmış olabilir çekmeköy de oturuyorum köylük biyerde değil sizce hastalık kapmış olabilir miyim ?

yemin ederim csb değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSmiğfer -- 7 Haziran 2013; 18:18:13 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Farelerin Evlere Girme Yolları

Fareler, yiyecek, su ve barınak arayışında evlere girebilirler. Evlere girmek için kullanabilecekleri çeşitli yollar vardır:

• Bulaşık Makinesi Gideri: Bulaşık makinesi giderleri, farelerin eve girebileceği potansiyel bir giriş noktasıdır. Gider borularının etrafındaki sızdırmazlıkların hasar görmesi veya tıkanması, farelerin içeri girmesine izin verebilir.
    • Mutfak Gideri: Mutfak giderleri de fareler için bir giriş noktası olabilir. Atık öğütücüleri, fareleri çekebilecek yemek artıkları biriktirebilir. Gider borularının etrafındaki sızdırmazlıkların hasar görmesi de farelerin içeri girmesine izin verebilir.
    • Banyo Gideri: Banyo giderleri, nemli ortamları tercih eden fareler için çekici bir giriş noktası olabilir. Gider borularının etrafındaki sızdırmazlıkların hasar görmesi veya tıkanması, farelerin içeri girmesine izin verebilir.
    • Havalandırma: Havalandırma delikleri ve bacalar, farelerin eve girmesi için başka bir yol olabilir. Bu deliklerin etrafındaki delikler veya çatlaklar, farelerin içeri girmesine izin verebilir.
    • Çamaşır Makinesi: Çamaşır makineleri, sıcak ve nemli ortamları tercih eden fareler için çekici olabilir. Çamaşır makinesinin hortumları veya borularındaki sızıntılar veya delikler, farelerin içeri girmesine izin verebilir.

Farelerin Evde Kalması Halinde Ne Yapmalı?

Eğer bir fare evine girmişse, onu yakalamak ve dışarı çıkarmak önemlidir. Fareyi yakalamak için fare kapanları veya tuzaklar kullanılabilir. Fare yakalandıktan sonra, onu evden uzak bir yere bırakmak veya bir hayvan koruma merkezine teslim etmek önemlidir.

Fareler evde kalırsa, yiyecek, su ve barınak bulabilirler ve üreyeceklerdir. Fare istilası, sağlık sorunlarına, yapısal hasara ve yiyecek kirliliğine neden olabilir.

Fındık Faresi Yatağa Çıkar mı?

Fındık fareleri, diğer fare türlerine göre daha küçüktür ve evlere girebilirler. Ancak genellikle yatağa çıkmazlar. Fındık fareleri, genellikle çatı katları veya duvar boşlukları gibi yüksek yerlerde yuva yaparlar.

Farelerin evlere girmesini önlemek için önlem almak önemlidir. Bu önlemler arasında yiyeceklerin doğru bir şekilde saklanması, çöp kutularının sık sık boşaltılması ve evdeki deliklerin ve çatlakların kapatılması yer alır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Birşey olmaz korkma, eğer yeseydi üzerinde birşeyler bırakırdı. Ve tadını değişik alırdın -ki üzerinde kemirilmiş olurdu. Allah'dan gece gelmedi gerçekten mahvederdi seni ama sen işin garantiye al, bi hastaneye görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schsuppe

Birşey olmaz korkma, eğer yeseydi üzerinde birşeyler bırakırdı. Ve tadını değişik alırdın -ki üzerinde kemirilmiş olurdu. Allah'dan gece gelmedi gerçekten mahvederdi seni ama sen işin garantiye al, bi hastaneye görün.

mutfakla salon bitişikti işte içerken baktım tezgahın ordan sesler geliyor birde annem mutfağın pencerisinden gelmiş dedi yerde tahta kırıntıları vardı oranın su borusu gibi bir şey var ya hani ordan gelebilir mi ?

edit/başka fare varmıdır acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSmiğfer -- 7 Haziran 2013; 18:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quantrike

quote:

Orijinalden alıntı: Schsuppe

Birşey olmaz korkma, eğer yeseydi üzerinde birşeyler bırakırdı. Ve tadını değişik alırdın -ki üzerinde kemirilmiş olurdu. Allah'dan gece gelmedi gerçekten mahvederdi seni ama sen işin garantiye al, bi hastaneye görün.

mutfakla salon bitişikti işte içerken baktım tezgahın ordan sesler geliyor birde annem mutfağın pencerisinden gelmiş dedi yerde tahta kırıntıları vardı oranın su borusu gibi bir şey var ya hani ordan gelebilir mi ?

edit/başka fare varmıdır acaba ?

Evet tabiki gelebilir, lagım faresi sonuçda fareler rahatlıkta tırmanabilir. Çok şanslısınki gece gelmemiş kulagını vb yerlerini kemirebilirdi. Ama o hayvan orada pislik bırakmışdır, annene söyle çamaşır suyuyla yıkasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: KlauusMikaelson

Kendi kendine kaybolur umursama , korkmada zararsız hayvanlar . Yolunu kaybetmiş 1-2 hafta bekleyin sonra evi iyice temizleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Kendi kendine kaybolur umursama , korkmada zararsız hayvanlar . Yolunu kaybetmiş 1-2 hafta bekleyin sonra evi iyice temizleyin.

Alıntıları Göster
    fareyi al kullan
  • Hayvani ezip öldürmek nedir ya alin cikarin disari salin lagim faresi degildir ki findik faresidir yani bizim eve girmisti besledik hayvani kafese koyduk caliliklara saldik biraz siniirlendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    11 yıl önce açıldı
    Eve Şöyle Bir Böcek Girdi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

sağol kardeşim internetten baktım veba ölüme kadar yolu varmış sormadan edemedim ama büyük ihtimal birşeyim yoktur ya dün taekwondo kursundaydım ondan dolayıda yorulmuş olabilirim her şeyi kötüye yormamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

Hayvani ezip öldürmek nedir ya alin cikarin disari salin lagim faresi degildir ki findik faresidir yani bizim eve girmisti besledik hayvani kafese koyduk caliliklara saldik biraz siniirlendim

• quote:

Hayvani ezip öldürmek nedir ya alin cikarin disari salin lagim faresi degildir ki findik faresidir yani bizim eve girmisti besledik hayvani kafese koyduk caliliklara saldik biraz siniirlendim

kolum kadar fare bunu mu evde besliycen
    resmi google dan aldım ama bunun aynısıydı :D
  • quote:

quote:

O fare sana saldirmaz kardesim hic bi fare saldirmaz bir findikla cekiceksin sonra kafesle mi kovayla mi örtüyle mi ne disari salican

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

O fare sana saldirmaz kardesim hic bi fare saldirmaz bir findikla cekiceksin sonra kafesle mi kovayla mi örtüyle mi ne disari salican

yakalama değil parmağıma deyse kafasını koparırım o derece iğreniyorum yanlış evi seçti ayrıca infaz emrini babam verdi ben değil ben karşılaşsaydım mutfakla o fareyle daha kötü şeyler olabilirdi

• quote:

quote:

Yahu bu nedir arkadaş ya Bizim eve de girmişti bi kere ama bunun 5 te biri kadardı. Ayrıca bir tane de değil 3 tane çıkmışlardı farklı günlerde. Sırf kanı daçılmasın diye babam 3 lü prizin kablosunu soyup elektriğe çarptırmıştı hayvanı

• quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

quote:

quote:

Yahu bu nedir arkadaş ya Bizim eve de girmişti bi kere ama bunun 5 te biri kadardı. Ayrıca bir tane de değil 3 tane çıkmışlardı farklı günlerde. Sırf kanı daçılmasın diye babam 3 lü prizin kablosunu soyup elektriğe çarptırmıştı hayvanı

bu daha iyiymiş bu gece devriyeye çıkıcam başka var mı diye :D

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bir gece ansızın kulağını bulamazsan

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

bir de o gece balkonda yatmayı düşünüyodum iyi ki denk gelmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSmiğfer

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

bir de o gece balkonda yatmayı düşünüyodum iyi ki denk gelmişim

Alıntıları Göster
    Lan mutfaktan ses gelse ben altıma ****** gidipte nasıl baktın
  • zorradam kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

mutfak tam önümdeydi baktım pat diye ses geldi içeri girdim kimse yoktu fare olduğunu anladım onlardan iğrendiğim için babamları çağırdım o fareyle mutfakta karşılaşsaydım katliam çıkardı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSmiğfer

quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

mutfak tam önümdeydi baktım pat diye ses geldi içeri girdim kimse yoktu fare olduğunu anladım onlardan iğrendiğim için babamları çağırdım o fareyle mutfakta karşılaşsaydım katliam çıkardı :D

Alıntıları Göster
    2.30 saat dönmüş onu nasıl hesapladın la

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.