Şimdi Ara

Dün gece karabasan gördüm.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
11.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RandyOrton

Kışın sokaklardaki her insan birer '' Kara basan '' dır.

Ip adresinden ev adresini buldum birazdan sana basmaya geliyorum:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyku felcidir genelde ergenlikte olanlarda olur yani ergenseniz normaldir öyle bir varlık falan yoktur bunu hayalgücünüz üretiyor sürekli cinle şeytanla korkutulan bir milletiz çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

Ayrıca bana gece uykuları dışında da günlük kısa kestirmelerde çok karabasan olur. Örnegin bir misafirde ya da akrabada yavaşca kanepede uyuyakaldığmda hep olur. Hatta beni karabasan anında gorenler oldu. Boyle titriyormuşum o an... Panik olmuş hatta insanlar. Ben pek huzurlu uyuyamıyorum açıkçası... Çoğu karabasınımı hatırlamıyorum bile sabahları.. Gece çok olay yaşıyorum ama unutuyorum hep. Uyku zaten çok tekin birşey değil... Yarı ölüm.

Yav he he
  • yok cin gördüm, yok cin geldi? bunlara gerçekten inanıyor musunuz? dinde cin tanımından ne kastedildiği çok çok çok net değildir, herkesin bildiği cin kavramı değildir ayrıca insanlara yaşarken müdahelesi söz konusu değildir. insanların gördüm dediği ise sadece psikolojiktir. bende rüyada bağıramıyordum, nefes alamıyordum ve elbette hemen böyle ruhani şeyler katıp olayı abartabilirdik de, bu da vücutta olan psikolojik bir şey diye oturdum yerime... yani insandan başka gördüğünüz her şey yalan? yok öyle şeyler...

ona buna cin diyeceğinize dini araştırın cinleri... ama cin olayı şu değil; işte sana musallat olur, görenler varmış, bunu çıkarmışlar içinden felan... yok böyle şeyler, tamamiyle yalan...dinde böyle şeyler yok... hatta bu konuyla ilgili dahi bir ayet var, bunu kullanacak olan insanlar olacak gibisinden... bende küçükken kafama takıyordum ve kafamda bir şeyler yaratıp aha cin gördüm diyordum, yani kafaya takma meselesi bundan ibaret... kafaya takınca cin min gelmiyor, sen onu sadece zihninde getiriyorsun, şu anda 3-4 senedir bundan kurtuldum ve rahatım.

• Yıl oldu 2012 hala uyku felcine karabasan diyen insanlar var. Bu karabasan olayı bizim toplumumuza has birşey. Uzak doğu ülkelerinde farklı bir inanış var hatta uyku felci olayını abartıp uzaylıların kendisini kaçırdığını zannedenler bile var.
  • beyler olayın farkındaysanız biraz bekleyin heyecana gerek yok. geçer. ben bekliyorum şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'mGreatKing

quote:

Gel kanzo yalnız kim kime basar orası ayrı ha bi de gelirken sıcak poaça getir ha açız biliyönnü
  • Ben uyurken tam yattigimda birden ani hizli ve kisa bi surede hareketleniyorum titriyorum gibi nedense her gece oluyor neden acabaa?
  • banada oldu bikaç kere.hiç panik yapmadım sakin bekledim sadece elimi oynatmaya çalıştım.gözümüde açmadım bişey görürsem üçbuçuk olur diye.en fazla 10saniyede geçiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I'mGreatKing

quote:

Gel kanzo yalnız kim kime basar orası ayrı ha bi de gelirken sıcak poaça getir ha açız biliyönnü

Neli olsun

• Dostum kar yağmaya başladı ya normaldir.Herhangi bir adamdır takma kafana.
  • herkez kendisine göre bir yorum yapmış.herkez farklı bir şeye inanıyor tabi normaldir,mesela kimisi dine inanmıyor dua saçma diyor karabasan yok diyor,kimisi dindar çıkıyor onun adı karabasan dua oku geçer diyor:)ben sadece diyorum ki;kimse bu olayı yaşamasın,etkisinden çıkmak benim için kolay olmadı bugün çok daha iyiyim gerçi.herkeze yorumları için çok teşekkür ederim sağolun :)
  • Concon, senin yataktan düşüp kendini görmen Astral Seyahat, lucid Dream gibi şeyler olabilir.
  • dün gece beni de bastı çok çok bağırdım hatta duvarlarda sesimi duydum yemin ederim yanımda soba vardı sesimden çınladı uzun da sürdü meret sanki üzerime birisi çıkmıştı yaklaşık 10 senedir bu illetle uğraşıyorum denemediğim dua kalmadı. işin garip tarafı ayet-el kürsi ve felak nas surelerini okumadan yatmam. nasıl kurtulabilecem bilmiyorum kafayı yiyecem yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

dün gece beni de bastı çok çok bağırdım hatta duvarlarda sesimi duydum yemin ederim yanımda soba vardı sesimden çınladı uzun da sürdü meret sanki üzerime birisi çıkmıştı yaklaşık 10 senedir bu illetle uğraşıyorum denemediğim dua kalmadı. işin garip tarafı ayet-el kürsi ve felak nas surelerini okumadan yatmam. nasıl kurtulabilecem bilmiyorum kafayı yiyecem yakında

Hayır bağırmadın bu senin yarattığın bisi

Bende deli gibi anne diye bağırdım sonra bu olay geçince anneme anlattım niye gelmediniz bir tarafimi yırttım diye hiç ses duymadık dediler :)v

Artık olmuyor bana :)v
  • bende bu gece saat 04.45 civarı gördüm.bu 2. defa oluyor.
    2. kez yaşayışımda bayağı korktum.olayın öncesini anlatayım.

Geçen hafta yurtta kaldım.gece arkadaşlarla bunları konuştuk.size karabasan geldi mi,naptı falan?bana birkaç yıl önce gelmişti.boğazımı sıkıyordu,bağıramıyordum.dua okuduktan 3-4 dk sonra geçti dedim.karabasan arkadaşlarımın vucütlarını kitlemiş falan.klasik basma olayı.

Bu gece saat 2 de uyandım.saat 2 den önce normal bi rüya gördüm.uyandıktan sonra da aklıma bu yurtta konustuklarımız geldi.biraz hassas bir yapım var.olaylardan çabuk etkilenirim.sabah namazıma kadar rahat edemedim.bi buçuk saati korkarak geçirdim.yarım saati dua kitabı okuyarak geçirdim.

Sonra anneme anlattım yurttayken bunları konuştuk.korkuyorum,daha öncedende yaşamıştım dedim.annem de manyak mısın oğlum,git 3 er felak-nas oku dedi.dedim zaten dua kitabı okudum falan....neyse buraları geçiyorum.

Ezan okunana kadar tırsmaya devam ettim.sonra ezan okundu.bende ezan vakti şeytanın ve şerrin uzaklaştığını bildiğim için rahatladım.5 dk sonra annem abdest alıp namaz kılmaya başladı.

Annem tam namazdayken şeytani bi kısa süreli bi çığlığa benzer bir ses duydum ve ardından 10-15 sn liğine karabasan geldi ama bilincim önceden açık olduğu için sadece vücudum kitlendi sesim çıkabiliyordu.bende tuhaf bi ses çıkardım annemin duyması için.

Annem namazını bitirdi geldi yanıma."bak şimdi karabasan geldi sen namazdayken sende sesimi duydun" dedim.o da "manyaksın" dedi.kafanı bozmuşsun böyle şeylere.git namaz kıl dedi.bende namazı kıldım.o andan beri uyumuyorum bu mesajı yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 15 Haziran 2012; 7:04:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

bende bu gece saat 04.45 civarı gördüm.bu 2. defa oluyor.
    2. kez yaşayışımda bayağı korktum.olayın öncesini anlatayım.

Geçen hafta yurtta kaldım.gece arkadaşlarla bunları konuştuk.size karabasan geldi mi,naptı falan?bana birkaç yıl önce gelmişti.boğazımı sıkıyordu,bağıramıyordum.dua okuduktan 3-4 dk sonra geçti dedim.karabasan arkadaşlarımın vucütlarını kitlemiş falan.klasik basma olayı.

Bu gece saat 2 de uyandım.saat 2 den önce normal bi rüya gördüm.uyandıktan sonra da aklıma bu yurtta konustuklarımız geldi.biraz hassas bir yapım var.olaylardan çabuk etkilenirim.sabah namazıma kadar rahat edemedim.bi buçuk saati korkarak geçirdim.yarım saati dua kitabı okuyarak geçirdim.

Sonra anneme anlattım yurttayken bunları konuştuk.korkuyorum,daha öncedende yaşamıştım dedim.annem de manyak mısın oğlum,git 3 er felak-nas oku dedi.dedim zaten dua kitabı okudum falan....neyse buraları geçiyorum.

Ezan okunana kadar tırsmaya devam ettim.sonra ezan okundu.bende ezan vakti şeytanın ve şerrin uzaklaştığını bildiğim için rahatladım.5 dk sonra annem abdest alıp namaz kılmaya başladı.

Annem tam namazdayken şeytani bi kısa süreli bi çığlığa benzer bir ses duydum ve ardından 10-15 sn liğine karabasan geldi ama bilincim önceden açık olduğu için sadece vücudum kitlendi sesim çıkabiliyordu.bende tuhaf bi ses çıkardım annemin duyması için.

Annem namazını bitirdi geldi yanıma."bak şimdi karabasan geldi sen namazdayken sende sesimi duydun" dedim.o da "manyaksın" dedi.kafanı bozmuşsun böyle şeylere.git namaz kıl dedi.bende namazı kıldım.o andan beri uyumuyorum bu mesajı yazdım.

afferim şimdi oldu bu mesajı paylaşmasan gene gelebilirdi. Karabasan diye bişey yok biraz oku araştır. Beyin bir iki saniyelik felç geçirmesi bilimsel açıklması var. Google yaz araştır biraz.

• Biri karabasan nedir diye sorsun
  • Banada sürekli oluyordu. 1 senedir olmuyor artık.
    O kadar alışmıştımki ,geçmesini bekleyip hiç istifimi bozmadan uyumaya devam ediyordum.(Demekki korkuyla ilgili değilmiş)
    Karabasan dediğiniz olay epilepsi nöbetiyle birebir aynı.Beyin bedava işte gizemleri çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: alihande

ben göz falan görmedim sadece şeklini gördüm heybetli bir insan gibiydi ama kapkara bulut şeklinde..sen öyle diyince daha çok korktum şimdi.şu an karanlıktan falan korktuğum yok fakat tırsmaya başladım..

Kusura bakma niyetim seni daha da tedirgin etmek değildi.Ama ben mesajı yazdım gönderemedim forumdaki sorundan dolayı, sayfayı yenileyince senin mesajı gördüm kapkara bulut şeklinde falan diye yazdıklarını okuyunca tüylerimin hepsi dikeldi, ışığı falan açtım odada.Tıpkı benim gördüğüm şekli tarif etmişsin.O rüyayı göreli dedğim gibi 8-10 sene geçti ama olanları 5 dakika önce olmuş gibi hatırlıyorum.

korkunu okadar iyi anlıyorumki şu anda,dün yaşadım daha.aklın gitmesi bir anlık olaymış çok iyi anladım.bu korku tarif edilemez..Allah birdaha kimseye yaşatmasın..hele olaydan sonra yanınızda korkudan ağlayan bir hanımınız varsa olay dahada vahim oluyor...

uyku felci yaşadığım anları hatırlıyorumda -en son 2 gün önce olmuştu- saçma sapan bi müzik duyuyordum ama gerçekten net duyuyordum buna %100 eminim ve aynı şekilde daha önceki zamanlarda da hayal ettiğim şeyi görüyordum sanki uyanıkken rüya görüyormuş gibiydim.zaten rem esnasında bilincin açılmasıdır uyku felci.rem evreside rüya görünen evredir.

özetle o durumda bir şeyler görüp duymanızın,rüyanızda bir şeyler görüp duymanızdan bir farkı yok

case is solved

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.