Şimdi Ara

Dün Geceki Taraftar Desteği ve Koreografi hakkında... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu dönemlerdeki taraftarlığı yaşadğım için kendimi şanslı hissediyorum , sanırım bu atmosfer birdaha hiç bir zaman yaratılmayacak

• Maça tüm stad mükemmel bir üçlü ile girdi coşku harikaydı golde geldi ardından tribünler iyi gidiyor diyebiliriz gol geldikten sonra ki ana kadar..Daha sonra pegasus alt haric hicbir yerden ses gelmedi , koreografi sırasında karton kaldırmaya üşenenler vardı ben pegasus üstteyim bu arada onuda belirtiyim , adama 2 kere uyarı yaptık yinede kaldırmadı .. O koreografi için ne emekler harcanıyor günlerce ama bizim tt arena ' SEYİRCİSİ ' 2 dakika karton kaldırmaya aciz.. Bu karton kaldırmayan , 1 tane bile besteye girmeyen adamlar üstüne üstlük bide hamiti ıslıklar , imparatora küfür eder , sabriye kızar, zemin kötü der.. Anlatmak istediğim ALİ SAMİ YEN den sonra tt arenada bütünlük saglanamadı ve saglanmasıda zor gibi gözüküyor. Ne zamanki bazı insanlar bu macları sosyal aktivite olarak görmez macına takımı desteklemek için gelirse o zaman ALİ SAMİ YEN in ucundan köşesinden yakalanabilir..Eskiden stadımız küçüktü ama yüreklerimiz büyüktü bizim ALİ SAMİ YEN'de ! ultrasgala.com bu siteyide ziyaret edip yazılanları okumanızı rica ediyorum..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.