Şimdi Ara

Dün Geceki Taraftar Desteği ve Koreografi hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

la saçma sapan konuşmayın ya . sanki stadda Oğuz Altay tek başına bağırıyordu .

Ayrıca merak etmeyin Oğuz Altayın bir yere gittiği yok dün pegasusda üstteki setteydi . yani boşuna oğuz gitti yılmaz geldi böyle oldu diye saçmalamayın

Biraz daha efendi bir üsluba davet ediyorum seni. Oğuz altay'ın tek başına bağırdığını söyleyen olmadı. Tezahürat konusu kastederek yorum yapan yok.

Neyi kastediyorsunuz beyfendi o zaman ?

Koreo ise eğer , dün kör değilsem eğer yaklaşık 95 metre uzağımda kocaman bir tribün kartonlarla koreo yaptı . Yoksa ben yanlış mı gördüm?

• quote:

Koreo ise eğer , dün kör değilsem eğer yaklaşık 95 metre uzağımda kocaman bir tribün kartonlarla koreo yaptı . Yoksa ben yanlış mı gördüm?

Konuyu ve mesajlarımı baştan aşağı yeniden okursan anlarsın dostum. Özellikle konuya benim attığım 2. mesajı. Kimi neden kime kolluyorsun? Yabancı takımın taraftarı değilim. O tribün senin olduğu kadar benimde tribünüm. Saldırıya geçmeni gerektiren bir durumda görmüyorum. Çay iç, hararetini alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

quote:

Konuyu ve mesajlarımı baştan aşağı yeniden okursan anlarsın dostum. Özellikle konuya benim attığım 2. mesajı. Kimi neden kime kolluyorsun? Yabancı takımın taraftarı değilim. O tribün senin olduğu kadar benimde tribünüm. Saldırıya geçmeni gerektiren bir durumda görmüyorum. Çay iç, hararetini alsın.

Kimseyi kolladığım falan yok.

Bilmediğiniz konularda yorum yapıp kafanızda kendi hayal dünyanızda kurduğunuz şeyler üzerinden yorum yapıyorsunuz.
    Oğuz Altayın uAdaki tek görevi dışarıya açılmasıydı.Siz ise Oğuz ALtayı uAnın genel müdürü sandınız. Görevi gelip geçiciydi.
    Yani tribün üzerinde etkisi yoktu , organizasyonlarda emeği vardı tabiki ancak hala aynı şekilde devam ediyor zaten.
    Üzerindeki genel koordinatör sıfatını bıraktı diye yanlış yorumluyorsunuz .
    Anlamamakta ısrar ediyorsunuz , tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutuyorsunuz .

• quote:

Bilmediğiniz konularda yorum yapıp kafanızda kendi hayal dünyanızda kurduğunuz şeyler üzerinden yorum yapıyorsunuz.
    Oğuz Altayın uAdaki tek görevi dışarıya açılmasıydı.Siz ise Oğuz ALtayı uAnın genel müdürü sandınız. Görevi gelip geçiciydi.
    Yani tribün üzerinde etkisi yoktu , organizasyonlarda emeği vardı tabiki ancak hala aynı şekilde devam ediyor zaten.
    Üzerindeki genel koordinatör sıfatını bıraktı diye yanlış yorumluyorsunuz .
    Anlamamakta ısrar ediyorsunuz , tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutuyorsunuz .

Eğer öyleyse biz eyvallah demesini de biliriz dostum. Sorun yok.

• ben evimden izlerken bile sneijderi solda ve 2. yarı oyundan çıkarken gördüğümde demoralize oldum o staddaki taraftar ne yapsın. güzel futbol görmek istiyor, kadro güzel taktik yanlış sinirlenmeleri normal
  • ben stada ne zaman gitsem 15 dakikadan sonra aynı şeyler söyleniyor.
    bence taraftarın oyuna en iyi dahil olma yolu şöyle olmalı.
    top rakipteyken hangi takım olursa olsun, ıslıklamalı ve baskı altına almalıyız.
    bizim ataklarımızda pasalış verişlerine ooo şekliende ciddibir gürültüatılmalı ortaya.
    bu şekilde hem rakibiboğuş oluruz hemde bizimtakıma özgüven katmış oluruz.
    kim ne derse desin, stadtan çıkan "vurr vurr vurr" sesleri oyuncuyu ciddi anlamda motive ediyor.
  • antalya maçına bak beşiktaş maçına bak bu maça bak 10bin biletli seyirci vardı bu kadar fark etmez taraftar uyudu
  • Fatih Terim maç öncesi açıklamasında çok doğru konuştu aslında. Taraftarın beklentisi çok yüksek diye. Ne bekliyodunuz ki schalke ye 4-5 atmayı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: canus

ultrarezil taraftar grubu işte.koreografilerle ufak çocukların gönüllerini şenlendiriyorlar.destek 0000.Gol yedikten sonra sesleri bile çıkmadı 50 dakika.1-0 dan sonra yarım saat cimbombomum benimi söylediler.sonra millet niye söylemiyor diye laf ediyorlar.Utanmadan bide çarşıya laf ediyorlar.çarşı hiç değilse maç seçiyor o maçta iyi destekliyor.bunlar her maçta rezil.Bütün stat bağırınca işte ultraslanın gücü derler kimseden ses çıkmayınca çekirdekçi zengin taraftarlar yüzünden derler.koreografiyle maç kazanılmıyor.Artık o işinde bir güzelliği kalmadı.tek o kurtarıyordu zaten onları.

Ne çirkef bi taraftar topluluğumuz var anlamıyorum ben ya.Statta ilk 15 dakikada sonra bir tek uA tribününden az çok destek geliyordu neredeyse.Yani diğer tribünlere oranla en çok destek veren tribün her zaman her maçta pegasus oluyor.Daha ne o zaman ?

Koreografilerle çocukların gönüllerini şenlendiriyorlar der ama kesin fener bjk maçlarındaki , braga maçındaki koreografileri alıp telefonuna kaydetmiştir.Tabi stada gittiyse.TV'den izlediysen ağzın açık bakmışsındır.Şimdi ise gelip çamur atarsın.

Bu forumda bu tarz insanların bu yorumlarını görmek aşırı rahatsız edici.Her tribün pegasus tribünü gibi olsa(olmasına imkan yok hele de dogu batının) , zaten her maç dünya rekoru kırılır.

• Tek tek elimden geldiği kadar açıklamaya çalışayım öncelikle suçu çekirdek seyirciye atıyorlar diyorsun pegasusta sadece orta kısım bağırıyor pegasusun kenar tarafları bile bağırmıyor ki kaldım stadın hiç bir bölgesi bağırmıyor ancak ya çok gaza gelecekler yada gol olcak 5 dk bağırcaklar dün gaza getiren bir olay olmadı o seyircileri bu yüzden tüm yükü pegasus orta cekti diğer bir konuya gelirsek yılmaz tribün lideridir oğuz koordinatördür diğer bi olay ise görsel şov manu maçında çok iyi şeyler hazırladık izin çıkmadı ve son gün boyanılan şeyle görsel şov yaptık yeterli olmadı tabi ki kombinelerini kiralayanlar kiraladıkları kişiler stada geliyor ve o 10 dk gazla bağırıyorlar sonra telefonlarını cıkarıp ilk defa stada gelmenin heyecanı ile futbulcuları seyircileri kameraya cekiyorlar e böyle taraftarın yükü yine bize biniyor eleştirmeden bi olayları iyi değerlendirseniz ne güzel olur ayrıca görsel şovları genelde ua-üni üyeleri boyamaktadır tarih çok ters bir zamana geldi

• Antalya macinda muhtesem bir taraftar vardi , kulaklarimiz sagir oldu. Gorsel sov'da harikaydi. Bunun tek nedeni takimin skoru garantileyip maci alacaginin kesin olmasiydi, yani en azindan bu guveni veriyorlardi. Yine ayni taraftar statdaydi en fazla 1000 tane farkli insan gitmistir. Bu adamlarin yuzunden olacak hali yok. Taraftar isteyince oluyormus demek ki.

Dun Shalke gol atana kadar her sey iyi gidiyordu. Yine aptalca bir hatadan ilk yarinin son dakikasi gol yiyince moraller sifira indi. Takim baski yapsa kazanacagimiza inansak destek devam ederdi fakat Shalke macin buyuk bir bolumunde oyuna hakimdi ve neredeyse yeniliyorduk. Boyle bir ortamda ayni performansi veremedik. Bakin eger Hamit o golu atabilmis olsa ve 2-0 onde olmus olsak her sey cok farkli olacakti. 2-1 olsa dahi destek devam ederdi. Taraftar'in cogu skora endeksli destek veriyor. Takim surekli baski yapsa, pozisyon uretse yine destek verilirdi ama dogru duzgun taraftari atesleyecek pozisyonlar uretemedik.

Koreografi olayina gelirsek, Oguz Altay ben cebimden veriyorum, ben yaptim, ben ettim diyordu surekli. Cogumuz kiziyorduk, inansak bile madem yapiyorsun ne diye soyleyip sov yapiyorsun dedik. Ama demek ki gercekten adam bu isleri organize ediyormus. Bu saatten sonra 3d koreografi olmayacaga benziyor. Olup olmamasi onemli degil ama yine de guzel oluyordu.

• Büyük stadlarda bu böyledir zaten ne bekliyorsunuz ki ? Pegasus bir tezahürata girdiğinde diğer tribünler istese bile çok zor eşlik eder(üçlü,pınarbaşı vs hariç) iletişimde kopukluk var yani büyük stadların hangisinde o istediğiniz atmosferi görüyorsunuz ? Üstüne kötü tezahüratlar eklenince ve skor istenildiği gibi olmayınca sonuç bu. Güzel ateşleyici tezahüratımız az var olan iyilerde söylenmiyor neredeyse.
  • Geçiniz burası 50 bin kişilik insanların yaşlısıyla karısıyla çoluğuyla çocuğuyla geldiği bir stad, kimseden 90 dk bağırmasını bekleyemezsiniz.
  • Galatasaray resmi facebook sayfasında paylaşılan idman raporu albümünün altına yabancı birinin yazdığı yorumu alıntılıyorum :

Thorsten Ci ; Where was your hell?! hahaha so quiet!
  • Ua nin kareografi harici hic birsey olmadigini bir kez daha gorduk,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz diyorduk taraftar profili değişti cehennem mehennem kalmadı siz kendinizi avutmaya devam edinbiri de yazmış takım ateşlemedi sen takımı ateşliyceksin takım seni değil
  • @Sedat.

Aynen kardeşim yazdıklarına katılıyorum.Bunun en büyük nedeni kombine sayısının bilet sayısından fazla olması.Şimdiler de paranın sözü geçiyor,adam "Ben kombineyi aldım klübe maddi olrak yardım yaptım,oturup maç izlerim hadi eyvallah" modunda takılıyor.Eskiden adam maça gidebilmek için izin yapmadan fazla çalışıyordu,aldıği biletin de hakkını çıkartıyordu.Şimdi herkesin elinde birer telefon,maçtan çok facebook'a durum girmekle uğraşıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

quote:

Orijinalden alıntı: canus

ultrarezil taraftar grubu işte.koreografilerle ufak çocukların gönüllerini şenlendiriyorlar.destek 0000.Gol yedikten sonra sesleri bile çıkmadı 50 dakika.1-0 dan sonra yarım saat cimbombomum benimi söylediler.sonra millet niye söylemiyor diye laf ediyorlar.Utanmadan bide çarşıya laf ediyorlar.çarşı hiç değilse maç seçiyor o maçta iyi destekliyor.bunlar her maçta rezil.Bütün stat bağırınca işte ultraslanın gücü derler kimseden ses çıkmayınca çekirdekçi zengin taraftarlar yüzünden derler.koreografiyle maç kazanılmıyor.Artık o işinde bir güzelliği kalmadı.tek o kurtarıyordu zaten onları.

Ne çirkef bi taraftar topluluğumuz var anlamıyorum ben ya.Statta ilk 15 dakikada sonra bir tek uA tribününden az çok destek geliyordu neredeyse.Yani diğer tribünlere oranla en çok destek veren tribün her zaman her maçta pegasus oluyor.Daha ne o zaman ?

Koreografilerle çocukların gönüllerini şenlendiriyorlar der ama kesin fener bjk maçlarındaki , braga maçındaki koreografileri alıp telefonuna kaydetmiştir.Tabi stada gittiyse.TV'den izlediysen ağzın açık bakmışsındır.Şimdi ise gelip çamur atarsın.

Bu forumda bu tarz insanların bu yorumlarını görmek aşırı rahatsız edici.Her tribün pegasus tribünü gibi olsa(olmasına imkan yok hele de dogu batının) , zaten her maç dünya rekoru kırılır.

Maç iyi giderken herkes bağırır golü yedikten sonra sessiz sinema gibi izlemeyeceksin o zaman maçı.HA izleyebilirsin tabi o zaman biz en iyi taraftarız dünyanın en iyisiyiz diye ortalıkta hava altmaya kalkışmayacaksın.hele hulehule ultraslan diye bağırmakla olmuyor galatasaray taraftarlığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fath93

düşünceleriniz nedir arkadaşlar ? Ben artık bıktım . Çok iyi başlıyo maça taraftar . Muhteşem bi üçlüyle stad sallanıyo . ama 15. Dk.dan sonra lalalalaaa saldır galatasaray , ve bizim için bilmemkime koy la 75 dk geçiyor . Evet çok da iyi oynamdık belki dün gece . ama benim gözümde taraftar da sınıfta kaldı . Ne takımı ateşliycek bi tezahürat , ne rakibi ve hakemi ıslıklarla yuhlamalarla baskı altına alabilme... bi kaç dakika hariç göremedim bunları .

2. bi konuda koreografi hakkındaki düşüncem . Sizce böylesine önemli bi maçta bu mu olmalıydı koreografi ? Tek hoşma giden şey oradaki türk bayrağıydı . Ben sandım ki , Schalkeli futbolcuların ayaklarını titreticek , galatasaraylı futbolcuları yüreklendiricek cesaretlendirecek bir koreografi olucak... ama yok . 2 ay öncesinden günü bile belli olan bi maç için yapılcak hazırlık bu mudur ? tam 0 çektik derken , uefaya bari gidelim derken buralara gelmiş bu takıma verilcek destek bu mudur ? Bi tarafımızın yırtacak kadar bağırmk için illa gol yemememiz mi gerekiyo ? Ne yani... Karşı takım iyi oynamaya başlayınca susup onları mı izleyeceğiz ? Eğer o sahada galatasaray arması ve türk bayrağı varsa , her nolursa olsun desteğimizi kesmemeliydik . Zemin yüzünden top kaybı yapan , tam pas atıcakken zemin yerinden çıktığı için pas hatası yapan futbolcularımızı ıslıklamammalıydık bence

Sen yazmasaydın hemen hemen aynısını ben yazacaktım, dün seyirci berbat ötesiydi. Antalya maçındaki şov olsa kesinlikle takıma moral olacaktı.
    Çok bekledim ama maçın başından beri hep aynı" bilmem neye koy, bizim için koy..." saçmalıkları.

• Hayır benim anlamadığım bu tribünde uA'nın önde gelenleri bu durumu farketmiyor mu ? Madem başkansın, reyizsin bi çözüm yola bulacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.