Şimdi Ara

Dün hakemin Galatasaray'ı kolladığı gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muslera'nin penaltı pozisyonu %100 sarı kart, belki de kırmızı. Her halükarda sarısı vardı ve atılmalıydı.
    Hakem eyyam yaptı, güçlü takım diye kolladıdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bencede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az kolladı aslında. Seri başı, turnuvaya katılan az sayıda büyük takımdan biri ve ev sahibi olarak daha çok kollayabilirdi başka bir hakem olsa. Yine çok eyyam yapmadı neyse ki. Keşke hiç kollamasaydı da yenilseydik.
  • Maçın kırılma noktasıydı. Zaten Carole çıkartılmıştı. Bir de Muslera atılsaydı, muhtemelen Gomis,Sinan yada Yasin'i almak zorunda kalacaktı. Kalede Eray olurdu muhtemelen. Maicon,Linnes zaten devamlı ileriye çıkmak zorunda kalacaktı. Maç farka gidecekti kontralar ile. 0 - 2 yada 0 - 3 bitecekti.

Hakem aslında Galatsaray'a kötülük yaptı. Başımızda öyle bir musallat var ki, kendi evimizde berabere kaldık, yeni takım kuruyoruz,olur böyle vakalar diyip, hiçbirşey olmamış gibi devam edecek.

• Hakem maçta öyle bir pozisyon olcağını düşünmüyordu bence. Normalde elini cebine götürdü sarı kartı verecekti fakat sonradan aklına saçma bir nedenle ilk verdiği sarı kart geldi ve vazgeçti bu karardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Gomis'i çok daha erken atmalıydı, Muslera kesin kırmızı, Sinan gümüş malı da 79'da atılmalıydı.

Gomis'in "ayak, rakibin kafası" pozisyonunu diyorsanız sarı kart abes kaçardı ama evet bir noktada atabilirdi.

Muslera'nın ilk sarısı çok saçmaydı o yüzden 2. sarıyı çıkartamadı.
  • Hakem Galatasaray'i kollamadi. Resmen Galatasaray'a ACIDI. Köy takimi vurmus, bir de ben vurmayayim dedi. Yaziktir dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakem yardım etmesine rağmen kazanamamışlar

• maç sırasında forumda ve twitterda doğranıyoruz filan yazanlar vardı, cidden bu kafayı bırakmamız lazım
    maçın hakemi alman ösdfskjdf sponsoru vw bu masum değil yazan gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 22 Temmuz 2017; 1:23:33 >
  • Muslera kesinlikle atılmalıydı, maçı izlerken atar diye beklemiştim ama şaşırdım. Ayrıca hakem bize yapılan bir çok faulü görmezden geldi. Kimseyi kolladığı yok, kötü bir hakemdi yalnızca.

• bu neyi değiştirir ki olsun diye konu açıyorsunuz.
  • carolün pozisyonu da net kırmızıydı.
  • Muslera topa müdahale etmeye çalıştı ama başaramadı oyuncuya da kasıtlı bir hamlesi olmadı hakem zor bir karar verdi ama kart vermemesi doğruydu.

• Hayret ilk defa doğruyu gören taraftarlar var..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.