Daha önceden veri depolama birimlerim var İşlemci amd 5600x anakart msi b450 tomahawk mac psu highpower gold 600W ram 2x8 Corsa.r 3000mhz(overclock düşünüyorum) ekran kartı 3060ti 3070 arasına bakıyorum vatanda stokların ne zaman çıkacağı önemli Kasa https://www.itopya.com/gamebooster-gb-g2112b-argb-mesh-panel-usb-30-mid-tower-kasa// 11kya topladım sizce nasıl önerileriniz var mı |
Dün laptopum öldü ve masaüstü sistemi acil lazım bu sistem nasıl
-
-
Toplam :13.350 TL
Tek yerden topladım.Farklı yerlerde farklı fiyatlar olabilir.Ama 750W GOLD Psu,Duzgun kasa,Cok iyi Anakartlı ve BOX İslemci ayrıca FarCry6 Oyun Hediyeli...
-
anakartı b550 yap tamamdır
-
arkadaşın da dediği gibi anakartı yükseltin 10/10 sistem
-
ramlere overclock düşünmen güzel fp açısından.ancak corsair lpx alman durumunda hangi chipsetin geleceğini bilemeyeceksin. overclock için tavsiye ettiğim uygun fiyatlı ramler:
-
1500 TL ye Msı b550 gaming edge wifi anakart
Overclok istiyorsan Crucial 2x8gb 3000mhz cl15 ile 3800 mhz cl16 kullanma imkanı
Psu yu da aynı firmanın 750w gold modeline geçin
Stock soğutma ile sistemi çürütmek yerine Mugen 5 fuma 2 ile dondurucu etki yaratıp uzun yıllar sistemin keyfine varabilirsiniz.
bu haliyle siparişe geçmeye özen gösterin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X