|
Dune 2 gişede beklentilerin üzerinde bir açılış yaptı (2. sayfa)
-
-
İlkini beğenmiştim bu ikincisini de beğendim eski versiyonunu da beğenmiştim.
-
Rekabet yok hocam. CineBonus zamanında yanlış hatırlamıyorsam 2008 yılı gibiydi, çok fazla sinema işletmecisi vardı. AFL , Avşar daha aklıma gelmeyenlerde var. Tekelcilik yapıp hepsini Mars'a verdiler. İstedikleri gibi at koşturuyorlar. Bir ara bileti ucuz yapıp mısır-kola kombininden geçiriyorlardı. Sonra buna engel oldular. Şimdi hem Biletler hem mısır-kola fahiş fiyatlarda satılıyor. Kaldı ki yaşadığımız deneyim, verdiğimiz paranın hakkı mı , ortada!
Dünyada tekelciliğin önünü kesmek için her şey yapılırken bizde "Tekelci olsun da biz uğraşmayalım herkesle" işi yapılıyor. Eee 10 farklı firmayı ayrı ayrı denetlemektense , 1 tanesini denetle al rüşvetini salla milleti. Deneyimi iyi mi kötü mü?
Ben Covid-19'dan sonra sinemaya gitmeyi bıraktım Covid-19dan sonra Batman - John Wick 4 - Spiderman - Dr. Strange - Ölümü dünya 2 gittiğim filmler. Onları da mümkünse Imax olarak izlemeye çalışıyorum. Imax olarak yoksa Pendik Pendoria'yı tercih ediyorum. Hiç olmazsa perdesi ve görüntüsü güzel. Pek fazla gelende olmuyor. Gittiğimde rahat rahat izleyebiliyorum.
-
Çok meth edildiğinden dün ilkini izliyim dedim,
ilk yarısı durgundu sonra savaş başlayınca iyi bi savaş izleriz diye beklerken adamlar birbirine döner bıçağıyla dalmaya başladı.
beni bi gülme tuttu filmin 2ci yarsını hiç ciddiye alamadım.
hele en son başrol dayak yer sonra yeteneğiyle adamı yener diye beklerken
dümdüz yendi.
hiç kavgaya karışmamış savaş görmemiş 60 kilo çocuk ömrü çölde savaşarak geçmiş izbandut gibi adamı dümdüz yendi.
kitabını seviyim dedim kapattım.
-
10 yaşındaki bir çocuk bile bundan iyi film yorumu yapar. Film nasıl izlenmeze en güzel örneği senin bu ciddi derece komik ve basit olan yorumunla gösterebiliriz. Filmden zerre bir şey anlamamış, gözleriyle bile izlememiş.
-
Mükemmel bir filmdi. İlk filmin üstüne koya koya ilerleyen bir şölen gibi. Bazı karakterin diyaloğu kitaba göre biraz fazla ama bu göze batmıyor. Yönetmenlik, sinematografi, senaryo, oyunculuk, müzikler, sanat yönetimi... hepsi en üst seviyede. Filmde tek bir kusur yok. Şiir gibi aktı. Son yıllarda izlediğim en iyi filmdi ve lütfen iyi bir sinemada izleyin. (Film sitesinde yazdığım yorumu copy-paste yapayım)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X