Şimdi Ara

DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
13
Favori
38.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nas + apple tv li bir sisteme geçtiğim için 15 gün önce aldığım dune 4k pro yu çok uygun fiyata satıyorum.

İlgilenenler pm lütfen.
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok teşekkür eserim bilgilendirmeniz için. N11 dende gerekli işlemleri yapıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • star wars ın çok eski bir versiyonunu 4k 98 mbit e çevirmişler ve hafif ama sürekli takılarak oynatıyor..
    Görüntü eski vcd den gibi bildiğin çamur..
    Boşuna indirmişim..
    sizin dediğiniz gibi izlettirmeyecek kadar değil..
    ama orijinal bir blueray in 4k riplemesini denemek lazım gerçek notu vermek için..
    birde beta sürümden geriye döndürüp önceki stabil sürümde denemek lazım.

diğer hdd geldi ondaki filmlerde max 60 mbit ve sorunsuz..
    75 mbit denediğimde olmuştu, sorunsuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 17 Eylül 2018; 16:41:0 >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım benim alet sıkıntılı. Bugün iadeye gönderdim. Bakalım başka cihazlara yöneleceğim artık.

Teşekkür ederim hocam ilginiz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayers!

Hocam sanırım benim alet sıkıntılı. Bugün iadeye gönderdim. Bakalım başka cihazlara yöneleceğim artık.

Teşekkür ederim hocam ilginiz için.
    Hayırlısı olsun diyelim ama benim tahminim, sizin içeriklerde veya Hdd nizde veya Tv ayarlarında bir problem var gibi...

Konuyu açan arkadaş Pro versiyonundan önceki versiyon ve proyu test edip paylaşımlar yapmıştı, problem görükmüyordu..

Ama neticede cihazdan perfonmans alamadığınız için iade etmeniz iyi olmuş..

Ben de bu Proyu alacaktım ama Webten video oynatma perfonmansı zayıf geldiğinde vazgectim..Yoksa Dune Klasik Player kullanıyorum, 4K lara şimdilik ilgim yok hem Boyut fazla hem içerik pek yok...

Tavsiyem Android cihazlara pek takılmayın..Sadece oynatıcı olan cihazlar daha iyi, zira Android tarzı cihazlar biraz eksi/artıları fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 18 Eylül 2018; 11:6:31 >

• DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

beta versiyon sürüm nedir?
    bende birşey indirmedi

• Diğer ayarlar fw güncellemede beta ları yoksay var..hayır a çevirin yada tüm versiyonları göster seçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek uhd blueray den

4k 66 mbit.. Sorunsuz

DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

• Amazon Türkiye açıldı. Hayırlısı bakalım daha incelemedim fiyat nasıl önceden gelmeyen ürünler gelecek mi?

Habertürkhthayat.haberturk.com
    Siteye girenler mesajla karşılaşıyor
    https://www.haberturk.com/son-dakika-amazon-turkiye-resmen-acildi-2147578-ekonomi

• quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

Amazon Türkiye açıldı. Hayırlısı bakalım daha incelemedim fiyat nasıl önceden gelmeyen ürünler gelecek mi?

https://www.haberturk.com/son-dakika-amazon-turkiye-resmen-acildi-2147578-ekonomi
    Biraz baktım güzel ama Türkiyeden satıcılar da var..Böyle olunca fiyatların da Hepsiburada,GG,N11 den farklı olması beklenmez..

Amozondan ucuza alıp Türkiyede Karlı satma amacı olanlar varken...

Sanırım Amozonun da sattığı ürünler var gibi, detaylı bakmadım..

Amozonun kendi satıcıları olsa güzel olurdu, bu haliyle pek işe yaramaz gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Eylül 2018; 10:56:31 >

• istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Hocam valla sorunu bulamadım ama cihazı sonunda iade edebildim. Satıcı çok iyiydi allahtan sorun yaşamadan iade işlemini halledebildim.

Madvr olayına girdim artık. Bu şekilde 4k olayını çözmüş bulunmaktayım. Aldığım görüntü kalitesi dört dörtlük. Media player cihaz olayına girmeyeceğim artık

• quote:

Hocam valla sorunu bulamadım ama cihazı sonunda iade edebildim. Satıcı çok iyiydi allahtan sorun yaşamadan iade işlemini halledebildim.

Madvr olayına girdim artık. Bu şekilde 4k olayını çözmüş bulunmaktayım. Aldığım görüntü kalitesi dört dörtlük. Media player cihaz olayına girmeyeceğim artık
    madvr de hdr filmlerde durum nedir?
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    Hdr filmlerde durum nedir derken hocam. Biraz açabilirsen bilgi verebilirim üstad

• quote:

Hdr filmlerde durum nedir derken hocam. Biraz açabilirsen bilgi verebilirim üstad
    4k hdr filmlerde görüntü nasıl? solukluk varmı.
    tv de hdr logosunu alıyormusunuz?

Bir de sisteminizi yazarmısınız cpu gpu?
    Hocam görüntü hdr de olsun normal 4k olsun efsane herhangi bir solukluk yok. Boşu boşuna media player olayına girmişim.

Tv modelim sony xf9005. Tv de hdr logosunu alıyorum sıkıntı yok.

eraycelik80 nickli arkadaşımızın yardımı sayesinde 2000 tl maliyetten kurtuldum. Bu konuda beni bayağı bir aydınlattı.

Media player ihtiyacım artık kalmadı.

Pc sistem özellikleri

CPU : core i9 7900x 10 çekirdek işlemci
    GPU : zotac gtx 1080ti amp extreme
    Ram: 32 gb ddr4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 19 Eylül 2018; 11:39:14 >
  • quote:

Hocam görüntü hdr de olsun normal 4k olsun efsane herhangi bir solukluk yok. Boşu boşuna media player olayına girmişim.

Tv modelim sony xf9005. Tv de hdr logosunu alıyorum sıkıntı yok.

eraycelik80 nickli arkadaşımızın yardımı sayesinde 2000 tl maliyetten kurtuldum. Bu konuda beni bayağı bir aydınlattı.

Media player ihtiyacım artık kalmadı.

Pc sistem özellikleri

CPU : core i9 7900x 10 çekirdek işlemci
    GPU : zotac gtx 1080ti amp extreme
    Ram: 32 gb ddr4
    evet mpc-madvr iyidir.
    Zaten hazırda böyle bir sistem varken media playera hiç gerek yok.
    İşte bilgisizlik hocam ne diyim. Yinede ucundan döndük. Boşa para verecekmişiz media playere.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

4k hdr filmlerde görüntü nasıl? solukluk varmı.
    tv de hdr logosunu alıyormusunuz?

Bir de sisteminizi yazarmısınız cpu gpu?

Alıntıları Göster
    İki senedir hdr kullanıyorum en ufak sorun yok

TV nizde hdr 10 varsa ve bt2020 renk gamasi varsa

Yoksa zaten tv çöpe :)

• DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k
    Arkadaşlar merhaba, görmüş olduğunuz gibi televizyonum full hd li yaklaşık 7 yıllık bir Sony lcd tv olmasına rağmen hiçbir takılma olmadan 250 mbits görüntüyü büyük bir keyifle seyrettim. Bu özellikle test için yapılmış bir video clip. Bence ilgili arkadaşın sorunu DUNE haricindeki diğer ekipmanlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Dune çok sağlam bir firmadır, belki istisnalar olabilir ama asla müşterisini yolda bırakmaz. SAYGILAR

• akancaym kullanıcısına yanıt
    Sağlam firma dediğiniz firmanın Tr dağıtımı yapan Bayrampaşa’daki firmaya 2 tane ürün ben iade ettim sorun lu ve daha iade ler de olmuş tu bir kaç yıl önce ve iade Den sonra himedia verdiler ellerinde bittiği için ürün

İlahi bi cihaz değil bu elektronik cihaz her şey olabilir cihazı iade eden arkadaşın sistemin de en ufak hata yok bizzat şahidi yim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 19 Eylül 2018; 19:33:16 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.