Şimdi Ara

** Dune HD Serisi - ANA KONU ** (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
6
Favori
42.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

Yeni olarak ne sunuyorki bu seri bu kadar beklenecek ? Android çalıştırsalar neyse.

bu cihazın dune tv 101 ile hiçbir performans farkı yok. sadece içine 2.5 luk hdd takılabiliyor ve optik çıkışı var.. ha bir de usb 3.0 slave bağlantıyı da unutmamak gerekir. bir çok kişinin optik çıkış için beklediği kanısındayım.

101 'de stoklarda yokki? Nereden alınır?
  • http://www.uydumarket.net/Dune-HD-TV-101-Yilin-Urunu-,PR-34902.html

burda sanki var gibi ama isterseniz bi sorun.. bir de geçenlerde bir site daha vardı ama hangisiydi hatırlamıyorum. sanki bir sitede daha görmüştüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Arkadaşlar silent hill.10bit.1080p.wiki ripini çalıştırmıyor dune ne yapabiliriz?

mkvmerge programı ile hiçbir şeyi değiştirmeden tekrar muxlamayı deneyin.

Söylediğinizi zaten yapmıştım ama fayda etmedi,bence bir güncelleme gelmesi gerekir 10bit video oynatması için.Boşunada beklemeyelim,daha tr bluray izleyemiyoruz 6-7 ay önce gelcek diye söylemişti popcornhour ama maalesef sözlerinde durmadılar

Not :Kullandığım TV'de Dune'de AVR'dede 10-12 bit görüntü alıyorum...

• quote:

D1 mi oynatmıyor. acaba indirdiğiniz dosyada mı bir sorun var?
  • quote:

quote:

D1 mi oynatmıyor. acaba indirdiğiniz dosyada mı bir sorun var?

İndirdiğim dosya (( Silent Hill 2006 1080p BluRay x264 10bit DTS-WiKi )) HTPC de sıkıntı yok ama dune HD D1 cihazda ses altyazı var görüntü yok,kısacası dune cihazlarda 10 bit aktarım desteği var ama işleme yok
  • quote:

ilginç.. bakıyorum ben kendi arşivime ama elimde 10 bitlik film yok sanırım. 45 gb lık bravehearta da baktım o da 8 bit..
  • 10 bitlik filmin 8 bitlik filmden farkı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnumara

10 bitlik filmin 8 bitlik filmden farkı nedir?

ben de bilmiyorum ama bit tv paneli ile ilgili sanırım.
  • Dune cihazları şöyle 300Mbps Dual Band bir modem ya da router ile ağa wireless bağlayıp,
    PC'den film oynatmayı deneyen oldu mu? Performansı nasıl, merak ediyorum.
  • ben denedim...
    airties 5452 ile ,,
    sony neo android telefonumdan,
    hdd ye baglanıp ev içerisinde 720p mkv dosyalarını
    sorunsuz oynattım..
    selamlar...
    @atm
  • quote:

Orijinalden alıntı: atm41
    ...hdd ye baglanıp ev içerisinde 720p mkv dosyalarını
    sorunsuz oynattım..

Teşekkürler ama 720'lerde zaten pek sorun olmuyor sanırım.
    Ben yüksek bitrate'li 1080 videoları merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselp

quote:

...hdd ye baglanıp ev içerisinde 720p mkv dosyalarını
    sorunsuz oynattım..

Teşekkürler ama 720'lerde zaten pek sorun olmuyor sanırım.
    Ben yüksek bitrate'li 1080 videoları merak ediyorum.

Ben denemiştim, iso bluray facia, 1080p mkv ise stabil değil. Bazen oynatıyor bazen takılıyor.
    Kablosuz ağ iş görmüyor. 720p için uygun sadece.
    Benim tecrübem böyle.
  • quote:

Ben denemiştim, iso bluray facia, 1080p mkv ise stabil değil. Bazen oynatıyor bazen takılıyor.
    Benim tecrübem böyle.

Sizin medya oynatıcıya takılı wireless cihazı neydi?
    Dune'ın kendi wireless dongle'ı mı yoksa ayrı bir router mı?
    Router ise hızı neydi?
  • quote:

quote:

Benim tecrübem böyle.

Router ise hızı neydi?

su anda 1080p wireless dan alıp oynatmak cisco hd routerlarla mumkun olabılır bence..

300mbit n wireless adaptor orjinali var bende ama oynatmazsınız normal modemlerle..

şöyle bir sey bulucaksınız belki...

http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E4200V2-MaximumPerformance-Wirelessn-router_stcVVproductId141573380VVviewprod.htm

bu urun burada 400 tl cıvarı yalnıs hatırlıyorum.

selamlar..

• quote:

quote:

quote:

Benim tecrübem böyle.

Router ise hızı neydi?

su anda 1080p wireless dan alıp oynatmak cisco hd routerlarla mumkun olabılır bence..

300mbit n wireless adaptor orjinali var bende ama oynatmazsınız normal modemlerle..

şöyle bir sey bulucaksınız belki...

http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E4200V2-MaximumPerformance-Wirelessn-router_stcVVproductId141573380VVviewprod.htm

bu urun burada 400 tl cıvarı yalnıs hatırlıyorum.

selamlar..

Alıntıları Göster
    quote:

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukselp -- 13 Şubat 2012; 19:26:57 >

• belki sorulmuştur ama bulamadım kusuruma bakmayın , bu dune playerlar içinde en iyisi en babası hangisi şuanda yeni çıkacak babası varsa onun isminide verirseniz sevinirim (fiyat farketmez)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalik28

şu anda en babası sanırım dune hd max ve hd duo modelleri onlardan sonra dune hd smart B1, D1, H1 modelleri. onlardan sonra dune elite modeli var.. tv 301 modeli nisanda çıkacak bu modelin bir numara altı da tv 101 modeli idi, ama piyasada zor bulunuyor artık.

edit: imlâ ve düzeltme (duo yerine pro yazmışım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 20 Şubat 2012; 12:58:32 >
  • Katkısı olan herkese teşkkür ederim.

Dune HD Duo Almayı düşünüyorum.

1- Bu ürün içine 2 ad hdd takıldığını biliyorum. 3 Tb x2 ad çalıştırabilirmiyim. ( hdd lerde Hangi marka daha problemsiz )
    2- Gerek dahili hdd ler gerekse USB aracılığı ile bağladığımız harici diskler arasında, kumanda vasıtasıyla veri taşıma, kopyalama, silme işlemi yapabilirmiyiz.
    3- win 7 64 bit kullanıyorum, Bu ürünle bilgisayar bağlantısı arasında prb. oluyor mu.

Şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukperk

Katkısı olan herkese teşkkür ederim.

1- Bu ürün içine 2 ad hdd takıldığını biliyorum. 3 Tb x2 ad çalıştırabilirmiyim. ( hdd lerde Hangi marka daha problemsiz )
    2- Gerek dahili hdd ler gerekse USB aracılığı ile bağladığımız harici diskler arasında, kumanda vasıtasıyla veri taşıma, kopyalama, silme işlemi yapabilirmiyiz.
    3- win 7 64 bit kullanıyorum, Bu ürünle bilgisayar bağlantısı arasında prb. oluyor mu.

Saygılarımla.

3 tb desteği var diye biliyorum. kopyalama da yapabiliyorsunuz diye biliyorum ama hızı nasıldır onu bilemem. ağ kurulumu win 7 64 bit te sorunsuz kendim kullanıyorum çünkü.

hdd olarak bilinen hdd marka ve modellerinden alın. samsung, wd green gibi mesela.. ve ısınma açısından bakarsanız( her ne kadar sorun olmasa da) green modelleri tercih edebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcukperk

Katkısı olan herkese teşkkür ederim.

Saygılarımla.

3 tb desteği var diye biliyorum. kopyalama da yapabiliyorsunuz diye biliyorum ama hızı nasıldır onu bilemem. ağ kurulumu win 7 64 bit te sorunsuz kendim kullanıyorum çünkü.

hdd olarak bilinen hdd marka ve modellerinden alın. samsung, wd green gibi mesela.. ve ısınma açısından bakarsanız( her ne kadar sorun olmasa da) green modelleri tercih edebilirsiniz.

saintroyo teşekkür ederim.

Başka katkısı olan varsa sevinirim.
    TŞK

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.