Şimdi Ara

** Dune HD Serisi - ANA KONU ** (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
6
Favori
42.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selcukperk

bir de bu zamanda bu kadar yüksek kapasiteli hdd lere para vermeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: kalik28

şu anda en babası sanırım dune hd max ve hd duo modelleri onlardan sonra dune hd smart B1, D1, H1 modelleri. onlardan sonra dune elite modeli var.. tv 301 modeli nisanda çıkacak bu modelin bir numara altı da tv 101 modeli idi, ama piyasada zor bulunuyor artık.

edit: imlâ ve düzeltme (duo yerine pro yazmışım)

cevapladığın için teşekkürler peki max ile duo arasında ne fark var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalik28

duo da 2 adet hdd takılma şansı var max ise bir hdd bir de bd disc ile geliyor yanlış bilmiyorsam.. yuva da olabilir. sormak lazım..

http://dune-hd.com/hd_players/current/135-dune-hd-max.html
    http://dune-hd.com/hd_players/current/152-dune-hd-duo.html

onun dışında belirgin fark yok sanırım.

• Aynen öyle ...
    Birinde 2 tane Sata HDD yuvası var ( Duo )
    Diğerinde 1 tane Sata HDD yuvası , diğer tarafta da Multicode Bluray okuyucu ( Max )
  • cevaplar için teşekkürler ozaman max bana göre en iyi bd player olması önemli çif yuva olması okadar önemli değil zaten yanlış hatırlamıyosam max daha pahalı saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukperk

Katkısı olan herkese teşkkür ederim.

Dune HD Duo Almayı düşünüyorum.

1- Bu ürün içine 2 ad hdd takıldığını biliyorum. 3 Tb x2 ad çalıştırabilirmiyim. ( hdd lerde Hangi marka daha problemsiz )
    2- Gerek dahili hdd ler gerekse USB aracılığı ile bağladığımız harici diskler arasında, kumanda vasıtasıyla veri taşıma, kopyalama, silme işlemi yapabilirmiyiz.
    3- win 7 64 bit kullanıyorum, Bu ürünle bilgisayar bağlantısı arasında prb. oluyor mu.

Şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılarımla.

2)Kopyalamayı 10mb hız ile yapabiliyorum.Silme vs de problem yok
    3)Win Vista 32 bit kullanıyorum ve ağ ile ilgili sıkıntı yaşamadım.
    Bilginize

• Real.Steel.1080p.DTS.x264-Esir ripindede tekrar aynı hatayı aldım-görüntü yok ses altyazi var burdan popcornhoura sesleniyorum yardımcı olması için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demiurgos cevabınız için teşekkür ederim.
  • Severek kullandığım dune hd smart h1 media playerımı satıyorum arkadaşlar. Ciddi alıcılar için aynı fiyattan sanalpazardan ilan da açabilirim taksit olayı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Real.Steel.1080p.DTS.x264-Esir ripindede tekrar aynı hatayı aldım-görüntü yok ses altyazi var burdan popcornhoura sesleniyorum yardımcı olması için...

10Bit'le alakalı bir şey değil.
    HArici HDD'den mi deniyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Real.Steel.1080p.DTS.x264-Esir ripindede tekrar aynı hatayı aldım-görüntü yok ses altyazi var burdan popcornhoura sesleniyorum yardımcı olması için...

10Bit'le alakalı bir şey değil.
    HArici HDD'den mi deniyorsunuz ?

NTFS formatlı WD 2tb harici hdd'den oynatıyorum ,250 gb boş alanı var ,sadece büyük boyutlu 1080p mkv filmlerim içindedir,sadece bahsettiğim bu iki filmde hata alıyorum???

Not:bunun yerine 1080p HDChina ripini indirdim bunda sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoDa -- 24 Şubat 2012; 10:22:10 >
  • Demek ki , o 2 tane video da bir anormallik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Demek ki , o 2 tane video da bir anormallik var.

Kullandığım htpc'de sıkıntı yok tam tersine dune'da anormallik var durum bunu gösteriyor
  • artık bende aranızdayım dune hd smart d1 aldım ama ınanın ılk kez butur bır cıhaz kullanıcam suan evımde 46d7000 samsung tv vu+ultimo uydu alıcısı bırde bu makına var yardımlarınızı talep edecegım ıyı forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

artık bende aranızdayım dune hd smart d1 aldım ama ınanın ılk kez butur bır cıhaz kullanıcam suan evımde 46d7000 samsung tv vu+ultimo uydu alıcısı bırde bu makına var yardımlarınızı talep edecegım ıyı forumlar

elimizden geldiği sürece yardımcı olmaya çalışırız.
  • usta aslında resımlı bır anlatım varmı soyle yapın boyle yapın dıye
  • resimli anlatım derken? yani cihazı tv ye bağlayacaksınız, yanına da harici hdd takacaksınız ya da içine takacaksınız. filmleri seçip seyredeceksiniz.. yalnız içine en az 250 gb lık takın yoksa sorun çıkabiliyor ..
  • 2tb 2 tane hdd aldım seagate 292 tl bırını makınaya takacam dıgerını vu+ultımo uydu alıcıma takacam ordan torrent ındırmek ıstıyorum ama suan makınaya baglıyım pc ye oysa dune de makınaya baglı kalmazsın dıyorlar
  • herhese merhaba.

gecen gun dune hd duo aldim, su anda cihazi kesfetmeye calisiyorum. su anda cihaza bagli bulunan hdd bulunmamakta.

kendi bilgisayarima wild media server kurup, mkv dosyalarini bu sekilde izleyebiliyorum dune ile. Fakat eger mkv dosyasinin icine gomulu bir subtitle yok ise ayni klasorde ayni isimli subtitle dosyalarini gormuyor alet. bo konuyu bilen var mi, cozebilen var mi, yardimci olursaniz sevinirim.

not: en sonki beta surumunu yukledim firmware olarak,,

tesekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: airlach

tamamen aynı ise altyazı ile film, external subtitle olarak görmesi gerekiyor. hiç bir altayızıyı mı görmüyor?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.