Şimdi Ara

** Dune HD Serisi - ANA KONU ** (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
6
Favori
42.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • duo ya ıkı tane 2 tb hdd taktım bır tane 2 tb hdd sadece fılm atacam hatta attım yadıs 2,2 ıle sorunsuz bağlanıyorum bugun bır tane daha 2 tb hdd aldım onuda bağladım onada sadece resım ve muzık atacam sımdı ben ıkı tane ayrı hdd nasıl tanıtacam yadıs e sancak pc sordum onlarda hıc 2 tane 2 tb ıle deneme yapmadıklarını soyledıler deneyen varmı veya yoılu nedır bu ısın tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

duo ya ıkı tane 2 tb hdd taktım bır tane 2 tb hdd sadece fılm atacam hatta attım yadıs 2,2 ıle sorunsuz bağlanıyorum bugun bır tane daha 2 tb hdd aldım onuda bağladım onada sadece resım ve muzık atacam sımdı ben ıkı tane ayrı hdd nasıl tanıtacam yadıs e sancak pc sordum onlarda hıc 2 tane 2 tb ıle deneme yapmadıklarını soyledıler deneyen varmı veya yoılu nedır bu ısın tskler

normalde 1. nasıl tanıttıysanız onu da tanıtın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

duo ya ıkı tane 2 tb hdd taktım bır tane 2 tb hdd sadece fılm atacam hatta attım yadıs 2,2 ıle sorunsuz bağlanıyorum bugun bır tane daha 2 tb hdd aldım onuda bağladım onada sadece resım ve muzık atacam sımdı ben ıkı tane ayrı hdd nasıl tanıtacam yadıs e sancak pc sordum onlarda hıc 2 tane 2 tb ıle deneme yapmadıklarını soyledıler deneyen varmı veya yoılu nedır bu ısın tskler

normalde 1. nasıl tanıttıysanız onu da tanıtın..

usta yadısı actıgımda eskı hdd goruyor nasıl tanıtacaz
  • ayarlar-klasörler-ekle diyerek ağ üzerinden 2. hdd nizdeki filmler klasörünüzü seçeceksiniz. ondan sonra tamam diyerek ana sayfaya geldiğinizde yeni listenizin orada olması gerekiyor. eğer olmazsa refresh(yenile) yapın, listeniz oraya gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

ayarlar-klasörler-ekle diyerek ağ üzerinden 2. hdd nizdeki filmler klasörünüzü seçeceksiniz. ondan sonra tamam diyerek ana sayfaya geldiğinizde yeni listenizin orada olması gerekiyor. eğer olmazsa refresh(yenile) yapın, listeniz oraya gelecektir.

TMM USTA AKSAMA DENEYECEM COK SAOL
  • Satılık dune duo artı 3 tb dahili hdd birlikte sadece 990 tl ilgili arkadaşlar pm lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eresgü

Satılık dune duo artı 3 tb dahili hdd birlikte sadece 990 tl ilgili arkadaşlar pm lütfen

hayırlı satışlar. almayı düşünenler için güzel bir fiyat..
  • quote:

Satılık dune duo artı 3 tb dahili hdd birlikte sadece 990 tl ilgili arkadaşlar pm lütfen

Hayırdır, siz de mi oppo kervanına katılıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitex

quote:

oppo bana gelmez fiyatı çok yüksek
  • değerli kullanıcı üstatlar, yaklaşık 8 ay önce dune nd duo satın aldım...2 adet film, müzik dolu 4 tb.lik harddikslerim var..onları izlemekle yetiniyorum...ancak forumlara baktığımda neredeyse tüm arkadaşların cihazları inanılmaz biçimde kullandıklarına tanık oluyorum..izmir"de oturan arkadaşlardan bu işi bilenlerden yardım almak ve cihazımı keyiflice kullanmak dileğindeyim..bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlarıma, kabalık olarak alınmazsa, bedelini ödemek istiyorum..tüm üstatlara saygılarımla..
  • quote:

quote:

quote:

O zaman yerine ne koymayı düşünüyorsunuz. Yoksa sistemi komple dağıtıp bu işlerden vaz mı geçiyorsunuz? Onkyo'yu da sattığınıza göre...!

• quote:

Orijinalden alıntı: retorik3535izmir

değerli kullanıcı üstatlar, yaklaşık 8 ay önce dune nd duo satın aldım...2 adet film, müzik dolu 4 tb.lik harddikslerim var..onları izlemekle yetiniyorum...ancak forumlara baktığımda neredeyse tüm arkadaşların cihazları inanılmaz biçimde kullandıklarına tanık oluyorum..izmir"de oturan arkadaşlardan bu işi bilenlerden yardım almak ve cihazımı keyiflice kullanmak dileğindeyim..bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlarıma, kabalık olarak alınmazsa, bedelini ödemek istiyorum..tüm üstatlara saygılarımla..

Sayın retorik3535izmir,
    Lütfen yapmayın öyle bedel ödemek falan. Siz sorun bizler bildiğimizce yardımcı olmaya çalışırız zaten. İzmir'de olsam bi çayınızı içmeye gelirdim.

Ayrıca zaten bu cihazın amacı film seyretmek, bu işi hakkıyla yaptırıyorsanız, %80 hakkını veriyorsunuz demektir. Geriye bir kaç küçük özellik kalıyor, onları da sorun dilimiz döndüğünce anlatalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: retorik3535izmir

değerli kullanıcı üstatlar, yaklaşık 8 ay önce dune nd duo satın aldım...2 adet film, müzik dolu 4 tb.lik harddikslerim var..onları izlemekle yetiniyorum...ancak forumlara baktığımda neredeyse tüm arkadaşların cihazları inanılmaz biçimde kullandıklarına tanık oluyorum..izmir"de oturan arkadaşlardan bu işi bilenlerden yardım almak ve cihazımı keyiflice kullanmak dileğindeyim..bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlarıma, kabalık olarak alınmazsa, bedelini ödemek istiyorum..tüm üstatlara saygılarımla..

bu cihazların belki de en büyük zevk ve eğlence noktası yadis programıdır. eğer onu kullanmıyor ya da bilmiyorsanız ben yardımcı olurum elimin gediğince.. bedel ödemek vs gibi de bişey aklınızdan çıkarın

• Bana da Yadis işkence gibi geldi. Bir kaç kere kullandım, uğraşmak zor geldi bıraktım. Tamam ekrandaki görüntüsü güzel oluyor da, o kadar uğraşmak insanı bıktırıyor.
  • aslında sadece ilk yapmanız zorlar, elinizde bir sürü film varsa uğraşmak hakikatten zor oluyor ama sonrası çok kolay ve zevkli geçiyor. tv ye oturduğunuz zaman ne tür veya kimin oynadığı/yönettiği bir film seyretmek isterseniz onu kolayca bulabiliyorsunuz.
  • Sanırım benim tarzıma uymuyor. Ben genelde çek-izle-arşivle yapıyorum. İzlediğim filmlerde ayrı bir HDD'de duruyor ve tekrar izleme olayı ender oluyor. Yeni çektiğim filmleri her seferin eklemek uğraştırıyor. Arasıra zevkine yapsam da kısacası bana göre değil. Ben paylaşımdan açıyorum klasörü, tıklıyorum üstüne başlıyorum seyretmeye. Oyuncu, yönetmen vs gibi konuları zaten filmi çekmeden önce incelemiş olduğumdan gerek görmüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman yerine ne koymayı düşünüyorsunuz. Yoksa sistemi komple dağıtıp bu işlerden vaz mı geçiyorsunuz? Onkyo'yu da sattığınıza göre...!

evet sistemi komple satıyordum ama bu aralar vaz geçtim satmaktan

• quote:

Aramızda kalmanıza sevindim.
  • quote:

quote:

Aramızda kalmanıza sevindim.

Teşekkürler dostum

dune duo hala satılık arkadaşlar pm ler bekleniyor
  • merhabalar,

demin ilk defa cihaza hdd bagladim. bilgisayarin hdd sine yuklu filmleri isteedigim gibi ileri geri sardirabilirken, cihza takili hdd icindeki filmlerde oynama yapamiyorum, bunun sebebi ne olabilir? bu arada filmler de dts ma icerikli 15-20 gb filmler.

yadis nedir, bilgilendirebilir misiniz?

cihaz uzerinden torrent indiren var mi, basarili mi, tecrubelerini paylasabilir mi var ise boyle bir arkadas?

tesekkurler...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.