demin ilk defa cihaza hdd bagladim. bilgisayarin hdd sine yuklu filmleri isteedigim gibi ileri geri sardirabilirken, cihza takili hdd icindeki filmlerde oynama yapamiyorum, bunun sebebi ne olabilir? bu arada filmler de dts ma icerikli 15-20 gb filmler.
Aynı filmlerle mi denediniz, yoksa filmler farklı mı? Normalde ben de böyle bir sorun yok. Hem dahili HDD'den hem de bilgisayardaki HDD'den sorunsuz ileri geri sardırma yapabiliyorum. Ancak BD ISO larda bu yapılamıyor veya bazı özellikler sınırlı kullanılıyor. Bu sistem özelliği.
Yadis bilgisayarda katolagladığınız filmleri, DUNE üzerinde afiş ve film bilgileriyle inceleme ve oynatma özelliği olan bir program. http://forum.donanimhaber.com/m_47963676/tm.htm bu başlıkta ayrıntılı blgi var.
quote:
Orijinalden alıntı: airlach cihaz uzerinden torrent indiren var mi, basarili mi, tecrubelerini paylasabilir mi var ise boyle bir arkadas?
tesekkurler...
Ben pek torrent kullanan biri değilim ama denemek için bir kaç dosya indirdim. Sorunsuz çalışıyor. Ancak söylenen genelde yavaş olduğu. Bu yüzden farklı torrent programı kullananlar var. Birkaç sayfa önce bu yazılımlarla ilgili bağlantıları vermiştim.
torrent bende denedım duo da ama basarsız yanı cıhazı yavaslatıyor donuyor onun ıcın torrentı pc de ındırıp hdd atıyorum cıhazda ıkı tane 2 tb hdd takılı ve sorunsuz ılerı gerı oynatıyorum buarada duo ıcın yenı bır fırmware varmı bulamadım enson 1544 du galıba
quote:
Orijinalden alıntı: lovelesss
torrent bende denedım duo da ama basarsız yanı cıhazı yavaslatıyor donuyor onun ıcın torrentı pc de ındırıp hdd atıyorum cıhazda ıkı tane 2 tb hdd takılı ve sorunsuz ılerı gerı oynatıyorum buarada duo ıcın yenı bır fırmware varmı bulamadım enson 1544 du galıba
Programı ilk çalıştırdığınızda müthiş kasıyor doğru ancak aktif etme işlemi bittikten sonra ben belirgin bir yavaşlama hissetmedim. Belki bendeki 1-2 dosyayı yavaş yavaş indirmesinden olabilir. Ama en güzeli, kapalıyken de devam etmesi. Aslında yoğun kullanılsa, bilgisayarın sürekli açık kalmasına gerek olmaz ve ciddi bie elektrik tasarrufu yapılabilir.
torrent için transmission yöntemini kullanıyorlar. bu yöntemle hızlı bir şekilde torrent indirebildiği söyleniyor. bir araştırın derim..
Vallaa film izlenmiyor torrent indirirken, acaip donuyor..
bu ıp tv ozellığını ben bır turlu aktıf edemedım eden calıstıran bır abımız kardesımız varmı varsa bızede yardımcı olurmu demo olanı vardı onu ve kartına tv olan confıg dosyasını attım ama kanalların ustune gelınce hıc bır kanalı acmıyor
Elimde fazladan hd-torrents.org davetiyesi var ratio konusunda katılar ama ratio yu sağlayabilirim diyen arkadaşlar pm den bana ulaşabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Urthas
Elimde fazladan hd-torrents.org davetiyesi var ratio konusunda katılar ama ratio yu sağlayabilirim diyen arkadaşlar pm den bana ulaşabilir.
pm attım
lovelesss ve yilo67 nickli arkadaşlara davetiyeleri yollanmıştır.
tamadır ya, nedense ilk deneyişimde filmde ileri geri sardırma problemi yaşadım. şimdi düzeldi, bir problem yok blu ray iso ları 40-50 gb yaw, indirmeye değer mi, en az 1 hafta sürüyor indirmesi superonline'ın fiber neti ile (adil kullanım kotası dolduktan sonra, aq senin superonline) bende torrenti pc den indirip hdd ye aktarıyorum, en mantıklısı bu sanırım ben daha çok dts-hd ma formatlı konser kayıtları indiriyorum. var mı tavsiyeniz, şimdilik shakira live in paris ve michael jackson this is it inmekte. shakira 10 numara sahne performansı :)
her ne kadar bugüne kadar 6-7 tane indirsem de 8mbit net ile 12.5 saatte indiriyorum ben bd isoları e tabii 109 lira bayılınca sıkıysa inmesin..
Ben de indirmiştim 1-2 tane BD-ISO ancak o kadar boyutu saklamak zor olduğundan Remux olarak indirmeye başladım. Zaten menu ve diğer özellikler ilgimi çekmiyor. Tıkla izle daha güzel, boyutta nerdeyse yarıya olmadı 3 te 2 ye düşüyor.
HD DUO ICIN YENI YAZILIM CIKMADIMI USTALAR
Selamlar,
Dune HD Duo Bazı WMV uzantılı dosyalarda hata verip göstermiyor.
DUNE HD DUO SATILIK ILANIM ASAGIDAKI LINKDE ILGILENEN ARKADASLARIMA DUYURULUR
Daha oncelerı boyle bır sıkıntı yokken 1 tb usb hdd bılgısayara bagladım sımdı dune den ağ klasorlerıne gırıyorum dune de sıfre ıstıyor sıfre koymadım normalde ama dun aksamdan berı gerek c de gerekse d klasorlarınde sıfre ıstıyor neden olabılır wındows 7 ultımate 64 bit kullanıyorum tskler