Şimdi Ara

** Dune HD Serisi - ANA KONU ** (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
6
Favori
42.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • desteklediği söyleniyor ama ben deneme hiç yapmadım bugüne kadar.. akşam müsait olursam deneme yapar sonucu buraya yazabilirim.
  • dune hg nin 1 senedir cıkacak diye soylenen 3d versiyonu nun cıkıp cıkmayacagını bilen eden varmıdır acaba ?

3d bir plazma almayı dusunuyorum da, wd den de vazgecip duo ya terfi edicem.
    ama serde bedevilik oldugundan, duo yu alırım yeni modeli cıkar icimde patlamasın sonra..

3d leri indirip seyredicem, dune un 3d performansını da pek deneyimleyen yok sanırım ?
  • dune un 3d bd iso ları oynatabilen bir modeli yok.. haf sbs ler için ise seçiminiz güzel..
  • Pekiii hd max orjinal 3d blueray diskleri oynatiyormu biliyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proximussa -- 3 Haziran 2012; 10:12:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır, o da sadece bluray leri oynatabiliyuor. 3d için dune un her hangi bir çözümü yok şu an için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

hayır, o da sadece bluray leri oynatabiliyuor. 3d için dune un her hangi bir çözümü yok şu an için..

Cevapların icin cok tesekkurler,

dune un 3d desteklememesi butun hayallerimi yıktı, yakın zamanda da destekleyen bir player cıkartmayacaklar gibi gorunuyor.

egreat rs6 yada oppo haricinde bildiginiz bir muadil varmıdır acaba ?
  • 3d iso için egreat r6s, egreat r160s ve himedia nın hd 9000a ve 9000b modelleri var.. daha geniş konuşmak gerekirse şu an için sigma çipinin 3d iso için herhangi bir atağı, herhangi bir alette olması söz konusu değil.. realtek şu an bu piyasayı elinde tutuyor..
  • quote:

3d iso için egreat r6s, egreat r160s ve himedia nın hd 9000a ve 9000b modelleri var.. daha geniş konuşmak gerekirse şu an için sigma çipinin 3d iso için herhangi bir atağı, herhangi bir alette olması söz konusu değil.. realtek şu an bu piyasayı elinde tutuyor..

beni bosuna kasıntı tutmus zaten, ne dune nede himedia stoklarda yok. yarın bir gorusimde nezaman geleceklerini ogrenelim.
  • Dune hd duo satıyorum 3 tb hdd var içinde pazarlıksız fiyatı 800 tl arşivim de hediyesi garantili kutulu en ufak kusuru yok arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dune için yeni beta yazılım çıkmış bayada bir yenilik söz konusu

http://dune-hd.com/firmware/hdsmart_h1/
  • 120531_2200_beta versiyonunu yükledim, ileri geri alımlarda problem yaşamaya başladım. Başka yaşayan arkdaşlar varmı?
    TŞK
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukperk

120531_2200_beta versiyonunu yükledim, ileri geri alımlarda problem yaşamaya başladım. Başka yaşayan arkdaşlar varmı?
    TŞK

NOTE: This firmware version has a lot of changes, is not well tested, and
    some things may be broken. If something does not work for you, please
    rollback to 120329_2012 version.

Bu güncelleme çok fazla değişiklik var ve iyice test edilmemiştir, bazı fonksiyonlar bozuk olabilir. Çalışmayan bir fonksiyon varsa, 120329_2012 sürümüne geri dönün.

diyor.

Ben henüz yüklemedim, niyetim de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukperk

120531_2200_beta versiyonunu yükledim, ileri geri alımlarda problem yaşamaya başladım. Başka yaşayan arkdaşlar varmı?
    TŞK

Ben yükledim ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. mp4 dosyalarını başlatmak ve ileri geri sarmak tam bir işkenceydi. Yeni sürümde düzelmiş ve çok güzel olmuş. diğer eklenenler benim için tırı vırı zaten.
  • ocakllilar ve vitex'e cevapları için teşekkür ederim.

Dün akşam cıhazımı açtığımda yeni bir versiyon bulup indirdi. İleri geri alma problemi kalmadı. Ama,http://dune-hd.com/firmware/hdduo/ sayfasında bu yeni versiyon gözükmüyor.

TŞK
  • Ben de indirip kurdum ama dediğiniz gibi sayfada gözükmüyor.
  • Bu sayfadakiler stabil ve düzgün çalışıyor.

ftp://ftp.hd-players.com/Firmwares/DuneHD/120608_1420_beta/
  • arkadaşlar daha önce yazılmış çizilmiştir ama şimdi zaman yetersizliğinden konuyu okuyamadım. daha onceki tv mde wd hd player kullandim, simdikinde ustundeki usb den mkv vs 720p olarak hepsini izliyorum pek sıkıntı gormedim. acaba dune hd smart d1 gibi bir urun alsam artısı ne olur benim film izleme zevkime? ses sistemi olarak marantz sr5600 ve magnat hoparlorler var, cikisi direk tv out tan yapiyorum. tesekkurler.
  • bd isoları izleme şansınız ortaya çıkar... gerçi indiriyor musunuz bilmiyorum.. ayrıca flv hariç tüm videolar ve çözünürlüklerde bir sorun yaşamazsınız.. stabil ve kullanıcı dostu bir işlemciye sahip ayrıca.. şunu açmadı, bunu açmadı derdiniz de olmaz..
  • quote:

bd isoları izleme şansınız ortaya çıkar... gerçi indiriyor musunuz bilmiyorum.. ayrıca flv hariç tüm videolar ve çözünürlüklerde bir sorun yaşamazsınız.. stabil ve kullanıcı dostu bir işlemciye sahip ayrıca.. şunu açmadı, bunu açmadı derdiniz de olmaz..

1080p ler biraz sıkıntı wd de tv uzerinden. gerci indirdigim zaman sadece 720p indiriyorum onlarinda formati mkv, mp4 ve avi disina cikmiyor. iso izlemeyecegim dolayisiyla. ama genelde aac ses kodlu filmlerde amfi den stereo ses aliyorum o sıkıntım var. butun ses codeclerini sorunsuz oynatabiliyor mu bu urun? birde nereden temin etmek rahat olur?
  • ses için bişey diyemem çünkü amfi kullanmıyorum.. bulunabilirlik bakımından da biraz araştırma yapmanız lazım, 1.5 senelik ürün çünkü.. satan yer pek kalmamıştır artık..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.