Şimdi Ara

** Dune HD Serisi - ANA KONU ** (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
6
Favori
42.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dışardan 6 tb ı sorunsuzca kullanırsınız, ben ağ yolu ile 12-14 tb ı görebiliyorum.. nas olarak ta sorun yaşamazsınız sanırım. bluray okuyucu olduğu için de hdd takamazsınız.
  • yaa arkadaşlar bende dune hd max var yeniyim. flv ve mov uzantılı dosyaları açmıyor en son firmware yüklü olduğu halde ne yaparız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurla

.flv dosyalarını okutma şansınız yok.. fakat ben mov uzantılı dosyaları okutabiliyordum.. dosyalarda bir faklılık olabilir..
  • sağol kardeş evet çoğu mov dosyalarını açmıyo b kısmını açıyo ne yapalım convert etcez artıkın, türkçeyide katletçez
  • saintroyo arkadaşım dune hd max kasa içinde orta kesime nasıl bişey konuluyor hot swap rack falan diyor galiba oraya harddisk koymak isteriz uyarsa ne uyar o bölüme teşekkürler resimde yüklemeye çalışacam yapabilirsem
    http://rwlabs.com/images/articles/hdi/dune_hd_max/dune_max_023.JPG
  • hocam o boşluğa herhangi bir donanım takılabildiğini sanmıyorum açıkçası..
  • ürün tanıtımında şööle bişey geçmiş anlıyamadım onunla ilgili olabilir diye düşünmüştüm, teşekkürler
    HDD rack with hot swap function: easily and quickly insert and exchange internal 3.5" SATA HDD.
  • yani öyle boş kalacağına, 1 hdd lik yer rahat var ,anlamsız olur yani
  • hot swap dediği yer kasanın ön kısmında bulunan hdd bölmesi.. hot swap ta kasanın içini açmadan, bi nevi video kaset gibi takıp çıkarılabilme özelliği. ortadaki bölme ile ilgili herhangi bir ibare değil. orası boş..
  • ok
  • Elimde PCM 5.1 bir film var. Ancak ses AVR'ye stereo olarak geliyor. Bu Dune PCM sesleri bitstream yapmıyor mu? Mutlaka kodlaması mı gerekiyor. Ses kodlamadan sesi 5.1 kodla olarak değiştirdim ama oda pek tad vermiyor. Elinde PCM 5.1 ses olan varsa deneyebilir mi?
  • yadis 2.2 yi pcye kurdum ama dune ile bağlantı kuramıyorum yardım arkadaşlar. ftp://192.168..... ile dunenin içindeki filmleri ethernet üzerinden görebiliyorum. ama bunu yadis programına nasıl yerleştiricem yolu belirtme açısından.. yardım kardeşler
  • konuyu yan konuya açmışım burayada açıyorum affınıza sğınarak ===merhaba arkadaşlar ben şunu merak ediyorum bluray diske birkaç mkv film yazıp dvd gibi onuda dune hd maxda acıp istediğimizi seçip izleyebirmiyiz dvd cdsi gibi düşşünün (dvd player olayı gibi) ? 2. sorumda iso filmi direk bluraya atıp onuda dune hd makstan izlyebilirmiyiz? isoyuda içinden çıkarıp mı yazcaz yoksa direk isoyu bozmadan atsak oluyormu bu sorularıma cvp verirseniz cok memnun kalıcam bana zaman ayırdığınız için şimdiden teşşekkürler Allah razı olsun hepinizden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalik28

konuyu yan konuya açmışım burayada açıyorum affınıza sğınarak ===merhaba arkadaşlar ben şunu merak ediyorum bluray diske birkaç mkv film yazıp dvd gibi onuda dune hd maxda acıp istediğimizi seçip izleyebirmiyiz dvd cdsi gibi düşşünün (dvd player olayı gibi) ? 2. sorumda iso filmi direk bluraya atıp onuda dune hd makstan izlyebilirmiyiz? isoyuda içinden çıkarıp mı yazcaz yoksa direk isoyu bozmadan atsak oluyormu bu sorularıma cvp verirseniz cok memnun kalıcam bana zaman ayırdığınız için şimdiden teşşekkürler Allah razı olsun hepinizden...

iso yu direk açıyor sorun yok.
    BD'yi data DVD gibi kullanabilirsin. Yani içine 10 tane film at sonra tek tek izle
    Saygılar
  • çok sağol kardeş cevabın için yalnız bu iso rar dosyasını direkmi cdye yazcaz yoksa isonun içine girip içindekileri seçip mi cdye yazcaz ,sorma sebebim iso olan oyunlarda yada iso olan işletim sisteminde cdye yazmak için isonun içindekiler seçiliyorya autorun olsun diye yoksa cd direk çalışmıyor o yusden sordum soruyu saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: exper2006

quote:

konuyu yan konuya açmışım burayada açıyorum affınıza sğınarak ===merhaba arkadaşlar ben şunu merak ediyorum bluray diske birkaç mkv film yazıp dvd gibi onuda dune hd maxda acıp istediğimizi seçip izleyebirmiyiz dvd cdsi gibi düşşünün (dvd player olayı gibi) ? 2. sorumda iso filmi direk bluraya atıp onuda dune hd makstan izlyebilirmiyiz? isoyuda içinden çıkarıp mı yazcaz yoksa direk isoyu bozmadan atsak oluyormu bu sorularıma cvp verirseniz cok memnun kalıcam bana zaman ayırdığınız için şimdiden teşşekkürler Allah razı olsun hepinizden...

BD'yi data DVD gibi kullanabilirsin. Yani içine 10 tane film at sonra tek tek izle
    Saygılar

çok sağol kardeş cevabın için yalnız bu iso rar dosyasını direkmi cdye yazcaz yoksa isonun içine girip içindekileri seçip mi cdye yazcaz ,sorma sebebim iso olan oyunlarda yada iso olan işletim sisteminde cdye yazmak için isonun içindekiler seçiliyorya autorun olsun diye yoksa cd direk çalışmıyor o yusden sordum soruyu saygılar

• quote:

quote:

quote:

Saygılar

çok sağol kardeş cevabın için yalnız bu iso rar dosyasını direkmi cdye yazcaz yoksa isonun içine girip içindekileri seçip mi cdye yazcaz ,sorma sebebim iso olan oyunlarda yada iso olan işletim sisteminde cdye yazmak için isonun içindekiler seçiliyorya autorun olsun diye yoksa cd direk çalışmıyor o yusden sordum soruyu saygılar

direk rar dosyasını atabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar

direk rar dosyasını atabilirsiniz

sağol kardeş

• Dune serisine yeni yazılım verilmiş
    Online update yapabiliyorsunuz.
    saygılar
    exper2006
  • Beta yazılımları yüklemenin bir zararı olur mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.