Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Harman/Kardon-JBL

Teşekkür ederim emre kardeş.Ben bu arada zapitiye baktım ama tr desteği yok ama yadis çok havalı bir görüntüye sahip.

evet bence de yadis daha kolay ve kulanışlı.
  • @£mre,
    Hazırladığınız rehber için çok teşekkür ederim. Hafta sonu ben de yadis'i kurdum. Gerçekten harika bir program. İnsanın film izleme iştahını kabartıyor. Yaklaşık 2500 mkv+avi'yi kataloğa eklemem gerekiyor. 500 kadarını hallettim.
    Benim merak ettiğim konu IPTV ve radyo. Bu özellikleri kullanabiliyor musunuz? Bunları nasıl aktif hale getirebiliriz?
    Bugün bir mini klavye aldım. Akşam internet özelliğini de deneyeceğim. Sırf Dune ile uğraşmak için işten bir hafta izin alasım var. Kendimi zor tutuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

£mre , hem başarılı hem de yararlı bir çalışma olmuş.
    Eline sağlık.
    Bu arada mdmrx nickli arkadaşımızda Dune'lerin menüsünü Türkçeleştirme konusunda ciddi derecede emek vermiştir.
    Ona da buradan tekrardan teşşekür ederim.

Üstad 3d update konusunda global bir tarih yahut süreç varmı ? sabırsılıkla bunuda bekliyoruz bir yandan Tşkler.
  • Bu arada emre bilgine emegine saglık gayet nezih bir çalışma olmuş
    Çok dua almışsındır emin ol :)
  • İptv altyazı neniyle mümkün degil radyo olayını hiç denemedim ondan bir şey diyemiyecegim.
    Rica ederim arkadaşlar sorunu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

İptv altyazı neniyle mümkün degil radyo olayını hiç denemedim ondan bir şey diyemiyecegim.
    Rica ederim arkadaşlar sorunu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Ya aslında ben prime 3.0 da bi sıkıntı yaşadım irdeleme sansım olmadı ama malumatın var ıse ve paylasırsan sevınırım ,

Sıkıntım Şöyle:

Söyle bir şey denedim Cihaza klavye maus bagladım sorunsuz çalıştı web e baglandım ilk olarak tek sıkıntı klavyeyi TR çe görmedi malesef bir ayar varmı bakmadım gerci Neyse asli soruna gelirsek herhangi bir dizi izleme sitesine baglandım sorunsuz Sorun istedigim dizinin part ını secince başladı seçimi yapıyorsunuz ama acılmıyor ??
    Cihaza win mediaplayer tarzı bir arayuzmu eklemek lazım sorun nedir bu konuda bilgi paylaşırsan sevinirim .
    Yani web konusunda cihazdan bahsedilen fazla bilgi yok sanki kimse kullanmıyor gibi ama bazen ben kaçırdıgım dizileri veya web üzerinden flim felan bakıyorum veya youtube facebook vıdeosufelan .......

edit: son paragraf .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 13 Nisan 2011; 2:23:40 >

• Browser'la hiç ugraşmadım fakat karakter sorununu Diger Ayarlar Encodings kısmından halledebilirsiniz büyük ihtimal.

Hiç denemedim online video izlemeyi fakat nette biraz baktım şu program yardımcı olur gibi size .http://www.playon.tv/download
  • ben de mesela diğer siteleri bilmiyorum ama youtube u falan açıyor ama video izleyemiyorum. flash yükleyin falan diyor ?
  • quote:

Browser'la hiç ugraşmadım fakat karakter sorununu Diger Ayarlar Encodings kısmından halledebilirsiniz büyük ihtimal.

Hiç denemedim online video izlemeyi fakat nette biraz baktım şu program yardımcı olur gibi size .http://www.playon.tv/download

@Emre program demo gözküyor yuklemem sorun teşkil edermi acaba diye düşündüm ?
    Birde windows için diyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

ben de mesela diğer siteleri bilmiyorum ama youtube u falan açıyor ama video izleyemiyorum. flash yükleyin falan diyor ?

Aynı sorundan bahsedıyoruz sanırım gercı bende herhangı bır sey yukleyın demedı ama sıkıntı aynı
  • Büyük ihtimal desteklemiyor youtube.Şimdi baktım sitesine önümüzdeki güncellemelerde eklenmesi istediklerinize ''Support for non-multicast Internet TV and Video (e.g. YouTube)'' yani youtube destegide gözüküyor bunların arasında.
  • Yani web browser , Web browser gibi çalışmalı bence yoksa ne manası kalir ki :(
    Aynı iphone 3 lerdeki bluetood gibi var ama sadece kulaklıkda çalışıyor veya AVR lerde var olan usb cıkısların sadece update için olması gibi ben baya baya pc deki gibi belki daha yavaş veya zor ama kullanabileçegimi düşünmüştüm biraz hayal kırıklıgı yarattı bende yazdıklarınızı doğru algıladı isem sadece belli başlı sitelere baglanma veya video v.s izleme şansımız olacak şeklinde anladım .
    Böyleyse manasız bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Yani web browser , Web browser gibi çalışmalı bence yoksa ne manası kalir ki :(
    Aynı iphone 3 lerdeki bluetood gibi var ama sadece kulaklıkda çalışıyor veya AVR lerde var olan usb cıkısların sadece update için olması gibi ben baya baya pc deki gibi belki daha yavaş veya zor ama kullanabileçegimi düşünmüştüm biraz hayal kırıklıgı yarattı bende yazdıklarınızı doğru algıladı isem sadece belli başlı sitelere baglanma veya video v.s izleme şansımız olacak şeklinde anladım .
    Böyleyse manasız bence.

aynen. sadece gezmek için web browser mı olur? torrent indirmeli video seyrettirmeli, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Yani web browser , Web browser gibi çalışmalı bence yoksa ne manası kalir ki :(
    Böyleyse manasız bence.

aynen. sadece gezmek için web browser mı olur? torrent indirmeli video seyrettirmeli, değil mi?

Aynen öyle umarım yanlış yorumlamışımdır yoksa gercekten hayal kırıklıgı olur benim için .

Birde farklı bir mresakım var dune hd duo ya bd player takılabiliyormu yoksa 2 gözde sadece hdd içinmi bir bilgi bulamadım bende merak ettim düşündüğüm bir cihaz ama prime 3.0 dan bd olmasına alışıgım takılmıyor ıse pek sıcak bakmayacagım zaten browser işi de biraz keyfimi kaçırdı

• 3D için bazı bilgiler ekledim üçüncü mesaja.
  • quote:

3D için bazı bilgiler ekledim üçüncü mesaja.

@emre 3d bende denedim ama hdd den rastgele rusca bir bl ile deneme yaptım ama sistem calışıyordu fakat ps3 den killzone3 3d ile mukayese edince bertbat sayılırdı yanlız dediğim gibi belki adam gibi bir kaliteli 3d bl ile farklı bir sonuç verebilir bunu bilmiyorum o filim ve update edilmemiş dune ile randıman %30 bence
  • 3D henüz ev ortamına indirgenecek kadar gelişmedi sistem olarak bir iki senesi daha var.Diger yandan insanlar 32'' de 3D destegi arıyorlar fakat hissi yaşamak için en aşşagı bir 55'' bir panel lazım.Gözlüklerde 150£ civarı benim bildigim.Bence şuan için gereksiz bir teknoloji ve karşıyımda.Tek yaptıgı göz agrısı ve kızarıklıgı
  • quote:

3D henüz ev ortamına indirgenecek kadar gelişmedi sistem olarak bir iki senesi daha var.Diger yandan insanlar 32'' de 3D destegi arıyorlar fakat hissi yaşamak için en aşşagı bir 55'' bir panel lazım.Gözlüklerde 150£ civarı benim bildigim.Bence şuan için gereksiz bir teknoloji ve karşıyımda.Tek yaptıgı göz agrısı ve kızarıklıgı

Büyük panel gerekliligi konusundaki görüşünüze katılıyorum, Yine gözlere yaptığı baskı konusunda da sizinle hem fikirim ama İş ev kullanımı konusu ise bence uygun bir araştırmayla gayet makul fiyatlara kurmak mumkun ve yine performans olarak kesinlikle muhteşem , deneyimlemeden önce bende soğuk bakıyordum ama gerçekten iyiymiş diyebilirim aksini söylemem haksızlık olur ama göz konusu kesinlikle muhim çok yoruyor uzun surelerle kullanmak gercekten çok yorucu oluyor hatta bence zamanla göz rahatsızlıgı bile yaratabilir,
    Mutlaka ara dinlenmelere ihtiyac var ve rutin gunde 2-3 saat kullanılamaz bunlarda fikirlerim lakin güzel bir teknoloji haftada bir flim ve arada ps3 oynamak için değer yinede .

• quote:

3D ile ilgili sorular gelmeye başlayınca bende test etmeye karar verdim.İlk önce edindigim iki tane 3D ISO BluRay Dosyaları ''Yogi Bear (2010) Blu-ray 3D Disc'' ve ''Deep Ocean Experience (2011) Blu-ray 3D 1080p AVC DTS-HD 5.1''.İki dosyayıda ag üzerinden oynattıgımda ne seste nede görüntüde bir problemle karşılaşmadım hiçbir sorun yoktu fakat panelimin biraz eski,boyutunun küçük olmasından(46W5500) ve gözlük gibi tertibatların olmamasından dolayı istenilen görüntüyü elde edemedim.Fakat dedigim gibi agdan izlemem ragmen problemle karşılaşmadım yani alet görevini yerine getirdi.

Sanctum (2011) Blu-Ray 3D Disc

Bitrate :
     Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

DUNE BD Prime 3.0:

LG BX-580:

PowerDVD 10:

Scenarist QC 1.5:

TMT3:

TMT5:

Yogi Bear (2010) Blu-ray 3D Disc

Bitrate :

DUNE BD Prime 3.0:

LG BX-580:

PowerDVD 10:

Scenarist QC 1.5:

TMT3:

TMT5:

The Hole 3D (2009) Blu-ray 3D Disc

Bitrate:

DUNE BD Prime 3.0:

LG BX-580:

PowerDVD 10:

Scenarist QC 1.5:

TMT3:

TMT5:

TRON: Legacy (2010) Bluray 3D Disc

Bitrate:

LG BX-580:
    [url=http://www.phyrefile.com/image/view/Q2Py5j0UIhuD9wsc][im

1- Sony' nin 46W5500 modeline baktigimda 3D ozelliginin olmadigini gordum. Zaten gozluk olsa bile nasil deneyebilirsiniz ki? 3D ozelligi olan bir panel ile, ornegin 46C750, 3D Bluray ISO lari oynatarak denemek en mantiklisi. 3D ozelligini nasil aktif edicez mesela?

2- 46" lik bir panel 3D ozelligi icin yeterli degil mi? Boyut olarak yani.

3- Bluray' leri oynatirken menu vs. butun ozellikleri tam di degil mi?

• Menü dahil hiçbir şeyde sorun yoktu sorunsuz oynattı hepsini.Ama görüldügü gibi media player 1.3 olmasına ragmen (receiverim1.4 destekliyor) 3D iSO larda hiçbir sıkıntı olmadı ag üzerinde izledigimde bile.
    Panel olarak 46'' bence yeterli bir boyut degil 3d yi hissetmeniz için 55'' bir panel filan olması lazım.Ama izlenir 46'' da alınan haz da ona göre olur.
    3D yi aktif etme diye bir olay varmı bilmiyorum ama media player destekliyorsa,elinizdeki medya 3D ise ve uygun gözlük ve tertibatla izlenemiz lazım.
    Resimlerdeki panel C750 zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 16 Nisan 2011; 13:45:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.