Menü dahil hiçbir şeyde sorun yoktu sorunsuz oynattı hepsini.Ama görüldügü gibi media player 1.3 olmasına ragmen (receiverim1.4 destekliyor) 3D iSO larda hiçbir sıkıntı olmadı ag üzerinde izledigimde bile. Panel olarak 46'' bence yeterli bir boyut degil 3d yi hissetmeniz için 55'' bir panel filan olması lazım.Ama izlenir 46'' da alınan haz da ona göre olur. 3D yi aktif etme diye bir olay varmı bilmiyorum ama media player destekliyorsa,elinizdeki medya 3D ise ve uygun gözlük ve tertibatla izlenemiz lazım.
bende tron var 3d iso ama izleyememiştim bir türlü dün yine baktım yok. tv desteklemiyor diye bir uyarı çıktı. senin incelemen tv den dolayı bana da ilginç geldi açıkıçası. ben walt disney yazısını ve dil seçmin görüyorum. sonra uyarı geliyor 3d ile ilgili ve film açılmıyor.
bende sony hx800 serisi var, tv de henüz hiç 3d izlemedim ama konuyu araştırdım, 3d film açtığın zaman tv bunun 3d olduğunu otamatikman algılıyo ve kendiğilinden 3d moda geçiyo, eğer otamatik geçmesse seçenekler menüsünden 3d ayarlarına giriyosun ve ordan 3d biçimini yana yana (SBS) olarak seçiyosun, bu kadar. eğer film 3d değilse zaten 3d biçimi menüsü aktif olmuyo. Sonyde bu şekilde ama samsungta nasıl olur onu bilemiyorum.
Yeni beta yazılımlarla deneme yapabilen oldu mu ?
Denedim ben fakat epey beta olmuş yazılım ayarlar dahil çogu menüye erişemedim Öyle olunca geri döndü 2222 ye
quote:
Orijinalden alıntı: £mre
Denedim ben fakat epey beta olmuş yazılım ayarlar dahil çogu menüye erişemedim Öyle olunca geri döndü 2222 ye
Beta'da advanced options : disabled ayarını enabled yapınca gelişmiş ayarlar geliyor. ilk yüklediğimde bende bu ayarlar neriye gitti diye şaşırmıştım
Arkadaşlar, hala 3D Bluray ISO ları deneyen yok mu? Adam gibi 3D oynatıyor mu cihaz, öğrenemedik bir türlü.
Bende halen wd live kullanıyorum ancak 3d iso için başka bir media player bakıyorum..3d isolar için gerekli olan hdmi 1.4 için gt430lu bir htpc topladım onunla denemeler yapıyorum bu sıra ancak adam gibi 3d iso oynatabilen bir media player olsada uğraşmasak bilgisayarlarla..
quote:
Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}
Bende halen wd live kullanıyorum ancak 3d iso için başka bir media player bakıyorum..3d isolar için gerekli olan hdmi 1.4 için gt430lu bir htpc topladım onunla denemeler yapıyorum bu sıra ancak adam gibi 3d iso oynatabilen bir media player olsada uğraşmasak bilgisayarlarla..
3D Bluray (ya da iso) oynatmak için 1.4 HDMI kullanmak zorunlu değil sanırım. Sadece özel çipe sahip Blu-ray Playerlar için gerekli olduğunu okumuştum. Örneğin PS3 ile 1.4 HDMI kablo olmadan 3D Blu-ray izleyebiliyorsun.
Bence HTPC toplamak da çözüm değil. Bende de Nox Live kasa var. Uygun bir zamanda toplayacağım onu da. Fakat Media Player lar kadar pratik olmayacak..
3D Bluray (ya da iso) oynatmak için 1.4 HDMI kullanmak zorunlu değil sanırım. Sadece özel çipe sahip Blu-ray Playerlar için gerekli olduğunu okumuştum. Örneğin PS3 ile 1.4 HDMI kablo olmadan 3D Blu-ray izleyebiliyorsun.
Bence HTPC toplamak da çözüm değil. Bende de Nox Live kasa var. Uygun bir zamanda toplayacağım onu da. Fakat Media Player lar kadar pratik olmayacak..
Ps3 3d film oynatıyor tabiki,evde ps3de kullanıyorum ancak seste kayıplar olarak 3d'yi veriyor..Dts-hd sesi dts'ye düşürüp öyle görüntü ve sesi veriyor misal..Zaten hdmi 1.4'ün artısı veri yolunu geniş tutup hem yüksek tanımlı 3d videoları hemde sesleri kayıpsız olarak aktarması..
Ancak fiyat performans olarak kesinlikle en iyi ürün ps3 diyebilirim (:
Yazdıklarını okuyorum. 3. mesajına da baktım. Orada 3D Bluray ISO' sunu "3D Olmayan bir TV de denediğini" yazmışsın.
ISO' yu açmış, fakat 3D özelliğini deneyememişsin. Yanlış mı anlamışım?
Evet 3D özelligi olmayan bir tv de denedim fakat player açtı üstüne düşen görevi yaptı yani sorun yoktu.Zaten alette 3d ibaresi mevcut ve logo da var açmaması absürd olurdu.Popcornhour diger mesajlarında 3d özelligini mkv olarak denemiş ve verim aldıgını belirtmişti buradan çıkarım yaparsak 3d isoları sorunsuz attıgında 3d aktif olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: £mre
Evet 3D özelligi olmayan bir tv de denedim fakat player açtı üstüne düşen görevi yaptı yani sorun yoktu.Zaten alette 3d ibaresi mevcut ve logo da var açmaması absürd olurdu.Popcornhour diger mesajlarında 3d özelligini mkv olarak denemiş ve verim aldıgını belirtmişti buradan çıkarım yaparsak 3d isoları sorunsuz attıgında 3d aktif olacaktır.
Yine de emin olmak istiyorum
Selamlar,
Dune ve Yadis ile ilgili yapılan en güzel anlatım olmuş emeğin için teşekkürler, Fakat Bazı sorularım var şayet bu konularda bilgi sahibi iseniz ve paylaşırsanır sevinirim.
* Dizileri arşivlemek için klasör ve dosya isimlerini nasıl yapıyorsunuz, * Duneyi tamamen bir media merkezine çevirme şansımız yokmudur, Yadis ile sadece filimleri ve dizileri yapıyoruz, müzikleri resimleri nasıl yapabiliriz. * Yadis PC den duneye aktarım yaparken en ufak bir değişiklik için tamamını tekrar yüklüyor bunla ilgili bir ayar varmıdır.
İyi Çalışmalar.
tamamını yüklemek zorunda değilsin , ilgili filmi seç ve değişikliği yap daha sonra sadece onu gönder.
Ben direk orjinal adıyla geçiyorum ama en kolay v sorunsuz yoluLost.SE01E10 şeklinde olur.Müzikler için bir program yok benim bildigim.
Cevaplar için teşekkürler,
Bugün DUNE HD SMART D1 modelini almak için Sirkeciye gidecektim ama alacağım yerde DUNE serilerinin hepsini kullanan bir arkadaşla telefonda konuştum ve benim istediğim şeyin yani netten indirip harici diske attığım 40-45GB lık 3D Blu-ray ISO dosyalarını (MKV ve Side by side değil) bu cihazın oynatıp oynatmadığını sordum ama maalesef bu isteğimin mantığa aykırı bir şey olduğunu, böyle birşeyi hiçbir media player'ın yapmayacağını, media player'ların asıl amacının blu-ray kalitesinde görüntü vermesi olduğunu ve DUNE marka media player'ların ileride çıkacak modellerinde bile böyle bir özelliğin olmayacağını, sadece blu-ray player ile birlikte geleceğini ve böyle bir şey olmuş olsa bütün film şirketlerinin iflas edeceğinide öğrenmiş oldum. Yani ileride bile benim istediğim gibi bir media player çıkmayacakmış. Sanırım 3D ISO dosyalarını blu-raye kaydedip 3D Blu-ray player'dan izlemekten başka çare kalmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Tufan74
Bugün DUNE HD SMART D1 modelini almak için Sirkeciye gidecektim ama alacağım yerde DUNE serilerinin hepsini kullanan bir arkadaşla telefonda konuştum ve benim istediğim şeyin yani netten indirip harici diske attığım 40-45GB lık 3D Blu-ray ISO dosyalarını (MKV ve Side by side değil) bu cihazın oynatıp oynatmadığını sordum ama maalesef bu isteğimin mantığa aykırı bir şey olduğunu, böyle birşeyi hiçbir media player'ın yapmayacağını, media player'ların asıl amacının blu-ray kalitesinde görüntü vermesi olduğunu ve DUNE marka media player'ların ileride çıkacak modellerinde bile böyle bir özelliğin olmayacağını, sadece blu-ray player ile birlikte geleceğini ve böyle bir şey olmuş olsa bütün film şirketlerinin iflas edeceğinide öğrenmiş oldum. Yani ileride bile benim istediğim gibi bir media player çıkmayacakmış. Sanırım 3D ISO dosyalarını blu-raye kaydedip 3D Blu-ray player'dan izlemekten başka çare kalmadı.
hocam sen o satıcıya burdaki herkesten bi selam söyle istersen.. millet ne diye bu kadar uğraşıp 3d.iso indirmeye çalışıyor o zaman. hadi 3d yi geçtim de normal bd.iso dosyası indiriyor. ben elimdeki tron legacy 3 boyutlu 46 gb lık dosyayı dil seçimine kadar getirebiliyorum 3d destekli tv im olmadığı için ileriye gidemiyorum. emre arkadaşımızın incelemesinde de bakarsanız bu tür dosyaların açıldığını görürsünüz.
Valla aklım karıştı, giyindim, hazırlandım, cihazı almaya gidecektim ama telefon konuşmasından sonra öylece kaldım. ne yapacağımı bilmiyorum.