Patch den önce sorunum yoktu. Dungeon girince loading ekranında takılıp kalıyor.
Oyundan çık. Warcraft klasörünün bulunduğu yere git ve "Cache" klasörünü bul. İçini tamamen temizle WDB WTF ne varsa (shift + del + enter). Oyuna tekrar gir.
quote:
Orijinalden alıntı: Dübel
Oyundan çık. Warcraft klasörünün bulunduğu yere git ve "Cache" klasörünü bul. İçini tamamen temizle WDB WTF ne varsa (shift + del + enter). Oyuna tekrar gir.
teşekkürler kalakaldım bir an gm page atacaktım diğer charla
quote:
Orijinalden alıntı: Hirbag
quote:
teşekkürler kalakaldım bir an gm page atacaktım diğer charla
Alıntıları Göster
Banada oldu dün alt charda 7 kez fln alt f4 yaptım düzelmedi.Sonra mainden gm e ticket attımda öyle düzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: Aragonit.
Banada oldu dün alt charda 7 kez fln alt f4 yaptım düzelmedi.Sonra mainden gm e ticket attımda öyle düzeldi
Alıntıları Göster
bende şu an server acıldığından beri stromscale ye giremiyorum loading ekranında 5 dk bekleyim karakter bulunamadı hatası veriyo sonrada dc..diğer serverlara cok rahat giriliyor bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: Aragonit.
Alıntıları Göster
yine girmiyor sistem çöktü ulan blizzard
quote:
yine girmiyor sistem çöktü ulan blizzard
Alıntıları Göster
gme sordum, daha instance serverları açılmadı dedi. 13:00a doğru açılır dedi. türkiye saati ile 14:00 oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Leech King
gme sordum, daha instance serverları açılmadı dedi. 13:00a doğru açılır dedi. türkiye saati ile 14:00 oluyor
Alıntıları Göster
ben dungeona girdim başta ama zar zor içeri girdim ama demek tam aktif olmamış No instance servers are available.. feıl
quote:
ben dungeona girdim başta ama zar zor içeri girdim ama demek tam aktif olmamış No instance servers are available.. feıl
Alıntıları Göster
"No instance servers are available" sorunu :D bendede şuan var bakalım ne düzeltecek
quote:
yemedi hocam :D
quote:
Orijinalden alıntı: colombus54
"No instance servers are available" sorunu :D bendede şuan var bakalım ne düzeltecek
Alıntıları Göster
bu tam olarak ne oluyor hala bişiler iniyor gönderiliyor nedir abicim bu ?
quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
Alıntıları Göster
sanırım wow bıttı.forum komple kapanabılır
quote:
quote:
Aga adamlar dükkanı kapamış nerden bileyim
quote:
zaman harcadın ya o yeter :D bakalım beklemedeyiz sancılı bir patch up oluyor :/
quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
Update indirirken peer to peer transferi açıyor gayri ihtiyari, başkaları da senden eksik dosyalarını alıyor. E-mule misali.
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Açıkcası class dengesi olmasa bile donanımsal yazılımsal bir patch bekliyordum oyun problemleri için.. Blizz noluyor sana kendine gel ! 5 Yıldır oynuyorum hiç bu kadar boşladığını hatırlamıyorum oyunu !
quote:
Orijinalden alıntı: Psikotrex
Açıkcası class dengesi olmasa bile donanımsal yazılımsal bir patch bekliyordum oyun problemleri için.. Blizz noluyor sana kendine gel ! 5 Yıldır oynuyorum hiç bu kadar boşladığını hatırlamıyorum oyunu !
world of knight online gibi oldu :D geçmiş knight yaşantımdan hatıralarım canlandı knight ta daha beterleri olurdu bu nedenle blizzin bu davranışı bana çok basit geldi daha kötülerine alıştırdı bizi k2 :D ' Acı yok çekirge ' modundayız şuanda ancak evveliyatından beri bliz sevdalısı olanlar sanırım bu duruma pek alışık değil :D
oh girdik sonunda. daldı tank girer girmez moblara herhalde hırsını alıyor ama 2 kişi dışarıda gözüküyor sanırım biz biraz şansa girdik.
quote:
oh girdik sonunda. daldı tank girer girmez moblara herhalde hırsını alıyor ama 2 kişi dışarıda gözüküyor sanırım biz biraz şansa girdik.
nasıl oldu hocam ben hala
dungeona ve battlegroundsa giremiyorum. yükleme ekranında donup kalıyor. cache klasörünü boşalttım ama herhangi bir değişiklik olmadı :( ne yapmalıyım?