Bildirim
Dungeon Siege 2 (UP)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vai'kesh Forest'in oradaki mağaraya gireceksin. Orada Ritüel videosu girecek felan o kadının görevlerini yapınca işte sana hayaletlerle konuşmayı öğretiyor. -
Vaikesh mağrasındamı bu kadın ? Hani kalkanın bi parçasını alan boss'un olduğu mağara herhalde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Exlosive
Vaikesh mağrasındamı bu kadın ? Hani kalkanın bi parçasını alan boss'un olduğu mağara herhalde.
Aynen aynı bölgede olması lazım. Araştır gözünden kaçmaz. -
Steam üzerinden multi olarak oynayabiliyor muyuz? -
Sanırım bulamıcam :( bi kez bulmuştum Vox Mortem yazmıştım bi yerde unuttum. Dediğin mağaranın altını üstüne getirdim hatta vai'kesh bölgesindeki tüm mağaraların altını üstüne getirdim. Ve bir türlü bulamadım. -
Steam destek vermiyor galiba ds2'ye. Denedim olmuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: LaHire
Steam üzerinden multi olarak oynayabiliyor muyuz?
Tunngle üzerinden oynanıyor oyunun online bölümü kapalı...
Steam üzerinden alınma benimkilerde zaten.
DS 3 co-op devam. -
quote:
Orijinalden alıntı: VII_outLaw
quote:
DS 3 co-op devam.
Hocam ben DS 3 e pek ısınamadım eğer oynarız derseniz 3 ümüz bir DS2 yapalım ne dersiniz? Üniversitede arkadaşlarımla 4 kişi oynuyorduk çok keyifliydi -
quote:
quote:
quote:
DS 3 co-op devam.
Hocam ben DS 3 e pek ısınamadım eğer oynarız derseniz 3 ümüz bir DS2 yapalım ne dersiniz? Üniversitede arkadaşlarımla 4 kişi oynuyorduk çok keyifliydi
ben de kurulu oynamaya adam bekliyor.
Zaman buldukça neden olmasın Dungeon Siege 1'i de lise yıllarında ( 2001-2005) 4-5 arkadaş oynardık.
Hatta geçen yıl gene bitirdik galiba.:)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
DS 3 co-op devam.
Hocam ben DS 3 e pek ısınamadım eğer oynarız derseniz 3 ümüz bir DS2 yapalım ne dersiniz? Üniversitede arkadaşlarımla 4 kişi oynuyorduk çok keyifliydi
ben de kurulu oynamaya adam bekliyor.
Zaman buldukça neden olmasın Dungeon Siege 1'i de lise yıllarında ( 2001-2005) 4-5 arkadaş oynardık.
Hatta geçen yıl gene bitirdik galiba.:)
Hocam ben varım vallahi siz tanıdığınız varsa bir zahmet haber verin haftasonu tatilim ben bir dungeon siege gecesi yapalım ben bir arkadaşımı getirebilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X