Beyler benim bi dungeon da göreim varda girmem lazım fakat dungeon Finder de gözükmüyor düşük level olduğu için sanırım kendi lv ımdakiler gözüküyo nasıl hepsini açıcam? ikinci olarak Ben DK yım outland a 58 lv da girdim fakat şu an 75 lv ım hala bitirmediğim 1 map var .s.s niye böyle oluyo her mapi yapmamam mı gerekiyordu baya lv yüksek gidiyorm :S bu gidişle nothrend den 90 lv da çıkarım.. bunun için bi öneriniz var mı? son olarak ta low questler npc lerde gözükmyüo ünlem olarak anca tıklamak gerekiyo onu açma yolu var mı yani ünlem olarak ta gözüksün..
teşekkür ederim şimdiden.
Dungeon levelinden çok düşükse finderda bulunmaz, kendin gidip girmen lazım. Ama çok düşükse zaten questten alacağın exp de düşüktür, gitmene gerek yok, onun yerine sıradan questler yapsan daha fazla exp gelir.
Her haritadaki her questi yapmana gerek yok level atlamak için. Yaparsan title gelir ama leveling aşamasında yapmaya çalışırsan kendine eziyet edersin.
ya ben yapim diyorm ilerde zaten Achievment kasmak içinde geri dönüp yapmam gerekicek :)
Şu anda low level questleri yapmanı gerektiricek bi durum yok, zaten yavaşsın en fazla %150 uçan mountun vardır. Olursun 90 level %310 mountunla hem hızlı kesersin, hem de hızlı hareket edersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme