< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dünya barışına darbe! Bitcoin dibe vurdu (2. sayfa)
-
-
Başlığı gördüm, çay demlemeye gidiyorum.
Bu arada az kaldı, daha 20 binleri test edeceğiz ve o zaman parça parça gözümü diktiğim 3 altcoini ve bir token'e almaya başlayacağım. Krizler kazanma fırsatıdır. Çıkarken değil düşerken kademe kademe toplayacaksın ve sansar gibi bekleyeceksin.
-
Bu sitenin sahibi tepeden girip 64 den btc almış ya da evini arabasını kaybetmiş başka açıklaması yok 7/24 btc ve kriptoyu kötülemenin.
Biri bir işe girecekse zaten araştırmasını sağlam yapar öyle girer, clickbait başlıklarınız kimsenin umrunda değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitcoin 20k ya düşer balon patladı,zaten scamdi,bitcoin 60k ya çıkar işte geleceğin altını,parası,emtiası,bitcoin geliyor,herkesin gözü bitcoinde.
Bak yemin ediyorum ben bitcoin'e tl den daha çok güveniyorum,bitcoin hiç değilse inip çıkıyor,tl hep iniyor,yalansa yalan diyin.
-
Aklı olan bitcoin' i düştüğünde alır, nasıl olsa yükselecek.
Anlık düşünen kaybeder.
-
Sayın editör bunun en sağlıklı dibi 4bin dolar falan. Neye göre dibe çakıldı? Daha 1 ay önce 33bin altını görmüştü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
az bekle 4milyon BTC kalmis 2040-2140 gibi mining in bitecegi dusunuluyor sonrasinda sadece transaction lardan kesinti ile sistem ne kadar ayakta kalacak gorecegiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrum650 -- 24 Şubat 2022; 13:18:24 >
-
olayin basi oyle degil rusya ukrayna nin nato ya girmesine karsi. almayacaginiza dair yazili beyan verin savasmayacagim dedi. kimse yanasmadi. guvenlik doktirini butundur parcalanamaz.
merak etme turkiye nin guvenlik doktirini icinde yunanistanin bir kisminin ilhak etmek te var. sartlarin olgunlasmasi gerekiyor sadece. rusya icin sartlar olgunlasti. bizim icin daha zaman var.
-
arkadaşım olayın başı yada sonu diye bir şey yok. sen önce tartışma konusunu anladığından emin ol. ukraynanın natoya girmesi rusyanın ukraynanın toprak bütünlüğü içinde yer alan bir yeri işgal etmesi rusyanın sınırını koruduğu anlamına mı geliyor? ayrıca merak ettiğim bir şey de yok. mesele bir ülkemin bir ülkeye bağlı toprağı ilhak etmesi değil. Arkadaş demişki rusya haklı çünkü sınırlarını koruyor. sınırlarını korumak başka ülkenin toprağını ilhal etmek mi? ve haklılık bunun netesinde?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başlığa gel, barışa darbeymiş. Clickbaitin de bu kadarı
Gören de 100 yıldır savaş ve işgal yok sanacak
Dediklerini yapmadı diye topyekün birleşip Libyayı işgal edince "barış"
Başkası dediklerini yapmadı diye Ukraynayı işgal edince "darbe"
Savaşta taraf tutunca barış güvercini olmuyorsunuz sadece savaşta taraf olmuş oluyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 24 Şubat 2022; 14:9:22 >
-
Editörler baya içerde kalmış belli ki her düşüşte BTC dibe vurdu haberleri çıkıyor
Aylık BTC grafiği. Baya dibe vurmuş hakkaten
-
Bu manipülatörlerin de bini bir para. Almış önü sonu belli olmayan bir grafik nereden aldığı belli değil aylık grafik diyor. Aylık biktoinde grafik bu pupmçı arkadaş.
-
BTC/Lira paritesinin grafiğini mi attın gerçekten Ayrıca attığın grafik geçtiğimiz 1 ayın fiyat grafiği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jax T. -- 24 Şubat 2022; 14:21:27 > -
Her gün çakılıyor diye haber geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
basi olmayanin sonu olmaz, tarih dersine baglatip ukrayna nin aslinda nasil bir devlet olmadigi uzerine de konusulabilir. merak etmek iyidir insanlarin ogrenmeye arastirmaya iter, tavsiye ederim.
bir ulkenin guvenligi baska ulkenin isgalinden gecebilir. turkiye suriyede irakta fiilen isgal ettigi topraklar var. kibrisi bile isin icine katabilirsin. benim devletimin guvenligim diger devletin toprak butunlugunden once gelir, cok basit bir refleks her devletin de var her insanin da.
-
Saçma bir teori. Yani rusya donbask ve luhanksı işgal edince sınırını korumuş sınır güvenliğini sağlamış mı olacak. yine sınırında ukrayna olacak. yine eğe sınır güvenliğiyle ilgili bir tehlike varsa yine olmaya devam edecek. kaldıki rusyanın bu adımlarının sebebi sınır güvenliği falan değil. sebebi adı geçen iki bölgenin trilyon dolarlık zengin yeraltı kaynakları. ukraynanın devlet olup olmadığına biz bir forum tartışmasında karar veremeyiz. sonuçta rusya tarafından bile tanınmış bir devlettir. dünya üzerinde tanımayan bir devlette yoktur. mesela kktc bir devlet ama sadece biz tanıyoruz. bizden başka tanıyan da yok. benim bildiğim tek şey bizim bu savaşın her türlü dışında kalmamız gerektiğidir. kaldı ki amerika bile fiziksel bir savaşa girmez. soğuk savaşa devam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolblack1903 -- 24 Şubat 2022; 15:30:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kardeş senin ne idüğü belirsiz grafiğinden daha net grafik ortada. Kaynaksız tarihi belirsiz siyah fona yukarı çizimi gösterip bitcoin rekor kırıyoğ diyen mi sen mi bunu beğenmiyorsun, önce aynada kendine gül.
-
Jax T. grafiği milattan almış.
-
Grafik 2011 Ağustostan başlıyor. Tradingviewa girip kendin de bakabilirsin. Asıl manipülatorlük her düşüş yaşadığında Bitcoin dibe vurdu demek oluyor
-
Bu dip değilki. İlk çıktığı zaman 1 dolarmış. 1 dolar olursa dibi görmüş olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X