< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dünya barışına darbe! Bitcoin dibe vurdu (5. sayfa)
-
-
Sen doktor musun gerçekten?
-
Hazır ekran kartın yokken, kodlama öğren. Boş boş oyun oynayacaksın işte.
-
Eee? Ne oldu şimdi? Ne oldu senin hedef? Öyle arkadan arkadan konuşmamak lazımmış demek.
-
Öyleyim ya da değilim seni ne alakadar eder kim sıfatıyla bunu soruyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nickinde doktor yazıyor ama skeçten. Doktor musun diye soruyorum, sıfat arıyorsun. Sen o sıfatı daha çok ararsın. Bir de üzerine blokluyorsun. Küsme hemen, üzülürüm senin gözyaşlarına.
-
BTC hariç diğer altcoinlerde ne olacağını kestirmek imkansıza yakın. Söylediğin gibi indikatöre güvenilmez. Çoğu zaman çalışmaz. Alırsın seni içeri alır hele ki bir de tepeden falan alma hatasını yaptıysan o zararı aylarca çıkartamazsın. Stop koyarım diyebilirsin ama stop zaten daha az da olsa zarar etmektir. Düştükçe alttan alırım dersen bunda da zararı garanti olarak çıkartmanın bir yolu yoktur..
Bunlar bir çeşit enayi silkeleme yapar sürekli. Bunları çok daha fazla manipüle ederler. Fakat BTC'nin maksimum düşeceği yer genellikle eğer çok ekstra bir durum ortaya çıkmazsa o dönem için bellidir. Yani BTC birden %20 falan düşüp adamı içeri almaz. Tabii olabilir de ama bunun olması düşük ihtimaldir. BTC'den daha az ama daha risksiz kar etmek mümkündür. Yine de o bile riskli. RSI MACD falan değil Bollinger bence yeterli. Basitce, Bollinger'da mumlar alt kısımlara yakınsa ve trend düşüş eğilimindeyken alınır mumlar tepeye yani en yukardaki yere doğru çıkarken satılırsa en az risk alınmış olur ve 1 günlük grafik cok daha sağlam netice verir..
Yine de özet olarak grafik kesinlik anlamına gelmiyor. O yüzden ben her zaman söylüyorum sizi fazla etkilemeyecek bir parayla coin alın satın ama esas paranızı her zaman daha sağlam seylere yatırın. Ben en fazla altına güvenirim ve esas param bundadır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Übermensch24 -- 1 Mart 2022; 5:1:30 >
-
Ben buradayım hedefim de orada duruyor. Bekle gör.
yükselen tepe bile yok ortada.
Senin hedef ney peki ? Total de anlamlı bir artış yok ďonecektir aşağıya stopsuz gezme bak ortalarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben altcoinlerdeyim zaten. Trader değilim. Risk yönetimini yapıyorum ama şu "şunu bekliyorum" tarzı yazılar görünce dayanamıyorum. Beklemekle olmuyor işte. Oturup analiz yapmak lazım. 30 altı olursa ne olur, 2021 Mayıs'dan beri gelen range kırılır mı, lower low yaparsa sonra nasıl yükselmesini bekleriz gibi. "Bekliyorum" yazınca dayanamıyorum.
-
Sana mı soracağım ne yapacağımı sen kimsin bana hesap soruyorsun umarım bitcoinden çok para kaybetmişsindir beter ol. Oturduğun yerden para kazanacağına git adam gibi iş bul çalış öyle beleşe para kazanıp akıl vermeyle olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 1 Mart 2022; 19:24:1 > -
Anladım. Yeni zirvesine gitmeden önce 25.000 dolar bekliyorum.
Hayırlısı olsun diyelim :)
-
Ah canımmmm. Oyunsuzluk başına mı vurdu senin? Alamadın mı ekran kartı pahalanınca? Paran mı yetmedi senin de başkalarının kazancına saldırıyorsun? İşim de var, kripto'dan da kazanıyorum. Çok şükür ekran kartı alamadığım için ağlamıyorum. Ben BTC 3.000$larda girdim. Ben beter olmam ama sen ekran kartı alamayacak kadar fakirsin.
-
Ah canım kripto dan çok kazandığın için mi burada herkese 5 yaşında ki bebeler gibi sataşıyorsun kripto da paralar gidince başına mı vurdu 5 yaşında çocuk mu oldun sen bitcoin de paran kaldıysa git şeker al kendine bakiyim burada büyüklerine terbiyesizlik yapma şekerini ye adam ol öyle gel adam olsan garibanlıkla alay etmezsin ama yinede söyleyeyim durumum çok iyi düşük fiyata almak varken neden pahalıya alayım.
-
Dussun de yeniden alayim
Hadi canım. Git kumda oyna sen. Parası varmış da düşükten almak istiyormuş. Gelip gelip ağlıyorsunuz burada "ekran kartı alamadım. Oyun oynayamadım diye". Burası ağlama duvarı değil. Katkın varsa yap. Yoksa git teknoloji marketlerinde ekran kartlarına ekmek ban. Bir de forum kullanmayı öğren. Alıntı yaparsın, cevabını alınca bloklarsın. Ağlamaktan onu bile bilmiyorsun. O ölsün, bu batsın. Başka bir halta yaradığınız yok.
Dediğim gibi, git başka yerde ağla. Burası ağlama duvarı değil.
-
Bu baslıgı kim atmıs ya?Para degeri bile olmayan sifrelenmis bir yazılım mı Dunyaya Barıs getiriyormus da dusunce barısa darbe oluyormus?
Karslılık yok
Guvence Yok
Para degeri yok
tamamen manipulasyon uzerine kurulu,caiz olmayan bir Saadet zinciri bir kumar
Bu mu Dunyaya barıs getiriyormus?Aman getirmesin.
Bunun parcası olan mining yuzunden Dunya ve Ekosistemin gordugu zararın haddi hesabı yok.Boyle baslık mı olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 4 Mart 2022; 7:2:9 > -
Bir tane daha Necati Dayı geldi. Namaza kalkıp yazıyor. Şu adamların forumda olmaması lazım. Teknolojiden anlayan adamlar lazım foruma. Boş boş kahvehane muhabbeti yapanlar değil.
-
34 gidis var dikkatli olun👀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 5 Mart 2022; 9:11:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2140'da sona eriyor,ödül yarılanması var 4 milyon btc hiç bitmeyecek(teknik olarak) çünkü ödül sürekli yarılanacak,2140 da gene btc çıkacak ama transaction fee kadar filan,120 sene var illa ki çözüm bulunur,bir hard fork yapılır 21 milyon bitcoin future diye coin yapılır,sistemi gene ayakta tutarlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X