Şimdi Ara

Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum (665. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.331
Cevap
47
Favori
372.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düz dünya hristiyan teorisi değil miydi ya

İncile inandırmak için milleti

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

düz dünya gerçeğini tüm dünya kabullenene kadar davamız azim ve kararlılıkla devam edecek.

• White Death kullanıcısına yanıt

o güncellendi, düz dünyacı+aşı karşıtlığı. yeni bir çağ başlıyor...

• etkinus kullanıcısına yanıt

Siz hala burdamısınız ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semavi7 kullanıcısına yanıt

biz buranın yerlisiyiz :)

• dunya duz degil! sadece karadelik icindeyiz. ve parca parca gorunuyor. birlesiyor. hatasiz birlesim diyeblirsin, buna!

Bu dunya duzdur diyenlerin bir kismi bazi seyleri sakliyor.

• Abd li milyarder Richard Branson uzaya çıkan ilk turist oldu. Düz olsa fark ederdi herhalde diyeceğim ama bu düz dünyacı arkadaşlar ona da bi komplo teorisi uydururlar kesin Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker7777 -- 12 Temmuz 2021; 15:7:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker7777

Abd li milyarder Richard Branson uzaya çıkan ilk turist oldu. Düz olsa fark ederdi herhalde diyeceğim ama bu düz dünyacı arkadaşlar ona da bi komplo teorisi uydururlar kesin 

Merak etme, onların teorisi Branson daha çıkmadan oncesinden hazır bekliyordur zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Merak etme, onların teorisi Branson daha çıkmadan oncesinden hazır bekliyordur zaten.

Alıntıları Göster

600 aday daha sırada bekliyor uzay yolculuğu için. Hepsine bir şeyler uydurmaları gerekecek. Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum 

• stalker7777 kullanıcısına yanıt

Onların çıktığı mesafeden dünyanın düz olduğu görülüyor.

• Ne düz ne yuvarlak dünya geoid dir

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

Ne düz ne yuvarlak dünya geoid dir

Yenisiniz belli, bol sabır dilerim  Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum 

• quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

Onların çıktığı mesafeden dünyanın düz olduğu görülüyor.

mesafe ile ne alakası var, senin önüne bir küre koysak hangi mesafeden bakarsan bak küre olduğunu anlarsın. Nesneleri iki boyutlu görüyorsan o başka tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker7777 -- 14 Temmuz 2021; 9:49:48 >

Ben anlarım da onlar anlamaz. 100 km den küresellik görünmez. Dünya etrafında 1 tur attırsan gene inanmaz bunlar.

• quote:

Ben anlarım da onlar anlamaz. 100 km den küresellik görünmez. Dünya etrafında 1 tur attırsan gene inanmaz bunlar.

O zaman tepsi yatay durumda bunlara göre. Bu arada empati yeteneğiniz muazzam , tebrik ederim:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker7777 -- 14 Temmuz 2021; 11:24:28 >

Tepsinin üstünde de kek kabındaki gibi cam fanus var.

Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etkinus -- 14 Temmuz 2021; 17:7:0 >
  • quote:

Tepsinin üstünde de kek kabındaki gibi cam fanus var.

Ben de diyorum niye aşağı düşmüyoruz cumburlop diye. Adamlar dünyanın köşelerini tutmak masraflı olur diye böyle bir şey yapmışlar. Helal olsun.

Yani kubbe var ama aynı zamanda sonsuza kadar giden buzul da var. Biraz karışık.

Tabikide uzayın başladığı yer olan 100km ye gidecek çünkü ötesine gidemez. Dünyanın en zengini olsada daha ileri gitmeye gücü yetmez.

• Daha kendi savunduğu küre dünyanın atmosferinin tabakalarını ve yüksekliklerini bile bilmeyen insanlara bi ümitle anlatıyoruz işte uzaya çıkmışmışlarmışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öztin -- 16 Temmuz 2021; 7:56:11 >
  • 
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.