|
Bildirim
Şimdi çıkıp övünürler bide pişkin pişkin en hızlı internet bizde diye. Baz istasyonuna 30 cm uzaklıktan kimse bağlı değilken 1 saat içinde 1 saniyelik 375 mbps gördüler diye aylarca turkcell reklam yaptı durdu, hız en üst seviyeye göre referans alınmaz ortalama hıza göre referans alınır ama bu millet anlamaz, herkes inanır. Sabit internette 82.sıra nedir??? Say desem 30 tane ülke sayamazsınız
|
Avrupada Turkiyenin bu istatistigi konusuluyor ve kiskaniliyor
|
Hız ortalamamız yuksediyse bunu TurkNet e borçluyuz
İşyerinde 100mbit 2 evimde de 50mbit alıyorum |
ttnet zaten 16 mbps hızı çoğu yerde 10'a sabitlemiş durumda. upload hızını bile 1mpbs vermeye tenezül etmiyor, 0.67 veriyor herkese.
|
Her şey ortada bide övünmemizi bekliyorlar.koyun türkiye
|
Forum hızı sıralamasında DH kaçıncı sırada acep
|
TT net genel müdüründen altyapı açıklaması.
|
TürkNet sağolsun.
|
10/100/1000 Mbps indirme hızı olması umurumda bile değil, normal bir internet gezintisinde canlı olarak kullanıcı başına 10 Mbps hız %99 işinizi görür (indirme yapmadığınız sürece) ancak bu ülkede bireysel kullanıcı olarak yükleme hızının en fazla 20 Mbps ve fiyatınında 499,99 TL olduğunu görünce üretmek değilde tüketmenin daha kolay, ucuz ve mantıklı olduğunu daha iyi anlıyorum.
Neden karşıya yükleme (upload) için hiçbir seçenek yok? Kablonet'te en fazla 4 Mbps upload hızı var eğer paraya kıyıp 499.99 TL verip simetrik 20 Mbps almazsanız tabi. Bence ülke olarak bütün ISS'ler anlaşsın ve 6 ay kota mota olmadan hat ne kadar gerçek hız veriyorsa kullandırsınlar millete ve şu 'indirme' sevdasından bir soğusun vatandaşlar.İndirebildikleri herşeyi indirsinler HDD'leri dolsun taşsın, gidip 100 tane 8 TB'lık HDD alıp arşiv yapsınlar internetteki herşeyi silip süpürsünler ama yeter ki bitsin bu kota ve upload eziyeti. İndirme hızı istemiyorum YÜKLEME HIZI istiyorum ! ! ! EDiT: 10 Mbps indirme hızı kullanıcı başına olarak değiştirlmiştir.Bir ortamda 10 kullanıcı varsa tabiki 10 Mbps bağlantı hızı yeterli olmaz.10 kullanıcı x 10 Mbps = 100 Mbps bağlantı hızı gerektirir. |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 13 Ağustos 2017; 17:53:47 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 13 Ağustos 2017; 17:49:53 > |