|
Dünya’nın 1 milyar yıllık evrimi sadece 40 saniyeye sığdırıldı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Müthiş. Kara parçaları hep aynı gibi, sanki sadece su içinde yüzüyor gibi bir durum var.
-
cok ilginc bir dongu her 300milyon yilda bir kitalar parcalaniyor, sonra tekrar birlesip tek kita oluyor. 300milyon yil sonra yeniden tek kita olacaklar.
-
Maaşallah. Elbette o kadar hayata hizmet eden yer de harika olması lazım.
"Gezegenimiz yaşama ev sahipliği yapma biçiminde benzersizdir. Bu durum ancak levha tektoniği gibi jeolojik süreçlerin gezegensel bir yaşam destek sistemi sağlaması nedeniyle mümkündür."
-
Az ufak atında civcivler yesin. 1 milyar yılmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorumlara biraz baktım da. Bu sitenin kalitesi daha fazla düşemez diyodum, yine düşmüş. 2009'dan beri düzenli olarak düşüyor. Bunun aşağısı yok yahu olamaz diyorsun... yine düşüyor.
87eylem87youtube
Disko Kralı - Lost çok bozdu 16 Nisanhttps://www.youtube.com/watch?t=28&v=V_n734-bC_8&feature=youtu.be -
Söyledikçe ban yiyoruz Hocam,Gün'e anlatamıyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amerika'ya gitmeyi çok istiyorum geçmek vesayre ama bu parasızlıkdan dolayı gitmem imkansız bu videoyu izleyince içime umut doğdu madem ben gidemiom Amerika'nın bizim kitaya yaklaşması için dua edeceğim 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan o kadar yıl döndük dolaştık ve ülkenin konumlandığı yer bu mu?
2 dalga farklı gelse orta doğudan uzaklaşacaktık belki şansa bak
-
Evrim baştan aşağı palavra zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi blok da benden sana.
Yorumlara biraz baktım da. Bu sitenin kalitesi daha fazla düşemez diyodum, yine düşmüş. 2009'dan beri düzenli olarak düşüyor. Bunun aşağısı yok yahu olamaz diyorsun... yine düşüyor. ![]() Disko Kralı - Lost çok bozdu 16 Nisan https://www.youtube.com/watch?t=28&v=V_n734-bC_8&feature=youtu.be |
Ulan o kadar yıl döndük dolaştık ve ülkenin konumlandığı yer bu mu? 2 dalga farklı gelse orta doğudan uzaklaşacaktık belki şansa bak |
Söyledikçe ban yiyoruz Hocam,Gün'e anlatamıyoruz.
|
Amerika'ya gitmeyi çok istiyorum geçmek vesayre ama bu parasızlıkdan dolayı gitmem imkansız bu videoyu izleyince içime umut doğdu madem ben gidemiom Amerika'nın bizim kitaya yaklaşması için dua edeceğim 🙂 |
Hayatında tek kelime coğrafya ve jeoloji okumamış adamlar gelmiş hem coğrafi hem jeolojik pek çok kanıtı bulunan Dünya'nın yaşına ve kıtaların kayması teorisine saçmalık diyor. Komik. Saçmalık ise yazın bir makale, Nature'da yayınlatın yayınlatabiliyorsanız. Nobel ödülünüz de benden. |
Müthiş. Kara parçaları hep aynı gibi, sanki sadece su içinde yüzüyor gibi bir durum var.
|
cok ilginc bir dongu her 300milyon yilda bir kitalar parcalaniyor, sonra tekrar birlesip tek kita oluyor. 300milyon yil sonra yeniden tek kita olacaklar.
|
Benzer içerikler
- tabii ücretli mi oldu
- konumsal ses nedir
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- whatsapp tek tık
- youtube uyku modu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X