Şimdi Ara

Dünya’nın 1 milyar yıllık evrimi sadece 40 saniyeye sığdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• benim gördüğüm şey fay hareketleri.  

evrimle alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 12 Ekim 2022; 19:33:28 >
  • Bojji kullanıcısına yanıt

bloklayınca konunun ne kadar kaliteli olduğunu görüyorsunuz 

• Torlak Kemal kullanıcısına yanıt
    Torlak hocam nasılsınız, iyisinizdir umarım. Sizi gördüğüme sevindim. Eskiden felsefe/kültür bölümünde kültür dolu yorumlar yapardınız, sizi oradan hatırladım. Belki 5 sene olmuştur size son rastlayalı, öyle kaliteli yorumlar yapıyordunuz ki hesap adınızı hâlâ unutmadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıl yanlış verilmiş. Yılı vurarlamışlar 1 milyara fikslemişler. Ama arada milyonlarca yıl gitmiş. Hem de on milyonlarca yüz milyonlarca yıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok teşekkür ederim hocam, iyiyim, siz de iyisinizdir umarım. Evet, 5-6 yıl önce felsefe/kültür bölümünde sık yazardım çünkü çok nitelikli üyeler vardı. Bilim forumuna da yazardım ve orada da nitelikli üyeler vardı. zamanla azaldılar, kalmadılar. Haliyle buraların da eski tadı kalmadı. Ben aslında 15 yıldır forumdayım. Bu 15 yılda forumun insan kalitesindeki düşüş tek kelimeyle dramatik. Bilgili, entelektüel üyelerin yerini maalesef lümpen ve varoş bir kesim aldı. Bu ifadeler kırıcı biliyorum ama maalesef gerçek bu. O eski nitelikli üyelerin hemen hiç biri yazmıyor artık. Kötü iyiyi kovdu. Ben hala direniyorum. Bakalım nereye kadar...

Ama pek yazmıyorum artık. Yazarsam da daha çok otomobil/motosiklet ve ses sistemleri forumlarında yazmaya çalışıyorum. Ara sıra da üye bloklamak için konu dışına takılıyorum.  

6 yıl önce "sabah yıldızı" nikli üye dışında kimseyi bloklamamıştım, bugün blokladıklarımın sayısı yüzleri aştı. Anla artık kalite ve seviye ne kadar düştü.

Saygılar.

• fotoburak F kullanıcısına yanıt

Paran yoksa sakinha gelme zaten Amerika'ya. Buralarda yok olur gidersin. Cebinde $25,000 dolar yoksa dusunme bile, varsa dusun ama :D

Yıllarca ya tutarsa diye eleman pazarlıyorlar tv lerde vay arkadaş koca koca insanlar oturmuş zorla gülmeye çalışıyorlar ayıp yahu , ilk mesaj'daki animasyon videoya gelecek olursam tek kelime ile bilimden uzak bir saçmalık

• Torlak Kemal kullanıcısına yanıt

Ben de eskiden hiç üye bloklamazdım, kavga etsem dahi, nefretsem dahi. Ancak foruma şu Ülke Gündemi Bölümü geldikten, siyaset yapıldıktan ve troll'ler türedikten sonra sayısız tipi blokladım. Blok listemde yüzlerce üye olabilir. Bu arada Sabah Yıldızı'nı hatırlıyorum. İnsanı kanser eden yorumları vardı.

• Haber başlığı sinirimi bozuyor. Burada olay 40 saniyelik video mu? İstersen 1 milisaniyeye de sığdırırsın.

• Evrime evrimini anlat demişler.Ne bileyim abi ben bilmem kaç milyar öncesini, ben daha dün ne evirip çevirdiğimi bile hatırlamıyorum ki demiş.Ama insana sorsan her bir b.ku biliyor işte.Her zaman ki evrim saçmalıkları işte.

Acaba evrim mi insanı evirip çevirmiş, yoksa insan mı evrimi evirip çevirmiş?

Evrimin evrildiğinden haberi varmıymış..

Babam bu kadar güzel pasta yapmayı nerden ögrendi?

Keşke İnsanlar aptal olmak için sarfettiği bunca çabayı az biraz zeki olmak için harcasaymış.Belki çogu şey daha güzel olabilirmiş.

• Hayatında tek kelime coğrafya ve jeoloji okumamış adamlar gelmiş hem coğrafi hem jeolojik pek çok kanıtı bulunan Dünya'nın yaşına ve kıtaların kayması teorisine saçmalık diyor. Komik.

Saçmalık ise yazın bir makale, Nature'da yayınlatın yayınlatabiliyorsanız. Nobel ödülünüz de benden.

• quote:

Her zaman ki evrim saçmalıkları işte.

Gel de bu şahsı ciddiye alarak evrimi anlat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Evet çok rahatsız edici bir üslubu vardı ama islamiyet konusunda forumun muhtemelen en bilgili üyesiydi. Onu bloklama nedenim üslubu değil, bana kafayı takmış olmasıydı. Sürekli 2. Bill sıfatını kullanıp beni bir başka üyenin yan hesabı olmakla itham ediyordu. sonradan öğrendim, Bill Russell nikli bir üye varmış, tarzlarımız ve bilgi düzeyimiz çok benzediği için beni sürekli sahte hesap kullanmakla suçluyordu. Ama asıl neden bana takık olmasıydı, her mesajıma muhakkak aşağılayıcı bir cevap yazıyordu. Kafayı dinle sıyırmış olması nedeniyle psikolojik sorunları olduğunu düşündüğüm için blokladım. blokladığım ilk üyeydi. 2 yıl kadar sonra yine onun kadar bağnaz bir başka üye Kingman29'u bloklamak zorunda kaldım. Başkaca bloklama yapmamıştım, taa ki 2020 başlarına kadar. Ordan itibaren film koptu, ****oll doldu, forum cahil ama cahil olduğunu bilmeyen üyelerle doldu. Tipik örneklerini bu konuda bile bulabilirsin.

Blok listem özellikle hayvan düşmanı mahluklarla doldu taştı. Artık troll, yobaz, hayvan düşmanı, komplo teorisi saplantılı kimi görsem blokluyorum. Böylelerinin saçma sapan mesajlarını okumak kendimi aşağılamakmış gibi geliyor. Böyleleriyle muhatap olmayı bırak, saçma hezayanlarını okuyarak vaktimi ziyan etmek bile istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.