Şimdi Ara

Maymun Sakarya'da! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

hadi avrupa

• ry4n kullanıcısına yanıt
    Tövde bismillah daha dur diyemeden 55k dustu Maymun Sakarya'da!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 16 Ağustos 2024; 0:38:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Kamala farkı %10 açınca maymunlara gerek kalmadı
    Bide bu maymunlar çoğalsa sağda solda btc 10k direkt

• Maymun Çiçeği virüsünün ilk Avrupa'da ortaya çıkması zaten Covid-19 virüsünün de aslında Çin'den çıkmadığının kanıtı. Amerika, Çin'i sevmediği için Çin'e leke atmak maksatlı virüse önce Çin'e taşıdı sonra da Çin'de çıkmış gibi lanse etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 16 Ağustos 2024; 5:50:18 >
  • Erdem the mixer kullanıcısına yanıt

aynen, ukrayna rus savaşında da savaşı ruslar değil ukraynalılar başlattı... rusya'nın yaptığı saldırı değil savunma savaşıdır. o yüzden

Maymun Sakarya'da!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 16 Ağustos 2024; 10:11:13 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

@AREryilmaz

Kanseri için neler yapmamıştır :) .. 

Fox Mulder haklar :) 

Fazla film ve dizi zararlıdır :) ... 

• Senegalli bir din kardeşimizde karantina varmış
    patronlardunyasi
    Sakarya'da Senegalli bir kadın Maymun Çiçeği şüphesiyle karantina altına alındı - Türkiye'de İş Dünyası
    https://www.patronlardunyasi.com/sakaryada-senegalli-bir-kadin-maymun-cicegi-suphesiyle-karantina-altina-alindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 16 Ağustos 2024; 13:52:18 >

• ry4n kullanıcısına yanıt

Afrikalılar veya oradan gelenler ülkeye alınmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maymun Çiçeği Miçeği anlamam da Karabük dikkat etsin hareketlerine, ben Genelkurmay Cumhurbaşkanı Başbakanınızım.

• druen kullanıcısına yanıt

Sağlık ocağında bir adet tetanoz iğnesi sonucunda bütün vücudum tam 2 sene boyunca bastan ayak ucuma kadar seğirdi.. Bu iğneyi tam olarak corona cakma salgın zamanında oldum.. ALS oldugumu düsündüm ancak belirtiler kendi kendine gerileyerek kayboldu.. Fakat kaybolması 2 sene sürdü.. Caktırmadan bir doz biontech yedigimi düsünüyorum ancak ispat edemem o zamanlar bu seğirme pisligi biontech yan etkisiydi yabancı platformlarda biontech yiyenlerden cogu böyle seğiriyordu hayatımda daha önce tonla tetanoz iğnesi olmustum ancak hic böyle bir yan etki yasamamıstım.. Ne pislikler ne dolaplar cevirdiler kim bilir.. Ancak bunları ispat edemezsin komplocu damgası yersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ağustos 2024; 18:6:56 >
  • Pandemi baslangıcındada yok leee ne olacak yazan ergenler vardı.Sonra 1 sene evden cıkamadılar.Bu işler öyle aynı anda 100000 kişide görülmüyor.3 5 kişi ile baslayıp hızla yayılıyor.Hala dalga gecenler var inanılır gibi değil.

• 58 DAKIKA kullanıcısına yanıt

kovit olmuşssun :) aşılar zaten kovit yapıyor. hatta bakan koca tv de bunu agzında kacırmıştı. tüm hastalarımız "eksik doz aşı olan kişiler" diye. normalde aşı karsıtları denen kahraman gruba karşı idiler. aşısızlar demesi lazımdı ama o süreçte aşı olanlar sürekli hasta oldular zaten. o sebepten hatırlatıcı aşıları sürekli yenilemek istediler. hayvan deneylerinde mrna aşılarının vücüt bagısıklık sistemini (antikor sayısını) kısa süreligine yükseltmesine ragmen sonra normal degerlerin de altına düşmesi sebebiyle hayvanların hasta olduklarını ve bagısıklık sisteminin bozuldugunu gördüler. bu sebepten sürekli mrna vurulması gerekiyordu. Bu da vurulmadıgında aynı AİDS gibi bagısıklık sisteminin çökmesi demek oluyordu. hatta bu sebepten olabilir aşı olanlarda AİDS görülme ihtimali(cinsel bir bulaşma yokkken bile) cok artmıştır.

ayrıca MRNa aşılarının çalışma prensibini bilirseniz neden kovit oldugunuzu anlarsınız: normalde sözüm ona normal aşılar zayıflatılmış mikrop verip vucudun buna saldırması ve hazırlık saglması mantıgı üzerinedir. MRNA ise vücudunuza içinde bir kodlama olan MRNA (mesajcı RNA ) enjekte edilir. MEsajcı RNA nın görevi DNA ya talimat vermektedir. NOrmalde DNA insan vücüdu dışından bir haber gelmediğinden üretilmiş sandıgı bu MRNA'dan gelen mesaj içeriigne göre talimatları uygular. "gen terapisi" denilen bu sıvılarda MRNA içine "KOVİT VİRÜSÜ ÜRET" talimatı yazılır. ve tüm hücreleriniz, tüm vucudunuz virüs (detaya inersen aslında virüs değil spike protein denen virüsün hastalıklı kısmını ürettirir)üretmeye başlar. bu sebepten aşı olanların cogu aşıdan sonra kovit olur. hatta bir de cehaletten şunu derler "aşı olmama ragmen bu kadar kötü atlattım, olmasan ne olacakmış".. halbuki olmasa sağlıklı şekilde hayatına devam edeceklerdi.

BUrada 2 üst paragrafta dediğim aşı bagımlılığı ve bağışıklıgın yanı sıra aslında MRNA içinde kodda ne yazdıgını ülkemizin bilememesine ragmen DSÖ nün haritayı renklendirme, sayıların cok görümesi için 100bin de 1 olarak ifadelerin kullanılması (normalde hastalıktan ölüm sayıları il başına günde 1 kişi iken hastalık haritasında sanki günde bin kişi ölüyor algısı yapıldı ki ölenler zaten önceki yıllarda gripten ölenler kadardı. kovit sürecinde sıfır zature ölümü ve sıfır grip ölümü kaydedildi. bu da büyük yalanın diger bir ifşasıdır. hatta iş işten gectikten sonra bakan koca "covit grip işte" dedi.. halbuki covit yıllardır hepiimizin yaşadıgı bir grip dediğimizde "puu cahiller demişlerdi bize".) -parantezden öncesine dönersem- DSÖ gibi bir meekezden sistemin yönetildiğini göstermiştir. cünkü bu yapılanların aynısı "bazı" ülkeler de de aynı şekilde yapıldı. öğretmen polis, asker, sağlıkcılar önce aşılandı!! Aynı anda ABD dedeağaca asker yığmaya başladı. HAberlerde ABD askerleri aşılandı demesine ragmen dedeagacta abd askerlerinin cektiği videolarda hiçbirinin aşılanmadıgı görüldü. hatta kendi aralarında aşı yapayımmı sana dediklerinde " ölmek için cok gencim" "s.tir git" "beni öldürmek mi istiyorsun , niye ası olayım" gibi aşının ne oldugu bilindiği ortaya cıktı. Eğer ki MRNA kodunun içine tehlikeli bir ahstalık kodu yazılsaydı suan bile ülke hala cesetlerini gömmekle ugrasır olurdu. yani yok olurduk. büyük bir tehlike yaşadık bu aşılarla. çünkü hem bakan cıkıp bize darbeyi ABD yaptı diyor hem de ardından ABD yapımı aşıları tüm ülkeye uyguluyorlar. (ama 2 türk karı kocayaptı algısı veriliyor ki bu da asıl hedefin biz oldugunu gösterir. hazır parantez açmışken biontec sıfır ürün üretmiş merdivan altı bir işletme iken yani sadece akgıt üzerinde bir işletme iken dünya liderleri ile ugur ). üstelik bakan Koca "uzun vadeli yan etkileirni bilmediğimiz aşıları 85 milyona uygulamaycagız" dedikten sonra ilk sinovac sonra da mrna asılarına yöneldiler.

Maymun Sakarya'da!
    Maymun Sakarya'da!x (formerly twitter)
    Lisa (@Lisa468741977) on X
    https://x.com/Lisa468741977/status/1472996861539721226

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 20 Ağustos 2024; 10:16:49 >

• druen kullanıcısına yanıt

Öldürme kodunu neden koysun ki,

"Koyunlaştırma kodu" koymuş olabilirler....

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

artık ucu açık.. akla cok şey geliyor ama olanları açıklamakla , delilli şeyleri söylemek dışında söyleyecegim hersey "komplo teorisi" denileceginden detaylara girmiyorum fakat kalp krizleri, miyokart, hamilelik sorunları, 3-4 ayda öldüren kanserler, pıhtı atmalar zirve yaptı ülkemizde. bunun yanında daha yüzlerce hastalıga sebep oluyor ama bunları ispatlamak için gercek verilere ihtiayac var. sonucta MRNA asılarının prospectusunun en başında "death" yazar ve sonra yüzküsür tane daha hastalık sıralanır yan etki olarak.

• Monkee: Bana maymun diyenlerin tipe karaktere bir look yav

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.