Şimdi Ara

Dünya Şampiyonuyuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaptığımız mücadelede "Avrupa Şampiyonu" olarak tanınan ekibi - Firstkiss, metnad, DrankBlood, FuriousBoy, MytlingeR - yenerek " Dünya Şampiyonu " ünvanını kazandık.
    Bizim ekip " Dattebayo , oOWOo, Eseslee, bosnaq, Breezes " idi.
    işte ss :)

Dünya Şampiyonuyuz.

Resmi büyük görmek isteyenler şuraya tıklayabilir :
    https://store.donanimhaber.com/a2/32/30/a23230efd070c15102deae6a9957345f.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dattebayo. -- 18 Aralık 2010; 0:50:55 >

• konuşmaya gerek duymuyorum.

hiç bunları ciddiye almayın runeleri bile yok adamlar utanmasa tek yiyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 18 Aralık 2010; 0:49:38 >
  • Bu ne be avrupa şampiyonu filan demiş eleman :D şakamı bu ???
    karşındakiler bizim nooblar :)))
  • Evet sözü edilen maç yapılmış tebrikler yenmişsinizTek bir sorum olucak xin oyun başından mı leaverdi yoksa sonlara doğru mu ragequit felan mı attı?Eğer sonlara doğru ragequit vs attıysa kimsenin birşey sölemesine hakkı yok '' GJ''

Not: Hala tw ile iş yapanlar var mı yoksa karşısı mı noob 5-2-8 atmış twde
  • Kazanan arkadaşları tebrik ederim,''Avrupa Şampiyonlarını'' iyi yenmişsiniz.Yeni ünvanı haketmişsiniz
    Birde şu Xin'in leave işine açıklık getirin lütfen,oyun sonlarında ragequit mi yaptı,oyun başımı leave yaptı,internetinde falan bi sorun oldudamı çıktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Evet sözü edilen maç yapılmış tebrikler yenmişsinizTek bir sorum olucak xin oyun başından mı leaverdi yoksa sonlara doğru mu ragequit felan mı attı?Eğer sonlara doğru ragequit vs attıysa kimsenin birşey sölemesine hakkı yok '' GJ''

tw ile ben gitmiştim zaten erhan abi tw yi çok iyi oynuyor daha fazla killi olacaktı ama killeri bana bıraktı kasmam için biz ciddi maç olacak sanıyorduk.

xin başta feedledi sonra çıktı olsa daha iyiydi ama çıktı bi ara o kötü oldu :( üzülddüm çok iyi feeder olurdu ondan. gerçi 4ü çok iyi feedledi

• xin oyun ortasında rq atti , geri geldi ve sonlara dogru gene ragequit atti .
  • Karşı takımda heralde karma kadro ile girmiş. Tr kanalından bana bile atılmış teklif.
     Dünya Şampiyonuyuz.
  • ya bırakın bizim takım sanki gerçek takım bizim takım dağılalı kaç ay oldu 3 kişi eski takımdan zaten dattebayo son dk gel dedik maksat 5w5 olsun adam eksiğimiz olmasın diye aldık. xini bahane ediyorlar adam feedledi line değiştirdiler daha sonra olmayınca çıktı. ezilecekleri belliydi shen saçma ultiler atıyordu. xin zaten feederın önde gideniydi. firstkiss bilmeyen yok zaten feeder. adamların runeleri yok Allah aşkına 4w5 diye özel mesajlar felan atmalar bırakın oynuya 1 lw arkadaşlarım daha iyi oynar sizden.

ayrıca takımı toparlayamamaları bizim suçumuz değil adamlar bizi davet etti 5 kişiyiz dediler gelindediler bizde 4 kişiydik dışardan adam aldık susun konuşmayın yeter ya haklıymışsınız gibi konuşuyorsunuz ben sonuca bakarım arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 18 Aralık 2010; 1:29:59 >
  • firstkiss dostum arkadaşın geldi biz 5 kişiyiz dedi demekki takımınız hazır as takımınız olmasada takımınız hazır o zaman niye konuşuyorsun. biz demedikki dışardan adam getirin diye ki sırf oynayalım diye dışardan adam bulduk. adamlar isimlerini oyunda öğrendiler daha ilk defa oynadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Es_eS_26

quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Evet sözü edilen maç yapılmış tebrikler yenmişsinizTek bir sorum olucak xin oyun başından mı leaverdi yoksa sonlara doğru mu ragequit felan mı attı?Eğer sonlara doğru ragequit vs attıysa kimsenin birşey sölemesine hakkı yok '' GJ''

tw ile ben gitmiştim zaten erhan abi tw yi çok iyi oynuyor daha fazla killi olacaktı ama killeri bana bıraktı kasmam için biz ciddi maç olacak sanıyorduk.

xin başta feedledi sonra çıktı olsa daha iyiydi ama çıktı bi ara o kötü oldu :( üzülddüm çok iyi feeder olurdu ondan. gerçi 4ü çok iyi feedledi

Erhan abinin nick o muyduMsn grubunda konuşurdunuz çok iyi oynar derdiniz burda görmek kısmet oldu

• Kazanan adil kazandı ise her zaman kazanır, ama yukarıdaki resmi inceleyince bu forumdaki her konuşan bir maskeli prens olabilirmiş onu gördüm.
  • firstkiss rhaime ağlamış ^^ rhaim tarafsız konuşamazsın. videoya çekecektim maçı keşke çekseydim o xin ve shenin ben ve erhan abiyi nasıl feedlediklerini göstermek isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaim

Kazanan adil kazandı ise her zaman kazanır, ama yukarıdaki resmi inceleyince bu forumdaki her konuşan bir maskeli prens olabilirmiş onu gördüm.

yoo, oyun bu . istediğin kadar oyun kazan, bir dahakine kazanıp kazanmaman o oyunda ne kadar iyi oynadığına bağlı. iyi oynadık kazandık :)
  • O değilde shaco lane mi gitti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnnTDragon

O değilde shaco lane mi gitti ?

evet. jungle adamları bile yok. ben normalde jungle yaparım ama rune sayfasını yanlış aldığımdan dolayı girmedim.
  • Ahahahah.Tebrikler panpa ve diğerleri.Bidahakine benide al yusuf :( üzüldüm şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Ahahahah.Tebrikler panpa ve diğerleri.Bidahakine benide al yusuf :( üzüldüm şimdi.

beni de sonradan aldılar panpa :( eskişehirde yaşamasam, zamanında hamster beslemiş olmasam onu da yapmazlardı belki :(((
  • ---- HAYIRLISI -----
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breezes

---- HAYIRLISI -----

Senide tebrik ederim erhan abi.Mordeyle bilirim seni ama twlede döktürmüşsün.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.