Şimdi Ara

Dünya Şampiyonuyuz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zaten kötü oynasan da güçlü olsa o zaman overpowered olur, nerf gerekir. Güçlü derken, Anivia'da güçlü mesela. Ama oynuyabilene yani. Önceden 2 tane fullstackli bloodthirster olsa, ulti açınca penta alıyodun yani. (2 nerf öncesinden bahsediyorum)
    Basit olarak late game de resmen tek başına taşıyabiliyodu takımı.. Şimdi gayet düzgün. Öyle çok güçsüz aşırı nerf yedi falan değil yani.

Olaf içinde aynısını düşünüyorum.. yani asıl dmg source olarak W kullanmıyosun sonuçta, E kullanıyosun... Q'nun Physical vurması da o kadar aşırı etkilemiyo, hatta morgana varsa karşıda iyi bile olabiliyo :)

adamların yapmaya çalıştığı şey, her champion'ı belirli bir role oturtmak, yani TANKY DPS ise, full tank kasıp, gene de dps gibi vurmasını istemiyolar (Ki olaf gayet öyle vuruyodu yani) vs vs

ilginç!! nerden nereye!! neyse herşey olacağına varır keyfine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breezes -- 18 Aralık 2010; 12:33:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Dünya şampiyonu olunacak bir durum yok fakat yinede güzel galibiyet

Beyler adam ciddi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Beyler adam ciddi mi ?

olayı bilmiyo galiba o . anlattım ben özelden.
    avrupa şampiyonunu yenersen dünya şampiyonu olursun dedim. 40 yapıyo falan deyince de 12.5 defa anlatmışçasına anladı.
  • humiliation....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

FirstKiss in takimindaki Hero lar ile sizinkiler aslinda karsilastirilamaz. TW, Vladimir, Morde ve Rammus gibi saglam ve oldurulmesi zor herolar karsi tarafin Mundosuna meydan okumus gibi olmus. Xin ise Leaver odlugu icin gercekten buyuk kayip cunku Jungle yapsaydi yada biraz LeBlanci kesip feedlenseydi iyi olabilirdi.
    Shaco beklenen performansi gosterememis anlasilan isin garip tarafi karsi takimda Shen ne yapmis onu bile anlamadim. Herneyse oyunun tamamen FirstKiss in takiminim aleyhine islemis durumda. Leaver olmasi ve guclu tanklara karsi kalmasi onun yenilmesine sebep olmus. Birde takim icerisinde koodinasyon yoksa diyecek birsey yok.

Ortadaki resme uzakdan birkez daha bakinca FirstKiss e bir sans daha vermeniz gerektigini dusunuyorum.

kanka haklısın kıyaslanamıyabilir fakat sen turnuvaya katılıp bizim herolar kötüydü yok şuydu yok buydu denilmez. adamlar hazırız dediler gittik gerisi fasa fiso

xin konusuna gelince adamın 2 kere elektiriği kesildi durdu durdu o saatte 2 kere elektiriği kesildi üstelik tam feeder olduğu zaman çıktı.

• @Aware3
    Alinma ama sizin takimda karsi takima gore en kolay kesilecek Hero sensin. Digerleri birsekilde hayatta kalabilir ama senin isin onlara gore daha zor o yuzden soyledim. Yoksa sana ezik dedigim filan yok aklina oyle birsey gelmesin. Ben LeBlanc oynarken yada Karthus da genelde ilk hedef oldugum icin ayni seyi sende yasamisindir diye dusundum. Ama bunu karsi takiminizi hesaba katmadan dusundum o ayri :D

@gsliyim
    Karsi tarafin Rune lerinin olmayisininda ne derece etkisi olur bilemem ama yinede FirstKiss icin uzucu olmustur. Talihsiz bir mac olmus bana gore. Keske daha profesyonel bir mac olsaydida bizede burada eglence ciksaydi.

@Es_eS_26
    Dedigim gibi Hero secimine birsey diyemem herkes ozgurdur bu konuda ama genel anlamda adamlarin ustunde bir artiniz var, bana gore. O Oyunda Xin olsaydi sonuc yine ayni olurdu ama en azindan ezmezdiniz adamlari diye dusunuyorum.

Ben hala adamlara 2nci bir mac teklif etmeniz konusunda israrciyim. Hatta vidyoya alin forumcanak bir dunya sampiyonasi izleyelim :) Bu arada adamlarin ustune harbinden cok gittiginizide belirteyim. Eger amaciniz adamlarin PC den bu oyunu silmeleriyse emin olun yakin zamanca bunu yapacaklardir. Gulelim, eglenelim, cildiralim, delirelim ama birbirimizi ezmeyelim. Son zamanlarda asiri bir baski var adamlarin uzerinde ve ben bile bu adamlar uzerinden espri yapiyorum hukmen galip dunya sampiyonuyum diye :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

@Aware3
    Alinma ama sizin takimda karsi takima gore en kolay kesilecek Hero sensin. Digerleri birsekilde hayatta kalabilir ama senin isin onlara gore daha zor o yuzden soyledim. Yoksa sana ezik dedigim filan yok aklina oyle birsey gelmesin. Ben LeBlanc oynarken yada Karthus da genelde ilk hedef oldugum icin ayni seyi sende yasamisindir diye dusundum. Ama bunu karsi takiminizi hesaba katmadan dusundum o ayri :D

@gsliyim
    Karsi tarafin Rune lerinin olmayisininda ne derece etkisi olur bilemem ama yinede FirstKiss icin uzucu olmustur. Talihsiz bir mac olmus bana gore. Keske daha profesyonel bir mac olsaydida bizede burada eglence ciksaydi.

@Es_eS_26
    Dedigim gibi Hero secimine birsey diyemem herkes ozgurdur bu konuda ama genel anlamda adamlarin ustunde bir artiniz var, bana gore. O Oyunda Xin olsaydi sonuc yine ayni olurdu ama en azindan ezmezdiniz adamlari diye dusunuyorum.

Ben hala adamlara 2nci bir mac teklif etmeniz konusunda israrciyim. Hatta vidyoya alin forumcanak bir dunya sampiyonasi izleyelim :) Bu arada adamlarin ustune harbinden cok gittiginizide belirteyim. Eger amaciniz adamlarin PC den bu oyunu silmeleriyse emin olun yakin zamanca bunu yapacaklardir. Gulelim, eglenelim, cildiralim, delirelim ama birbirimizi ezmeyelim. Son zamanlarda asiri bir baski var adamlarin uzerinde ve ben bile bu adamlar uzerinden espri yapiyorum hukmen galip dunya sampiyonuyum diye :D

Leblanc la flash + w + ult ile 1000 range falan ileri kaçabiliyosun 1 saniyede , aralarına girmiyorsun yani feeder olması gerekmez canı az diye.
    Gelelim FirstKiss e; onun runeları vardı ben en son baktığımda , birleştirmeye çalışıp runelarını yakmadıysa hâlada vardır.
    Xin konusunada gelelim.Xin zaten 4 kere ölmüş öyle elektrik kesilmiş anladığım kadarıyla.O 4 kere öldüyse zaten elektrikler kesilmese bile pek bir değişiklik yaratmazdı diye düşünüyorum.

• quote:

aslında olay üzerlerine gitme deil yanlış bilmiyorsam herkese kafa tutmaları artislik taslamaları bizden iyisi yok varsa çıksın karşımıza modunda olmaları.. (yanlış bilmiyorsam) bu yüzden bu maç bukadar konuşuldu üstünde yorum yapıldı diye düşünüyorum ve yenilgiden sonraki küfürlü konuşmalarda bu durumu tetikledi. unutmamalıyız ki bu bir oyun bugün kazanırız yarın kaybederiz insanlığımızı kaybetmeden dostluk çerçevesi içinde yapılan her müsabaka bize tecrübe ve yeni arkadaşlıklar kazandırır oyunu araç olarak kullanın amaç deil saygılar..

• quote:

aslında olay üzerlerine gitme deil yanlış bilmiyorsam herkese kafa tutmaları artislik taslamaları bizden iyisi yok varsa çıksın karşımıza modunda olmaları.. (yanlış bilmiyorsam) bu yüzden bu maç bukadar konuşuldu üstünde yorum yapıldı diye düşünüyorum ve yenilgiden sonraki küfürlü konuşmalarda bu durumu tetikledi. unutmamalıyız ki bu bir oyun bugün kazanırız yarın kaybederiz insanlığımızı kaybetmeden dostluk çerçevesi içinde yapılan her müsabaka bize tecrübe ve yeni arkadaşlıklar kazandırır oyunu araç olarak kullanın amaç deil saygılar..

bu sözün üstüne söz söylenmez gari. konuyu kapatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 18 Aralık 2010; 16:12:49 >

• Bende maç teklif ediyorum bu arkadaslara uygun olursanız yapalım.
  • biz pro değiliz dünya şampiyonu gırgırına yazılmış birşey iyi oynadığımızı iddea etmiyoruz. ayrıca maç sonrası anama babama küfür yemek istemiyorum. maç teklifi felan yapmayın. gidin kendini pro zannedenlerle maç yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Es_eS_26

biz pro değiliz dünya şampiyonu gırgırına yazılmış birşey iyi oynadığımızı iddea etmiyoruz. ayrıca maç sonrası anama babama küfür yemek istemiyorum. maç teklifi felan yapmayın. gidin kendini pro zannedenlerle maç yapın.

bizde onlara hitaben teklifimizi etmiş bulunmaktayız zaten
  • tamam dostum pardon

ama hiç oynamanızı tavsiye etmem daha konuşmayı bilmeyen küfürü güzel birşey sanan insanlarla maç yapmak eğlenceli olmuyor. sadece yediğiniz küfürle kalırsınız. gerek yok bence
  • beyler simdi olurda kazara firstkiss dunya sampiyonu arkadaslari yenerse ozaman nabıcaz :S !?!

oh dumb shit ffs wtf
  • quote:

Orijinalden alıntı: chicheck

beyler simdi olurda kazara firstkiss dunya sampiyonu arkadaslari yenerse ozaman nabıcaz :S !?!

oh dumb shit ffs wtf

olurya kesilmez kesilmez 5 imizin elektiriği o gün o saat o saniye kesilir. (bknz. feeder xin)

xin diince gülesim geldi. adam feedledi feedledi çıktı. sonra firstkiss demişki 5. adamın elektriği kesildi (nerdenbiliyorsa elektirik kesik pc yok adamda way be adamların kalpleri bir kıskandım.) o yüzden bizde sur verdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 18 Aralık 2010; 19:37:15 >
  • firstkiss revive,clarity alarak mana kullanmayan bir champ ile hiç ölmeden 1v6 yapıp bu maçı kazanabilir.
  • Dünya şampiyonunu yenen de Samanyolunun şampiyonu falan mı oluyo noluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aware3

firstkiss revive,clarity alarak mana kullanmayan bir champ ile hiç ölmeden 1v6 yapıp bu maçı kazanabilir.

beyler bu iyidi takdir edelim
  • Artık yarışlarda 2. yi geçince 1. oluyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Beyler adam ciddi mi ?

Ölü taklidi yapsam gider misin ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.