Şimdi Ara

Dünya Şampiyonuyuz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be twitch ölmemiş yaşıyormuş

maçı izlemek isterdim..6vs6 maç kurma gibi bi imkanımız yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

vay be twitch ölmemiş yaşıyormuş

maçı izlemek isterdim..6vs6 maç kurma gibi bi imkanımız yokmu ?

Season 2 beklemelisin bence :D
    Onun dışında, Twitch hala gayet güçlü yani. Sadece LW ve IE kasınca ulti açtığı an 3 kişi ölmüyodur en fazla.. Üstüne bi de E basman gerekiyodur, sonra 3 kişi ölüyodur
  • Yeni farkettim surrender atmışlar hahahah.Annie de proymuş deathleriyle mejai stacklıycak galiba.
  • sırf twitch için izlemek isterdim zaten o maçı..tw daha itemlerini tamamlıyamamışki (madred bile tam değil) 25dk oyun bitmiş..şöyle 40dk dan sonra ekşın tavan yapardı..

bişeyi merak ettim ordaki bf sword ile black cleaver mi alıcaktı ?
  • tr kanalında keske bulusabilsekte bi sohbet bi tebrik etsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

quote:

Orijinalden alıntı: Breezes

---- HAYIRLISI -----

Senide tebrik ederim erhan abi.Mordeyle bilirim seni ama twlede döktürmüşsün.

Gerçekten görmek istedim şu maçı videoya alsaydınız.
  • videoya alacaktım ama bir tane adam video çekme programı göstermedi kusura bakmayın
  • tw yi abartmayın hala güçlü diyenler var ama aslında güçsüz.. eger düzgün oynanırsa güçlü olabilir. skor kötü hala öğrenecek çok şey var sevgiler..
    (bu arada bf sword infiniti edge içindi)
  • o kadar söyledim zayıflara zulmetmeyin diye dinlemiyorsunuz ki 2 saat ayrılıyorum gene birilerinin canını yakmışsınız!! olmaz arkadaşlar yapmayın....[sm=s16.gif]
  • abi adamlar 5 kişiyiz dediler kıramadık. gerçi şimdi de karma diyorlar. ayrıca birisinin elektiriği birisinin suyu birisinin telefonu kesilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 18 Aralık 2010; 2:52:43 >
  • Götür kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breezes

tw yi abartmayın hala güçlü diyenler var ama aslında güçsüz.. eger düzgün oynanırsa güçlü olabilir. skor kötü hala öğrenecek çok şey var sevgiler..
    (bu arada bf sword infiniti edge içindi)

Zaten kötü oynasan da güçlü olsa o zaman overpowered olur, nerf gerekir. Güçlü derken, Anivia'da güçlü mesela. Ama oynuyabilene yani. Önceden 2 tane fullstackli bloodthirster olsa, ulti açınca penta alıyodun yani. (2 nerf öncesinden bahsediyorum)
    Basit olarak late game de resmen tek başına taşıyabiliyodu takımı.. Şimdi gayet düzgün. Öyle çok güçsüz aşırı nerf yedi falan değil yani.

Olaf içinde aynısını düşünüyorum.. yani asıl dmg source olarak W kullanmıyosun sonuçta, E kullanıyosun... Q'nun Physical vurması da o kadar aşırı etkilemiyo, hatta morgana varsa karşıda iyi bile olabiliyo :)

adamların yapmaya çalıştığı şey, her champion'ı belirli bir role oturtmak, yani TANKY DPS ise, full tank kasıp, gene de dps gibi vurmasını istemiyolar (Ki olaf gayet öyle vuruyodu yani) vs vs

• yauvvv su trix mod dan cikin yaa :D yok o iimiss yok bu kotuymus .. Genel olarak baktigimizda hepimiz kotuyuz.. Felsefe yapmaya marjinal olmaya calismaya hic gerek altı ustu bi oyun amma kastiniz ya adamlar geldiler sa dedik adamlar yenilcek eleamanlar varmis(argo olarak solediler ) yenip gidicez dediler girdik map i oynadik yendilermi yenemediler mi orasini size birakiomda + bugunlerde herkesin elektrigi suyu dogalgazi kesilio xin arkadasimizinda belki okadar bizi kastikdan sonra kesilmis olabilir..
  • FirstKiss in takimindaki Hero lar ile sizinkiler aslinda karsilastirilamaz. TW, Vladimir, Morde ve Rammus gibi saglam ve oldurulmesi zor herolar karsi tarafin Mundosuna meydan okumus gibi olmus. Xin ise Leaver odlugu icin gercekten buyuk kayip cunku Jungle yapsaydi yada biraz LeBlanci kesip feedlenseydi iyi olabilirdi.
    Shaco beklenen performansi gosterememis anlasilan isin garip tarafi karsi takimda Shen ne yapmis onu bile anlamadim. Herneyse oyunun tamamen FirstKiss in takiminim aleyhine islemis durumda. Leaver olmasi ve guclu tanklara karsi kalmasi onun yenilmesine sebep olmus. Birde takim icerisinde koodinasyon yoksa diyecek birsey yok.

Ortadaki resme uzakdan birkez daha bakinca FirstKiss e bir sans daha vermeniz gerektigini dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

FirstKiss in takimindaki Hero lar ile sizinkiler aslinda karsilastirilamaz. TW, Vladimir, Morde ve Rammus gibi saglam ve oldurulmesi zor herolar karsi tarafin Mundosuna meydan okumus gibi olmus. Xin ise Leaver odlugu icin gercekten buyuk kayip cunku Jungle yapsaydi yada biraz LeBlanci kesip feedlenseydi iyi olabilirdi.
    Shaco beklenen performansi gosterememis anlasilan isin garip tarafi karsi takimda Shen ne yapmis onu bile anlamadim. Herneyse oyunun tamamen FirstKiss in takiminim aleyhine islemis durumda. Leaver olmasi ve guclu tanklara karsi kalmasi onun yenilmesine sebep olmus. Birde takim icerisinde koodinasyon yoksa diyecek birsey yok.

Ortadaki resme uzakdan birkez daha bakinca FirstKiss e bir sans daha vermeniz gerektigini dusunuyorum.

Hero seçimi herkesin kendisine bağlı.Eğer gelip burda bir avrupa şampiyonununchampionum yoktu alamadım derse daha kötü bir dalga konusu olur hadi öyle dese bile amumu alsın ? 1-2 gün önceki postunda amumu ile oynayıp kaybettiğini söylüyordu.Ama haklısın runesi olmayan bi avrupa şampiyonunda championda olmayabilir.Xinde eğer oyun başında dc / leave olsaydı haklıydınız ama adam oyun ortası rage quit atarsa bunda yenen tarafın suçu yok bence

• 5kişilik takımda 4 melee varsa tek range olan her türlü feeder olur zaten ama iş team fight'a kalmamış sanırım. Skorlara bakarak adamları lane'lerde gankleyip surrender attırdınız diye tahmin ediyorum. Yenilmek için üzücü bi yol.

Dünya şampiyonluğunuz hayırlı olsun Gee Gee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline
    Xin ise Leaver odlugu icin gercekten buyuk kayip cunku Jungle yapsaydi yada biraz LeBlanci kesip feedlenseydi iyi olabilirdi.

kimden feedleniyon sen gardaj ? leblanc oynayan bendim. xin 2-3-4 defa ( tam emin değilim,saymadım ) ölüp aşağı lanee geldi ve orda da ezdik sonra leave attı paşa paşa ( oyunun sonunda bahane olarak kullanmak için de attırmış olabilirler ). neyse leblanc kesip feedlenmek falan öyle kolay şeyler değil panpa . alındım. karthusu kesip feedlenin dicem artık her oyunda

edit : annie'nin feederlığının da tek range ile alakası olduğunu sanmıyorum. tek range olduğu için daha az ölmesi gerekmez miydi :/ benim mantığıma göre öyle, başkaları da bu konuda düşüncelerini söylerse sevinirim :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dattebayo. -- 18 Aralık 2010; 11:56:55 >

• Dünya şampiyonu olunacak bir durum yok fakat yinede güzel galibiyet
  • mini bir insanlık dramı yaşanmış tebrikler dünya şampiyonları
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.