Şimdi Ara

Dünyaca ünlü tenis yıldızı Maria Sharapova, Sony'den Samsung'a transfer oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiç bir yerde mesajım olmasa olur , burada olsun ,

yav boşuna samsung dememişim :)

bunlar güzel ayrıntılar .
  • Maria Sharapovayı sevmiyorum kısa boylu kadınlara gıcık oluyorum ayakları çok küçük
  • sony kan kaybediyor :)
  • Maria benim olsun 100 tane sgs2 borcum olsun
  • transfer olmuşda ne olmuş.şimdi o kadın samsung a transfer oldu diye sonyericsson kullananlar telefonlarını satıp samsung mu aldılar :)
  • Şöyle bir örnek vereyim. Barcelona'ya sponsor olduk, İspanya'da doluluk oranımız %40'dan fazla artış gösterdi.Ayrıca bundan dolayı sefer artışları yanında Malaga'ya ve Valencia'ya ya bile hat açtık. Ünlü insan yada firmaların mutlaka fanboyları vardır...
    Globally yours...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

Şöyle bir örnek vereyim. Barcelona'ya sponsor olduk, İspanya'da doluluk oranımız %40'dan fazla artış gösterdi.Ayrıca bundan dolayı sefer artışları yanında Malaga'ya ve Valencia'ya ya bile hat açtık. Ünlü insan yada firmaların mutlaka fanboyları vardır...
    Globally yours...

thy de mi çalışıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

Şöyle bir örnek vereyim. Barcelona'ya sponsor olduk, İspanya'da doluluk oranımız %40'dan fazla artış gösterdi.Ayrıca bundan dolayı sefer artışları yanında Malaga'ya ve Valencia'ya ya bile hat açtık. Ünlü insan yada firmaların mutlaka fanboyları vardır...
    Globally yours...

thy de mi çalışıyorsun

Evet...
  • Fotoğrafa bakınca direk kaliteyi belli ediyor nasıl güzellik bu
  • Sony çok büyük zarar açıkladı. Muhtemelen tasarruf tedbirlerine geçtiler.
  • yalniz bu fotograf cok kotu cikmis. daha profesyonel reklam fotograflarinin tahrip gucu yuksek olacaktir.

samsung bir de urettigi telefonlara daha iyi destek vermeyi akil ederse piyasa degeri olarak apple'i gecer :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.