Şimdi Ara

Dünyaca ünlü tenis yıldızı Maria Sharapova, Sony'den Samsung'a transfer oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Dünyaca ünlü tenis yıldızı Maria Sharapova, son bir kaç yıldır Sony Ericsson'un (şimdiki adıyla Sony Mobile Communication) cep telefonu tanıtım faaliyetlerinde görev alıyordu. 2011 yılının sonuna doğru Sony ile sözleşmesi sona eren Sharapova'nın, Samsung ile üç yıllık bir sponsorluk anlaşması imzaladığı ortaya çıktı.

Sharapova, üç yıllık zaman zarfında Samsung'un akıllı telefonlarının, Android tabletlerinin ve televizyonlarının sponsorluğunu üstlenecek. Taraflar arasında imzalanan anlaşma şu an için Rusya ve CIS ülkelerini (Azerbaycan, Ermenistan, Beyaz Rusya, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Tacikistan, Türkmenistan, Ukrayna, Özbekistan) kapsıyor. Ancak önümüzdeki yıldan itibaren tüm ülkeler kapsama alınabilir.

Maria Sharapova'nın yalnızca reklam faaliyetlerinden yıllık kazancının 25 milyon dolara ulaştığı gelen bilgiler arasında.

• Yılın En Güzel Transferi tebrikler Samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 3 Nisan 2012; 17:47:10 >
  • Yandakilere bakınca gerçekten gerekli ve yerinde yapılmış bir anlaşma olduğunu düşünüyorum :)
  • Samsung'un ürünlerinden çok kime bakacağımız belli oldu :D
  • Şirketler arası güzel paslaşmalar..:)
  • Bol ss ile destekleyelim lütfen konuyu
  • Bunlar sponsorlardan para kazandıkça spora verdikleri önem azalıyor galiba. Miami Açık'taki bayanlar tenisi içler acısıydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oldu mu şimdi bu?
  • Hangisi Sharapova
  • en soldaki.. :)
  • kim ne derse desin samsung
  • rihanna jeniffer lopez beyonce olsa dahamı iyiydi diye düşünmüyor değilim. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Hangisi Sharapova

tam da bu soruyu soracaktim,
    kadin cok eskilerde kaldi, unuttuk yuzunu.
    sahi hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZZ RAT -- 4 Nisan 2012; 8:25:07 >
  • İlk resimde en soldaki.
  • Dünyaca ünlü tenis yıldızı Maria Sharapova, Sony'den Samsung'a transfer oldu
  • güzel trasfer olmuş :) yılın bombası. ama artık eski çekiciliği yok gibi ya. yoksa ben mi sıkıldım :)
  • Sharapova tanınan bir isim, samsung icin kârli olacak
  • Şimdi sony dusunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Yandakilere bakınca gerçekten gerekli ve yerinde yapılmış bir anlaşma olduğunu düşünüyorum :)

Harbi sesli güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

Dünyaca ünlü tenis yıldızı Maria Sharapova, Sony'den Samsung'a transfer oldu

sesli güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 5 Nisan 2012; 23:09:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.