Şimdi Ara

DÜNYACA ÜNLÜ TÜRK MARKASI VAR MI? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
3
Favori
15.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahin K.
  • Bence Beko dur, gecenlerde yabanci bir ... filminde camasir makinesini gordum , markaya saygim artti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Mercedes,
    Bmw,
    Apple,
    Microsoft,
    Sony,
    Ayran,
    Aklıma gelenler bunlar şimdilik,

• Sibel Kekilli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koton, Mavi, THY, bi de BİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

arko var çok meşhur

DÜNYACA ÜNLÜ TÜRK MARKASI VAR MI?

üstündekihttp://www.shaving.ie/ sitesi ne alaka

• Oncelikle THY. İngiltere'de her yerde reklami vardi ve pek çok kişi biliyor. Orta Doğu ise Kesinlikle Ulker. Neredeyse her bufe / markette var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efes Pilsen, Beko İngiltere Premier Ligde maçlarda stadyumda reklam panoları var ayrıca Almanya ve birkaç ülke basketbol ligine isim hakkını aldı, Lassa 5-10 yıl önce Avrupa Şampiyonasında reklamları vardı. ama en önemlisi Galatasaray

DÜNYACA ÜNLÜ TÜRK MARKASI VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scania1905 -- 18 Ocak 2013; 9:25:50 >
  • Concord tablet
  • Dortek

• Beko thy neo

• quote:

Orijinalden alıntı: aladinn

quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

YDS isimli ayakkabı firması var Dünya'daki bir çok ülkenin polis ve askerlerine bot yapıyor.

+1 babamin isyerinde sattigimiz bir marka kalitelidir. Genelde biz işçilere veriyoruz hirdavat magazamiz oldugundan ama hiç memnun olmayan yok zaten garantisi var. Bir mudur getiriyor 20 30 tane işçisini hepsine 1 cift yds.

Evet yds baya kaliteli

• Jamiryo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMC Kirpi dünyaca biliniyormu?

• Koç ve sabancı gibi üretme yanlısı olmayan vatan hainler yüzünden bir tane bile global şirketimiz yok malesef,

market, banka vs işletiyorlar, elektrik dagııtm, otoban ihalesi, vs vs vs alıyorlar
    araba yapın deyince kacacak delik arıyolar, (zaten yurtdısından araba alıp satıyorlar ne gerek var degilmi)
    yerim dar diye aglıyolar, içinde türkiye sevgisi 1 gram bulunmayan insanlar bunlar,
    yalandan sosyal sorumluk projeleri yaparlar 1-2 tane okul vs halkı uyuturlar,
    istihdam saglıyoruz diye, yabancı şirketlerin ameleligini yaptırırlar halkımıza,

turkiyenin
    cep telefonu+ tablet pc+ otomobil + ilaç + kimyasal üürnlerine yatırdıgı para hersene dağlar kadar,

bu adamlar bu ururnleri alıp satmaka varken neden üretsin,

sizde uyumaya devam edin bEkO, ülker, mavi jeans vs die :) bunlar uyalan dolan firmalar, asla global degiller, sadece ihracat yapıyorlar bir miktar,
    her ihracat yapan firma global markamıdır ?

neyse bunlar derin konular,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azuredora -- 18 Ocak 2013; 10:49:29 >

• En ünlü olanı zaten THY
  • tt cutsom chooper derdim severdim ttyi fuarda falan driek onların yere bakardım ama adam kendini Harley Davidsondan üstün görüyor Harley davidson HD logosundan dolayı bunlara uyarı yolladı harley bizden korktu dedi . bu hareketinden dolayı ttnin ta deposonu koyayım sana bişi olmasın diyorum . Türk markalarından bi geyik olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

Onu bunu bilmemde bu ülkede ( her devirde ) çok kolay adam harcanıyor, yüz yıllardır. Her halde kanımızda var çekememezlik, hep ben haklıyımcılık, birlikte (ortak ülke menfaati noktasında) beraber çalışamıyoruz. Başka ülkeler bunu çok iyi becerirken biz niye yapamıyoruz onu bir türlü anlamıyorum. Bu gibi konuşmalar yapılırken "cehennemde kazana atılan Türkler" ile ilgili bir fıkra geliyor hemen aklıma. Yakın ve uzak tarihi okurum ve merakımda vardır. Hatta dünya tarihine de meraklıyımdır. Benim şu ana kadar okuduklarım sonrasında vardığım nokta şu Türkiye için: " Türkiye de gerek siyasi üstünlük, gerekse de askeri üstünlük olsun veya dış güçlerin verdiği destekle sağlanmış bir üstünlük olsun, bu üstünlüğü ele geçiren , gücü kendinde hisseden hemen kendi fikrine zıt toplulukları sindirmeye çalışmış. Bir türlü beraber " ülke menfaati adına " çalışmanın formülünü bulamamışız. Atatürk bunu kısa süre için yapmaya çalışmış ama onunda etrafındakiler bunun olmasını engellemişler. Zorlayıcı her unsur tarihte hep düşman toplamıştır. Bizde kurulan sistemlerde zorlayıcı unsurlar çok fazla. Dünyada, diğer ülkelerde de zorlayıcı unsurlar var ama özgürlük yolları da katlarıyla daha fazla açık. Bizde vatandaş vergi kaçırayım diye uğraşırken devlette yakaladığını öpmenin gayretinde. İşin özü hiç bir uygulamamızda bir homojinite, bir kesinlik, bir uygulanabilirlik yok. Ya devletin adamı olursun faydalanırsın, ya karşısına geçersin yıpranırsın. beceremiyoruz beraberce ortak payda da ülke menfaati için bir şeyler yapmayı işte.

Belki bizim çocuklarımız bu işi becerir.

yazdıklarında çok haklısın dostum

• dalin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.