< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dünyada birbirine en çok benzeyen 2 şehir antalya ve los angelesmış üstelik akademisyen kaynaklı (2. sayfa)
-
-
La joe bideni kaale mi aliyon sen
Ayni anda 7 8 yerde yangin çıkartıp zenginlere alan actilar
Fakirlerin evlerini yakip evlerin dikili oldugu parselleri beles paraya Toplayacaklar
Amerikalilar fazla akilli insanlar değil floridada bir kasirga oldu diye herkes evini yok pahaya satiyor suanda sanki yarın gene kasirga olacakmis gibi simdi panikle herkes ladeki tum ev arsa ne var ne yok beles paraya satacak
Zenginler icin ev ciddi bi para değil zaten arazi önemli sharon stoneun evi yanmis mesela kadin parmagini saklatsa 10.kat iyisini dikwr gene
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hamza senin anlamadığın o evlerin yerine dikilmesi ya da şehrin eski haline dönmesi çok zor.hatta en az 25-30 senelik bir süreç.yanan alanı ve hasar gören arazinin hasarının boyutunu bilmiyorsun herhalde?
-
Ulen 2 sene önce Türkiye'nin 10da 1i yıkıldı bu yuzyilin en buyuk 5.depremi oldu o iller bile yari yariya toparlandi sen milyarderler sehri LA batti bitti gitti saniyon ya ne diyim sana
hayır yanlışın var yangın farklı deprem farklı.yangının tahribatı çok daha fazla ve yıkıcıdır.çünkü yanan alan sadece evlere değil zemine yani araziyede hasar verir.üstelik havaya ve suya karışan zehirli dumanda bölge için çok büyük tehlike ve tehdit oluşturur.6 şubat depreminde 35 bin bina yıkılmıştı.LA de 12 binden fazla bina yıkıldı.arada fazla fark yok ki.üstelik 1 ay önce haberlerde görmüştüm depremin olduğu bölgelerde toparlanma daha yarı yarıya olmuş.LA in hasarı 275 milyar dolar.yani 275 kat trilyon tl..sence maraş depreminin hasarı yaklaşabiliyor mu?
-
ucuz mu? alanya ucuz mu sanıyorsun? herkes antalyanın manavgatın alanyanın pahalılığından bahsediyor adam kalkmış alanyaya ucuz diyor
-
peki bu yangın orta çağda olsa toparlaması daha uzun mu sürerdi daha kısa mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kanka depremde evler yıkılınca da atmosfere karışan tozlar falan çok yıkıcı etki yapıyomuş öyle diyodu deprem profesörü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seni kılıç düellosuna davet ediyorum, sabrımı taşırdın.
Tarih: 8 Şubat
Hakem: Networkçu? Testçi? forum üyesi
yangındaki zehirli gaz çok daha tehlikeli..
-
böyle yaparak nereye varmaya çalışıyon? sadece kendini rezil ettiğinin farkında mısın? beni güldürmekten başka bir işe yaramıyor bu mesajların
-
ortaçağ ne alaka?
-
Bunu gormek icin akademisyene gerek yok. Gercekten de birbirine cok benzeyen bolgeler buralar.
ama o zaman niye hamza tam tersini söylüyor?
-
bu video muhtemelen bilgisayar efektiyle yapılmış.çünkü geçen yaz ordaydım sadece erkekler yok bir sürü genç kızlar kadınlarda var.
-
olabilir. ya da anlık denk gelmiştir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X