Şimdi Ara

DÜNYADA EN GÜÇLÜ DEVLET [ ANKET ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
5.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

DÜNYADA EN GÜÇLÜ DEVLET [ ANKET ]

(En Son Oy Tarihi: 31.5.2017)
Giriş
  • Şuan Amerika olabilir ama bir düşünün bu dünyaya 600 sene hükmetmiş bir osmanlı devleti var.Osmanlının bile yıkıldı.Ne olacağı belli olmaz o yüzden.
  • Kimsede dememiski Kangal nerede diye

Konu Disi artik pek formda degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkiye34BJK -- 24 Mayıs 2012; 17:47:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

Kimsede dememiski Kangal Devleti nerede diye

Kangal Devleti
  • Türkiye diyenler kendinizi kandırmayı nekadar çok seviyorsunuz
  • Tabii ki İsrail...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso9735

Sizce Hangisi Ben Amerika Diyorum

Siz ?

Hangi Bakımdan Güçlü ??? Silah,Ekonomi...
    Silah Bakımından en güçlü ABD
    Ekonomik Bakımından galiba Çin güçlüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCe

quote:

Kangal Devleti

hmm Devlet biraz abarti olmus hocam düzelteyim

saka maka bence dünyanin en güclüsü ne amerika ne baska bir ülke bence, bunu tartismakda sacma söyle düsünün
    hadi amerika en güclüsü diyelim amerikaya salldirmak icin bir devlet cikti diyelim o devleti destekleyen baska bir devlettende yardim aliyor olsun ettimi 2 devlet (kac yapar 40yapaarr neyse) amerika ne kadar dayanabilirki israil mi yardim edecek etsin israilin düsmani yok mu var bence zaten amerikaya saldiri olursa dünya savasi cikar gibime geliyor cünkü artik dengeler degismeye baslar.

Özet: amerika en güclü devletlerden biri oldugu icin dünya savasi cikma ihtimali var cünkü her devlet kendi cikarlarini düsünmeye baslayacaklardir ama en güclü hangi devlet olursa olsun YENILMEZ DEGILDIR

• quote:

quote:

quote:

Kangal Devleti

saka maka bence dünyanin en güclüsü ne amerika ne baska bir ülke bence, bunu tartismakda sacma söyle düsünün
    hadi amerika en güclüsü diyelim amerikaya salldirmak icin bir devlet cikti diyelim o devleti destekleyen baska bir devlettende yardim aliyor olsun ettimi 2 devlet (kac yapar 40yapaarr neyse) amerika ne kadar dayanabilirki israil mi yardim edecek etsin israilin düsmani yok mu var bence zaten amerikaya saldiri olursa dünya savasi cikar gibime geliyor cünkü artik dengeler degismeye baslar.

Özet: amerika en güclü devletlerden biri oldugu icin dünya savasi cikma ihtimali var cünkü her devlet kendi cikarlarini düsünmeye baslayacaklardir ama en güclü hangi devlet olursa olsun YENILMEZ DEGILDIR

Düzeltmen yeter Bu arada çok güzel yazmışsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kangal Devleti

Düzeltmen yeter Bu arada çok güzel yazmışsın.

Eyvallah

• Türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan hala amerikadır gelecekte Türkiye-Rusya yada başka ülkeler olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4thScratch

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

Türkiye'ye oy verenleri anlamış değilim. Kurtuluş Savaşı örnekleri verenler çıkacaktır ama onlar eskide kaldı. Millet artık bi düğmeye basıyor, savaş kazanılıyor. Türkiye ne yapıyor, diğer ülkelerin çağ dışı silahlarını topluyor.

o zamanlar sanki çok mu farklıydı.Adamların yüzen adaları vardı bizim neyimiz vardı? Biz öküz arabalarıyla mermi taşırken adamlar deniz altlarıyla, dünyanın en iyi savaş gemileriyle saldırıyordu farkındaysan sonunda ne oldu? o öküz arabasıyla taşınan mermilerle denizin dibini boyladılar.Bu imkansız gibi gelebilir ama oldu.Seyit onbaşı o mermiyi nasıl kaldırdı sanıyorsun ? iman gücü oldu mu adamda isterse uzay mekiğiyle gelsin, ister atom bombası atsın.Yukarda Allah var ve O inananların yanındadır.

Birde not geçeyim: Şu modern öküzlerin, sabaha hangi kızla kalktığı belli olmayan, içkici, kumarbaz, sahtekar, hırsız insan bozmalarıyla olacak iş değil bu doğru diyorsunuz.Bizi bu hale getirenler utansın.

Çok güzel açıklamışsın, özellikle son kısım...

Ek olarak nolursa olsun bir şeye inanmak gerekir biz güçsüsüz kaybederiz derseniz zaten kaybetmişsiniz demektir, bu bireysel olarakta böyledir öz güven yoksa o kişi bitmiştir. Siz inanmıyorsanız diğer devletler güçlü olsanız bile buna inanmaz, sadece inanmak yetmiyor tabiki yukarıda arkadaşın anlattığı gençlik hem hiç bir çaba göstermez hem onların hayranı, kuklası olur hemde vatan haini gibi diğer devletleri güçlü görür madem bu ülkenin güçlü olmasını istiyorsun elinden gelen neyse yapacaksınki elinden gelen çok küçük bir şey olsa bile sonuçta bu durum milyonlara vurulduğunda ülke kalkınmış olacaktır yoksa boş boş eleştirmekle bir b*k olmaz aksine işler daha da kötüye gider...

• dünyanın sahibidir israil. Heryerde en iyi ve önemli mevkilerde olduğu israil
  • İsrail.
  • Rusya tabiki adamlar diger devletlerin yoneticileriyle rus kizlarini evlendirseler kaleyi icten fethederler

• Türkiye diyenler var

Tabiki Rusya

• Amerika bi tek rusya'ya kafa tutamıyor o yüzden Rusya diyorum.
  • İsrail.Yahudi bankerler ve tek gözlü tarikatı olduğu sürece İsrail.asıl ABD nin arkasında İsrail var
  • Bende abd diyorum.buna sebep olarakta askeri gucunu bir yana koyun abd cok iyi politika yapan bir ulke gerektiginde gucunu gosteren gerektiginde dost gibi davranmayi cok iyi biliyorlar ekonomik gucleride cabasi.

Ama yok abd'nin bir atom bombasina bakariz laflari cok yanlis sen bir irka bir ulkeye oyle sebepsiz yere bomba atamazsin abd japonyaya atti ve cok tepki gordu ama zarar gormedi cunki avrupali devletler ve rusyayida kurtarmis oldu o bombalarla ama simdi yapmaya kalkarsa hem bu sefer ona karsi olan rusya'yi iran'I ayaklandirir.ayrica kendi ipinide cekmis olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_derek

quote:

Orijinalden alıntı: Demosty

Ölümüne Vaduz , ölümüne Liechtenstein

100 adam ordu

1 yaralama burun kirilmasi muhaha

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.