quote:Orijinalden alıntı: yaso9735 Sizce Hangisi Ben Amerika Diyorum Siz ? noktayı koymuşsun konu kapanabilir
quote:Orijinalden alıntı: baris195quote:Orijinalden alıntı: yaso9735 Sizce Hangisi Ben Amerika Diyorum Siz ? noktayı koymuşsun konu kapanabilirSiyaset Karışmasın Yeterli olabilir bence .
quote:Orijinalden alıntı: baris195quote:Orijinalden alıntı: yaso9735 Sizce Hangisi Ben Amerika Diyorum Siz ? noktayı koymuşsun konu kapanabilirTeknolojisi ve ekonomisi ile amerika alır diyorum.
quote:Orijinalden alıntı: baris195quote:Orijinalden alıntı: yaso9735 Sizce Hangisi Ben Amerika Diyorum Siz ? noktayı koymuşsun konu kapanabilirAmerika Birleşik Devletleri
quote:Orijinalden alıntı: baris195pkkyı kuran zaten amerika ırağa girende amerike herşey amerikanın elinde birde çin diyonuzUp . Lütfen Siyaset Karışmasın Konu Kapanmasın .
quote:Orijinalden alıntı: yaso9735Up . Lütfen Siyaset Karışmasın Konu Kapanmasın .Alıntıları Göster Up
quote:Orijinalden alıntı: yaso9735Up . Lütfen Siyaset Karışmasın Konu Kapanmasın .Alıntıları Göster Bunu tarışmaya gerek var mı? Amerikanın teknolojisi görünenden bile 50 yıl ilerde. Nasa'nın öyle uçuk araştırmaları var ki tam bilimkurgu ve bunu başarıyorlar da. Mesela ışığı büken, sanki orda değilmiş gibi çevresinden dolaşmasına neden olan ve normalde doğada olmayan bir element yarattılar. Bunun bilimkurguda ki adı görünmezlik. iphonunun çakmasını yapmaktan ve herşeyi kötü bir şekilde taklit etmekten ileri gidemeyen Çin, Amerikanın bir rakibi değil. Ama Sovyet Rusya gerçek bir rakipti.