Şimdi Ara

Dünyada en pahalı iPhone 7 Türkiye’de satılıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
4
Favori
22.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şu vergiye laf söyleyenleri anlamıyorum ben bir sigara aldığımda bunun şu kadarı devlete vergi olarak gidecek aselsan için tümosan için kullanılacak ülkemizin teknolojisi gelişecek tsk ya f16 alıcaz diye içten içe gurur duyuyorum iphone a para vermeyi biliyonuz da şu cennet gibi vatan için 5 kuruş para vermişsiniz çok mu.tabi bunlar benim paramla olmuyor ama ortak paramızla yapılıyor daha çok param olsa da daha çok vergi versem.

• böyle bir saçma pahalı telefonun sıcakfırsatlarda ne işi var silinsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

ben şu vergiye laf söyleyenleri anlamıyorum ben bir sigara aldığımda bunun şu kadarı devlete vergi olarak gidecek aselsan için tümosan için kullanılacak ülkemizin teknolojisi gelişecek tsk ya f16 alıcaz diye içten içe gurur duyuyorum iphone a para vermeyi biliyonuz da şu cennet gibi vatan için 5 kuruş para vermişsiniz çok mu.tabi bunlar benim paramla olmuyor ama ortak paramızla yapılıyor daha çok param olsa da daha çok vergi versem.

@javaprof çok güzel diyorsunda açlık sınırı 1500 lira olan bir ülkede asgari ücretin 1400 milletvekilinin aldığı maaş 17000 olmasına hiç mi diyeceğin birşey yok. Evet devlet vatandaşının vergileri ile ayakta durur fakat devletin de bu konuda yapması gereken birşeyler var. Milletin aç olduğu bir ülkede vekillerin 17 bin TL maaş alması koyuyor be adama. Ki millet de iş bulabilirse (işsizlik oranı %10)...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kime göre neye göre pahalı ? Ben 4-5 yıldır note 2 kullanıyorum.

Ayrıca araç alırken de hep 30 bin liralık alırım.
  • ülkelerdeki fiyatların kişi başına gelire oranını da yazsaydınız keşke.

• 1000 Liraya mi5 aldık ne gerek var iphone7ye

değişik bi ülkeyiz asgari ücretlinin elinde iphone

• quote:

Orijinalden alıntı: ebabil__

Alan memnun satan memnun

Kim demiş
  • Türkiye'de en pahalı satılmayan Dünyada her hangi birşey var mı acaba ? Domates bile 10TL?

• quote:

Orijinalden alıntı: lordyakup01

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

ben şu vergiye laf söyleyenleri anlamıyorum ben bir sigara aldığımda bunun şu kadarı devlete vergi olarak gidecek aselsan için tümosan için kullanılacak ülkemizin teknolojisi gelişecek tsk ya f16 alıcaz diye içten içe gurur duyuyorum iphone a para vermeyi biliyonuz da şu cennet gibi vatan için 5 kuruş para vermişsiniz çok mu.tabi bunlar benim paramla olmuyor ama ortak paramızla yapılıyor daha çok param olsa da daha çok vergi versem.

@javaprof çok güzel diyorsunda açlık sınırı 1500 lira olan bir ülkede asgari ücretin 1400 milletvekilinin aldığı maaş 17000 olmasına hiç mi diyeceğin birşey yok. Evet devlet vatandaşının vergileri ile ayakta durur fakat devletin de bu konuda yapması gereken birşeyler var. Milletin aç olduğu bir ülkede vekillerin 17 bin TL maaş alması koyuyor be adama. Ki millet de iş bulabilirse (işsizlik oranı %10)...

hocam kim 1300 lira maaş alıyor ben inşaatta 3 gün gece gündüz çalışıyorum 120 lira yevmiye günlük üç yevmiye 1080 lira para ediyor o parayla hem mühendislik okuyorum hem eve veriyorum ayda 3 gün çalışarak oluyor yazında 3 ay çalışsam 15.000 lira oluyor şimdiki insanlar hazır ekmek arıyor ben 60 lira yevmiye çalışan adam görmedim suriyeliler bile 80 lira istiyor.ama kendini geliştirmeyen adam olursa tabi iş bulamazhttp://www.denizserigrafi.com/

bu şirket için 1800 liraya serigraf ustası arıyoruz her gelen 2500 istiyor.yani o 1500 alanlar çoğu kendini bulamamış insanlar.bir işte 2 yıl çalışsalar onlarda 2 bin üstü isterler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 5 Mayıs 2017; 22:19:22 >

• Almayın kardeşim i7 almayın. Alanların parası havası batsın ama siz almayın. 1000 liralık tel neyimize yetmiyor....

• Dunyada en ucuz turkiyede satilan bisey varmi ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Gösteriş manyağı Türk halkına bu fiyat az bile 2000$ satsalar yıne alır bu gerizekalı milletimiz. Utanıyorum bu ülkede yaşadığım ve doğduğum için savaş çıksada atom bombası atsalar herkes gebersin.

Kapı açık seni tutan mı var?

• Başımızdakileri karalamayın abd ediyi abd!!!
  • ekdellal kullanıcısına yanıt
    Ahh şu green card çıkmadı ki defolup gideyim kaldık bu rezil ülkede sağdan soldan arkadan önden geçiriyor devlet baba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 5 Mayıs 2017; 23:02:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banane iphonedan bugün 2 kilo domates alayim dedim fiyatı yazmıyordu adam benden 15 tl aldı. Ülke bitmiş

• iPhone almamak için bir neden daha. Samsung'un özellikleri daha iyi. iPhone bence sadece yazılım ve tasarım olarak iyi. iPhone bence o kadar parayı hak etmiyor. Sadece yazılım ve tasarım üzerine. Bir de birkaç özelliğe.

• abdden ekonomik olarak 400 dolar ilerideyiz bu yüzden kıskanıyorlar
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    iPhone'u kötüleyince "Paranız yok, kıskanıyorsuz, fakirsiniz." oluyor sonu. Anlatamıyoruz. Paralarıyla rezil oluyorlar, haberleri yok. Alın bir örnek mesela:http://www.hurriyet.com.tr/iphone-7nin-home-tusu-bozulursa-ne-olur-40270405

Samsung Note 7 olayını kullananlar olacaktır ama o hata. Kasıtlı yapılan bir şey değil. Adamlar elinden geleni yaptılar.

• Anayurt Oteli kullanıcısına yanıt
    Ben yazdım okumadın mı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.