< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dünyada en pahalı iPhone 7 Türkiye’de satılıyor (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Su anda iphone 7 128gb 1040$ a denk geliyor... Haberde abartı var.. Tabi ki yine de çok yuksek..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlar yine iyi günlermiş, şu anda dolar bazında 3 kat para ödüyoruz son model iPhone alabilmek için. Yazık gerçekten.
-
Dünyada Satış: iPhone 16 Pro Max, 1.199 dolar fiyat etiketine sahipken, iPhone 16 ise 799 dolar
TR'de satış: iPhone 16 Pro Max, 87000 TL (2.399 dolar), iPhone 16 53000 TL (1470 dolar)
Ben 3 kat hesaplamıyorum, tam 2 kat hesaplıyorum ilginç :)
-
şu ios olmasa iphone a o kadar para verilmez ama adamlar yapmış abi ne diyeceksin.
-
Bence daha pahalıya satilmali sırf gösteriş icin kullaniyor millet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garibim Samsung telefon çıktıktan sonra indirim üstüne indirim yapar yaranamaz Apple çıktıktan sonra önce indirim sonra bindirim yapar millet gene de vazgeçemez listede en son Brezilya öndeydi demek Brezilya’yı bile sollamışız 3 dünya ülkesinden bile düştük durum o kadar vahim
iPhone 7 ile kıyasladım, iPhone 7'nin o zamanki yurt dışı fiyatına göre şimdi 3 kat para ödüyoruz demek istedim.
-
Milyonu geçti sandero :D aaaah güzel ülkem ah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2011 den 2023 yılına kadar android kullandım ,koyu ios düşmanıydım. Sony tr pazarındaan çıkınca elek altı markalara geçmeyerek tercihimi İphoneden yana kullandım sonra Windows pc yenileyerek Mac os aldım.Sırasıyla günü geldikçe eşimin ve çocukların telefon tabletleride Apple geçirdim. Yaşasın Emperyalist sistem kahrolsun Müzik uygulamasında reklam çıkartan sistem.
-
reis sıkma canını. son model iphone senin için iphone 7 mi :D :D :D
-
Tehlikenin farkındamisin💀
Hala dünyada en pahalı bizde, 8 senede değişen olmamış dipteyiz :D
-
İsterse ikiyüz bin olsun biz o iphone nu da alırız. Biz millet olarak gösterişi seviyoruz.
Yarı fiyatına bir alt model işimizi görecek iphone değil, illa en son model iphone nu almak isteriz.
Millet te para da var, alan da düşünmeden şak diye alıyor.
Alan razı satan razı misali...
Evet. Cezaevinden yeni çıktım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X