Şimdi Ara

Dünyada en pahalı iPhone 7 Türkiye’de satılıyor (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
4
Favori
22.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: cordor

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

ben şu vergiye laf söyleyenleri anlamıyorum ben bir sigara aldığımda bunun şu kadarı devlete vergi olarak gidecek aselsan için tümosan için kullanılacak ülkemizin teknolojisi gelişecek tsk ya f16 alıcaz diye içten içe gurur duyuyorum iphone a para vermeyi biliyonuz da şu cennet gibi vatan için 5 kuruş para vermişsiniz çok mu.tabi bunlar benim paramla olmuyor ama ortak paramızla yapılıyor daha çok param olsa da daha çok vergi versem.

Disketten mi yuklediler isletim sistemini?

Daha fazla vergi veremiyorsan baska seyler ver. Ne merakliymissin irgatliga.

başka şeylerden kastınız ne bilmiyorum ama şurada biri çıkıp size ana avrat küfretse ne kadar aptal biri olduğunu düşünürdünüz tartışmak bile istemezdiniz o seviyeye düşmemek için bu yüzden size karşı hakaret etmeyen kişilerin fikirlerine fikirle karşılık verin ki sizin hakaretiniz beni değil sizi küçülttü.

• Asın bayrakları bir konuda daha dünya lideri olduk elhamdülillah (!)

• quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Siz vataniniz icin degil reisiniz icin bir yerlerinizi veriyorsunuz. Verdigimiz vergiler milletin yararina degil, sadece onlarin koltuklarini zengin ediyor. Yakinda altinizdan donunuzu cekip aldiklari zaman anlarsaniz.

Dünyada en pahalı iPhone 7 Türkiye’de satılıyor

bakalım dava günü de böyle konuşabilecen mi?
    Dünyada en pahalı iPhone 7 Türkiye’de satılıyor

Şikayet girişiminizden dolayı kendi adıma teşekkür ediyorum @javaprof hocam. Evet belki ekonomik sıkıntılar olabilir, herşey güllük gülistanlık da olmayabilir fakat Aziz Türk Milletini küçük düşürmeye çalışmaya, hakaret etmeye kimsenin haddi değildir... Tekrardan teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünyanın en pahalı benzini Türkiyedeciler , şimdi de en pahalı ayfon Türkiyede diye yakınıyor .

Ederi 200 -250 dolar olan cihaza 400 küsur dolar fazladan bayılınca sıkıntı yok ( Ne de olsa apple kasasına gidiyor Amerikaya gidiyor yoksa apple nasıl en çok nakiti olan firma olsun değilmi sevgili amerikan vatandaşları siziii !!!!

Ülkesine bu kadar kin nefret kusan başka bi millet yok . Otur da apple bu kadar parayı nasıl yaptı diye düşün ondan sonra devletine giden diğer ülkelere göre 200-250 dolar olan ekstra vergiyi eleştir. Sonrada yok Amerika bir numara yok Türkiye şöyle böyle diye de ağlama .

• quote:

Orijinalden alıntı: spirituals

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

cep telefonu 100 bin tl olsun yine de halkın tamamına yakını alır ve bayanlar popo ceplerine, erkekler de masa üstlerine koyarak ego kasarlar hiç merak etmeyin. malum medyanın yalanlarına inanıp halkın sefalt içinde yollarda sürünerek gezdiğini mi sanıyorsunuz ?

Dün Brandium'a gittim, orta sınıftan tut üst sınıf markalara kadar bütün kasalar doluydu. Rahat yarım saat bekledim, kriz falan hikaye.

Şu an tuzla'dayım. Bir çok insanın ayakkabısı yırtık. Dileniyorlar. Kriz vs hikaye. Brandium fakir yeri.

Öyleyse birini çekip sorsaydın neden dileniyor diye. Cebinde ne kadar para ver diye soraydın. Bilemezsin ki çalışmak işine gelmiyor veya oturduğu yerden para kazanmak hoşuna gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordyakup01 -- 7 Mayıs 2017; 22:48:4 >

• Ver Merteri ??

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Bu singapurda hayat daha mı pahalı ki

https://gezievreni.com/singapur-hakkinda-ilginc-bilgiler/

• O parayı o telefona verebilen varsa hiç kusura bakmayın fakir falan değiliz sadece aklımız yok.

• Her fırsatta Amerika'ya çemkirip maaşını alır almaz apple a koşturan insanların çemkirdikleri Amerika'yı zengin ettiklerinin farkındalarmı acaba.çok istiyorsanız sıfır almayın ikinci el alın paramız kendi içimizde dönsün.
    Dünya çapımda kültürel evrim içindeyiz iletişim çağında bütün insanlar tektipleşmeye başladı ve bunu yapan Facebook Twitter instagram benzeri platformlarda Amerikan bu platformlar sürekli sizi tüketime iten mecralara dönüştü insan yaşadığı dönemi fark ederek yaşamalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alım gücü gerçekten çok düştü ve TL de çok fazla değer kaybetti.. Enflasyon

uçmuş vaziyette.. Kaynaklarımız, sıcak paralarımız argeye fazlasıyla

yatırılmalı. Milyonlarca liralar seçim propagandalarına, medyaya ve kurumlarda

lükse ayrılıyor.Kemer sıkma politikası gelmeli. Ciddi bir ekonomik

revizyon şart.Dünyanın en büyük ekonomilerinden olmak istiyorsak inşaat

yapmaktan vazgeçmeliyiz bu bir gerçek. Bir şekilde Doların 2 tl nin altına

gelmesi gerekiyor.

Güçlü tl güçlü Türkiye

• Yeni orta segment WW Golf fiyatında, 2017 de 2016 ya göre bir azalma görünüyor. Fakat, ülkemizde otomotiv piyasasına getirilen yeni ÖTV ve KDV ile araç fiyatının artması gerekiyor. Ya da uluslararası alandan bakarsak, dünyada ilgili aracın fiyatı düşerken bizim iç piyasada 20.000 lira civarında bir yükseliş var. Bunun bence iki nedeni var 1. USD/TL kurundaki anormal artış. 2. Devletin dolaylı vergileri inanılmaz derecede artırarak tüketimi kısma yoluna gitmiş olması. Sonuç olarak, Türkiye'yi diğer ülkelerle karşılaştırma yoluna gidildiğinde ülkelere özgü özel durumların da açıklanması gerekiyor diye düşünüyorum. İyi forumlar.

• Black Berry Curve ile yola devam

Şunu şuraya koyayımda İphone fanları çıldırsın belki kafalarına dank eder;

• Ucuza ayfon alacak kadar fakir miyiz biz tabi ki en pahalısı bizde olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel Venüs gibi bir mükemmel süper bir telefon varken siz gidin iPhone alın. Daha da artması lazım iPhone'un

• Şaşırtmadı

• benzinde 10

sıraya düştüğümuzu yetkililer

duyarsa derhal benzine itibar kazandirlar

• ülkenin kalkınmışlığını iphone fiyatıyla ölçmeye çalışan gezi zekalılar bırakın da abd ile japonya ile aramızda fark olsun dolara bak kura bak

• cocukken "seni anneme soylicem" diye ortalikda gezenler simdi gordugu otu copu sikayet etmek icin forumlarda gezer olmus. ne komik, bos beles sahislarsiniz siz oyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

cocukken "seni anneme soylicem" diye ortalikda gezenler simdi gordugu otu copu sikayet etmek icin forumlarda gezer olmus. ne komik, bos beles sahislarsiniz siz oyle :)

Katılıyorum. Biz buna korku kültürü diyoruz. İnsanları korkutup sindirerek, susturmayı ve çok sesliliği yok etmeyi amaçlayarak, örnek aldıkları üzere mankurt bireyler oluşturma ve hükmetme çabası. Yazık..

Acıyorum bu tür güdülen ve kendisi olamayan bireylere.. forumun tadını hepten kaçırdılar artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.